Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

1291316986_by_xXaliceXx_600.jpg

im blizej wyborow to ty chlopaku chyba nawet spal  nie bedzies tylko agitowal  na af. zdrowie ci wysiadzie od tej  wyczerpujacej pracy na na rzecz opozycji.hahah.

ps.mam propozycje ,zrob jakis maraton np. 48h ciagle cos pisz na pis albo kosciol  bez przerwy moze ktos cie doceni i sypnie jakims groszem.hahaha

Opublikowano

Mamy erę pięćśet plus to i zachorowań jest pięćset plus. Wygląda na to, że się zwaloryzuje niedługo na sześćset. Powiem - zaczęło się od 500 na dziecko te wybory to bon na dziecko. Stalin też lubił dzieci. Dotacja, jak to Dysydent słusznie zauważa, ciągnie za sobą inwigilację i wymagania. Wystarczy aby w zapisie było - "minimum 5 dni" i możecie sobie tokena wydrukować i w kiblu powiesić..

• Like 1
Opublikowano

@szmergiel nawet obłąkany wie że kościół nie startuje w tych wyborach 😂

może pora wybrać się na wizytę u specjalisty jak tego nie widzisz

Opublikowano

Mi to zwisa który wygra.

agitowanie 😂 a kogo niby przekonałem do kogokolwiek 😂

najłatwiej jest agitowac na rzecz dudy a na resztę to kompletnie strata czasu

A z resztą najpierw sprawdź sobie w słowniku co znaczy agitacja

Opublikowano

Jaki jest żałosny. Nie dość, ze slaby intelektualnie to żałosny. Szkoda, ze jak wspominał o tej lokatorce chyba Brzeska miała na imię to nie dodał, ze to Kaczyński oddał tą kamienice..

Opublikowano

Racyl . Tak się zastanawiam . Chodzisz w procesji w Boże Ciało ?

Opublikowano (edytowane)

no to jak chcesz tego tysiaka zarobić😂

trzej-muszkieterowie-polmos-bigos-i_2016

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Bo każdemu jednemu chodzi tylko o własną karierę.

miesiąć, dwa, rok to tylko epizod w sejmie czy rządzie a potem otwarta droga do lepszych fuch

images?q=tbn:ANd9GcT7i3koum_2w6suSO9lLCH

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v