Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

każdy jeden polak dla drugiego nie będzie bratem a Ty chciałbyś w przypadkowym nimecu szukać ziomka

4 minuty temu, galan99 napisał:

Jak świat światem nigdy nie będzie Niemiec dla Polaka BRATEM .

To jedna zasada .

Duda musi zapłacić za całą politykę pisu z ostatnich miesięcy

Opublikowano

@racyl z tą zapłatą za politykę pisu to oczywiście racja. Myślę, że złodziejstwo Szumowskich na skale nie spotykaną w polskiej polityce jest tu nie bez znaczenia. To sprawia, ze wydaje mysię, ze Duda jest na równi pochyłej. Czym bliżej wyborów tym więcej traci. Dlatego myślę, że pis czymś nas podczas wyborów zaskoczy i to będzie raczej nie miłe zaskoczenie.

Opublikowano
56 minut temu, hubertuss napisał:

@racyl z tą zapłatą za politykę pisu to oczywiście racja. Myślę, że złodziejstwo Szumowskich na skale nie spotykaną w polskiej polityce jest tu nie bez znaczenia. To sprawia, ze wydaje mysię, ze Duda jest na równi pochyłej. Czym bliżej wyborów tym więcej traci. Dlatego myślę, że pis czymś nas podczas wyborów zaskoczy i to będzie raczej nie miłe zaskoczenie.

Posłuchaj tego bo wielkie halo Szumowski .

• Like 1
Opublikowano

muszą jak banasia, najpierw bronić a jak już się nie da to się go wyprzeć

Opublikowano

@galan99 tutaj widzisz pamięć ludzi kończy się na rządzie Pis ,wszytkie złodziejstwa co były'wcześniej temat tabu 

Opublikowano

Zaraz będzie w Historii napisane że to Polska napadła na Niemców i Związek Radziecki a oni się bronili bo młodzi mają na wszystko wyjebane pamiętają tylko co było wczoraj .

Opublikowano (edytowane)

znamy i złodziejstwa platfusów, po ich rządach mieli być najlepsi z najlepszych

a jak  mieli zaczynać kraść to im mieli ręce obcinać żeby nawet po znalezioną złotówkę na ulicy sie już nie schylili 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie pis obiecywał co innego. A kradną z zapałem bardzo wielkim i sumy bardzo wielkie. Tyle ile teraz wyprowadza pis przez różne fundacje tym z po nawet się nie śniło. A co do Szumowskiego i Banasia to podobieństwa widać aż nadto jeśli chodzi o obronę. Szumowskiego jak i Banasia sprawdzały przed nominacją służby pis. Pis tak samo broni jednego i drugiego. 

Tu nikt nie pisze, ze złodziejstwo za po to temat tabu. Tylko teraz nie rządzi po. Ich za ich rządy ludzie rozliczyli. Teraz będą rozliczać pis.

@galan99 Lepper plecie trzy po trzy. Pierwszy zarzut do Olechowskiego.  Ale nikt nie patrzy, ze Olechowski nie wziął tej forsy dla siebie a do dziś tam się produkuje. Co zostało z FSO? Filmik z Lepperem jako dowód, ze po kradło to śmiech na sali. Bo FSM nikt nie sprzedał za po. Dalej już nie oglądałem bo po co te bzdury i insynuacje oglądać.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Nie rządzi PO Ale tęsknote za tamtymi czasami czuć tu na forum A jaki zachwyt podmienionym kandydatem 

Opublikowano

Od Dudy to wszyscy lepsi. A tęsknoty za po tu nie ma a jedynie krytyka pisu. Który obiecywał nie być jak po a jest nawet gorszy. Zresztą te wybory to nie zmiana władzy a prezydenta, który w PL nie tak wiele znowu może. Ale może być w wielu sprawach bezpiecznikiem przed niszczycielską silą pisu.

Opublikowano

A któren to niby lepszy? Po pierwsze żaden nie był jeszcze prezydentem więc ocena po 5 latach  

Opublikowano

Gotówka zniknie, zastąpią ją dane cyfrowe .

Gotówka zniknie, zastąpią ją dane cyfrowe, co będzie się wiązać z wyzwaniami dla regulatorów i banków centralnych - mówili w środę uczestnicy debaty na temat współpracy systemu bankowego z administracja rządową.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Gotowka-zniknie-zastapia-ja-dane-cyfrowe-7808034.html?fbclid=IwAR2rFXVSpfc0bLcUYFlEbndVeUszqap12ZjgIQ4lTx2_YDsZFtt26jUBEow

Opublikowano

Duda teraz jest tez kandydatem. Więc niech będzie, że lepsi od kandydata Dudy, który będąc prezydentem pokazał, że jest słabiutki. Nie wiele może i nikt sie z nim nie liczy nawet w jego zapleczu politycznym.

Opublikowano
8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Ludzie jest podejrzenie że ten cały @jacus ma coś z psychiką 

Może jakaś zbiórka na psychiatre

On ma tylko inne spojrzenie na wszystko .

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

A któren to niby lepszy? Po pierwsze żaden nie był jeszcze prezydentem więc ocena po 5 latach  

Gdyby tak rozumować to zawsze wybierano by tego samego. W wypadku fanów Adriana tak byłoby najlepiej. 

Opublikowano

Adrian z kolegami teraz będą uruchamiać sieć warzywniaków 😂 po tym jak zobaczyli czereśnie po 70zł

🤣🤣

Opublikowano
8 godzin temu, gienio007 napisał:

Nie zwracaj uwagi na wariata , totalni tak już mają . Ja już wcześniej pisałem że pewnych  typów nie warto czytać , bo debil to debil  i po co sobie takimi głowę zaprzątać . 

Mam do Ciebie i szacunek i sentyment  bo też takiego ursusa posiadam i akurat wczoraj wszystkie nowe światełka otrzymał  i ja też z łódzkiego . 

Dokonałem niechcący manipulacji , bo zamiast Mirra Ursus932 miał być zacytowany . 

Ludzie jest podejrzenie że ten cały @jacus ma coś z psychiką 

Może jakaś zbiórka na psychiatre

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

ma blisko to krakowskich tłustych kotów z dziwiszem na czele to może oni mu pomogą

Edytowane przez racyl
Opublikowano
11 minut temu, racyl napisał:

Adrian z kolegami teraz będą uruchamiać sieć warzywniaków 😂 po tym jak zobaczyli czereśnie po 70zł

🤣🤣

Sentyment do komuny maja I chcieliby upaństwawiać. Elektorat też wielce prawicowy ale popiera komunstyczne działania na całej linii.

Opublikowano

holding spożywczy szlak trafił do teraz będą budować warzywniaki dla emerytów co by te 13 mieli gdzie wydać 😁

Opublikowano
7 godzin temu, racyl napisał:

też byłbym za wrześniem.

akurat mam dziecko co ma mieć komunię 28 czerwca. 4 miesiące siedziało w domu i się uczyło a teraz ma polecieć do kościoła pełnego ludzi

ksiądz nie winien tylko reszta głupich rodziców co chcą na wakacje pojechać i odwalić wszystko przed

istne wariactwo

nie byłoby poluzowań sanitarnych i nie byłoby okazji do takich wariactw

Na targowisku  sprzedawać się nie boisz gdzie są setki ludzi a mszy świętej w kościele się boisz. Może warto zastanowić się poco prowadzisz dziecko do 1 komunii skoro na księży  tu plujesz i mszy świętej się boisz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v