Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Ursus932 napisał:

Mimo tych rzekomych za***istych sukcesów i kraju mlekiem i miodem płynącego', ludzie w 2015 powiedzieli wy***rdalać

Tylko że do jednych to dociera i robią wszystko by naród ich nie wy...rdolił  a inni  mają gdzieś to co naród myśli  i uważają  że  tylko poparcie gejów i lesbijek i kilku z parlamentu UE .  To są ludzie kompletnie bez honoru . Kidawę odwołali bo uczciwa była i teraz oszusta i nieudacznika wybrali i już przekręty ze zbieraniem podpisów . To banda debili i klaunów  bez honoru . 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gienio007 napisał:

Tylko że do jednych to dociera i robią wszystko by naród ich nie wy...rdolił  a inni  mają gdzieś to co naród myśli  i uważają  że  tylko poparcie gejów i lesbijek i kilku z parlamentu UE .  To są ludzie kompletnie bez honoru . Kidawę odwołali bo uczciwa była i teraz oszusta i nieudacznika wybrali i już przekręty ze zbieraniem podpisów . To banda debili i klaunów  bez honoru . 

Pokaż mi jednego polityka z honorem ? Jednego tylko .

Opublikowano

Najlepsza prezydent przecie @Ulman 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

Opublikowano

Wiesz Ulman . Moim zdaniem to sprzeczne pojęcia . U wszystkich .

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Senator Lidia Staroń

Opublikowano (edytowane)

Umiar pełną gębą 😄 tzw. Tanie państwo według piskomuny 😄

Edytowane przez piotreku1
Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Przedstawiłem wersję wyznawców  Jarosława PO i PIS to takie samo szmaciarstwo. 

Ta a najlepsi to są ci których lider mówił że na Sybir to na wakacje ludzi zsylali

Opublikowano

A co to ulmanek wrócił , po i PiS gardzi to chyba komunistów popiera

Opublikowano

Biedronia mamy . :ph34r:

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

A co to ulmanek wrócił , po i PiS gardzi to chyba komunistów popiera

Opublikowano
33 minuty temu, Pafnucy napisał:

Donald Tusk :ph34r::ph34r:

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

Biedronia mamy . :ph34r:

Toż to komunista tylko tęczowy 

Opublikowano

A poważnie ?

Kurw....de , kto z honorem takie opluwanie by wytrzymał ? Polityka to wielkie szambo !

Opublikowano
6 godzin temu, Ursus932 napisał:

@ogarek Najpierw musicie wygrać bo w gadce to każdy mocny , Ale nie bój żaby nawet jak wygrają posrańcy to nie koniec świata 

Napisz antypisuarku gdzie ta granica małorolny A dużorolny ?bo Niewiem do której grupy się zaliczyć 

Małorolny to jak rozdupcony  lursus w galery... 😂😂😂😂😂

Opublikowano

A co ty tak brzydko o sobie piszesz ? 😋😂😂😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v