Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pan Prezydent może zdenerwować się, ale to wszystko dla dobra narodu-słupki powindują do góry dzięki dodatkowym głosom liberałów-liczy się przecież każdy głos.   Mojego tatę nie rusza to zupełnie- twardy elektorat !

Opublikowano
3 minuty temu, Ywa napisał:

Pan Prezydent może zdenerwować się, ale to wszystko dla dobra narodu-słupki powindują do góry dzięki dodatkowym głosom liberałów-liczy się przecież każdy głos.   Mojego tatę nie rusza to zupełnie- twardy elektorat !

Z  tego samego pieca chleba całe życie jeść nie można

Opublikowano

Grzeszysz Synu , Grzeszysz . Trza było z za młodu się nażryć !

Opublikowano

Ciekawe czy prezesunio nie wymieni czasem kandydata  po pikowaniu w  sondażach... 😂😂😂😂😂

Opublikowano
12 minut temu, Pafnucy napisał:

Żonaty ?

Ja za młody  jeszcze 

Opublikowano

Pan Prezydent to "świętość" i kropka! 

Dla całego układu PO=PIS jest teraz uniwersum, reszta to zabawa. Wsadzili Pana Trzaskowskiego, żeby odebrać głosy m.in. Hołowni, pokazując że nic poza układem nie może się liczyć.

Opublikowano

I właśnie dlatego życzę Hołowni jak najlepiej. Nie mniej w Pałacyku tak wszystko obstawione, że będzie musiał nabrać doradców na każdą pierdołę. Nie jestem pewien czy on taki Odyseusz aby pod wiatr do domu pięć lat cisnąć.

Opublikowano

Co tu dużo komentować ,zdrowy chłop jeszcze to patrzy za "ciaśniejszymi"😎

Opublikowano
46 minut temu, DTaras napisał:

I właśnie dlatego życzę Hołowni jak najlepiej. Nie mniej w Pałacyku tak wszystko obstawione, że będzie musiał nabrać doradców na każdą pierdołę. Nie jestem pewien czy on taki Odyseusz aby pod wiatr do domu pięć lat cisnąć.

Widać Polsce dobrze nie życzysz 

Opublikowano
40 minut temu, DTaras napisał:

ja cierpiedolę... Co Was obchodzi czyjaś sypialnia?

Ludzi w Polsce takie rzeczy interesują. nawet jak dziewczyna się wycofała to i tak jakiś procent pomyśli, że to prawda ale ją zastraszyli.

Opublikowano
56 minut temu, hubertuss napisał:

Ludzi w Polsce takie rzeczy interesują. nawet jak dziewczyna się wycofała to i tak jakiś procent pomyśli, że to prawda ale ją zastraszyli.

Mieczem wojujesz od miecza zginiesz , jeśli była by to prawda ,więc po co publikuje takie zdjęcia , sama najpierw d*py mu dała a teraz co wielką celebrytke z siebie chce zrobić ,czy jednak nie był takim'dobrym kochankiem i to zemsta 

Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
48 minut temu, jarecki napisał:

raczej ludzie bedą powtarzać a czy uwierzą ? raczej nie zobacz to chyba ogarek pierwszy wkleił  na forum  a czy w to ogarek uwierzył  ? watpliwe czy uwierzył .

jeden uwierzy drugi nie uwierzy. Nie ma co tu dyskutować ty nie uwierzysz ja nie ale ktoś może. Powie ktoś taki, ze dziewczynę nastraszyli to się wycofała.

39 minut temu, Ursus932 napisał:

Mieczem wojujesz od miecza zginiesz , jeśli była by to prawda ,więc po co publikuje takie zdjęcia , sama najpierw d*py mu dała a teraz co wielką celebrytke z siebie chce zrobić ,czy jednak nie był takim'dobrym kochankiem i to zemsta 

Może i z zemsty. Co nie zmienia faktu, że nawet jeśli nie prawda gorzej szkodzi prezydentowi niż jej. Pojawiają się niewygodne pytania, krążą plotki. Kandydat stawiany jest w złym świetle. To tak jak z Cimoszewiczem. Nie prawda była ale co go błotem obrzucili to obrzucili.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v