Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Ursus - ryzyko prowadzenia działalności. Co Ty sobie umyśliłeś? Rozpoczynasz działalność to wchodzisz w "budyń" zwany przepisami po szyję. Podejmujesz ochronę wskakując w kondon samodzielnie lub płacisz za usługę. Nie wszystko działa zgodnie ze zdrowym rozsądkiem ale czy wg Ciebie należy to zmienić czy usprawiedliwiać głupotę i pazerność posiadaniem jedynie gumofilców?

Ja Cię doskonale rozumiem I wiem jakie zasady i przepisy trzeba spełnić ,tego się trzeba trzymać  , tylko że na nagłośnieniu przez tvn stracili wyłączanie rolnicy ,nie tylko na jednej krowie jak miro pisze bo cała hodowla bydła do dziś odczuwa spadek ceny .Ale wielokrotnie był temat poruszany w cenach bydła więc dajmy Spokój 

Opublikowano
7 minut temu, DTaras napisał:

Tak, że kto się nie zagapił choć na apetyczną dupeczkę niech pierwszy rzuca gumkę

No zagapił ... Ale od razu żeby ło tak leźć? 

Jak to prawda to mojego głosu nie dostanie. 

Opublikowano

Ursus - czy cena rynkowa krowiny e Europie zależy od TVNu? Powtarzam - niewiedziałem, że ta stacja taka swiatowa. Pafnucy - " ...myślą, mową, uczynkiem i zsniedbaniem... "

ursus - ja tam widzę tylko chybafaceta. Na kim on? Niewiadomo 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

adrian to adrian i na wuja drazyc😛,

ty chyba niewiele wiesz-jesli nie znasz adriana to skad mozesz wiedziec kto rzadzil telewizja w czasach gdy lis zaczal prowadzic swoj program i z kim podpisal kontrakt-sprawdz kto wtedy rzadzil telewizja i dla czego to byl pis-ar z krwi i kosci.

adrian i rosiek  ??? on raczej jest waginosceptykiem, jedyne dziecko urodzone dokladnie 9 miesiecy po slubie i potem nic-chyba impreza byla masowa😂, tak poboznego czlowieka nie podejrzewam o uzywanie zabezpieczen🤣

Może I podpisali ,wspominałem już że wtedy to mnie nie interesowało . to pytam jeszcze raz kto Adrian ,nazwisko ? I nie błaznuj tu 

2 minuty temu, DTaras napisał:

Ursus - czy cena rynkowa krowiny e Europie zależy od TVNu? Powtarzam - niewiedziałem, że ta stacja taka swiatowa. Pafnucy - " ...myślą, mową, uczynkiem i zsniedbaniem... "

ursus - ja tam widzę tylko chybafaceta. Na kim on? Niewiadomo 🤭

Bezpośrednio nie zależy no chyba zrozumiałe ale po nagłośnieniu spadło zainteresowanie Polską wołowiną,niektóre państwa wstrzymały import z Polski ,zresztą szkoda pisać temat przerabialiśmy w cenach bydła 

A co do tego głupiego zdjęcia to być może nie jest Andrzej ,po drugie masz racje nie widać kogo "kłuje"😏 

A po trzecie to co to kogo obchodzi kto z kim śpi 

Opublikowano
22 minuty temu, Pafnucy napisał:

No zagapił ... Ale od razu żeby ło tak leźć.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

23 minuty temu, Pafnucy napisał:

Ja bym oddał głos, bo i tak rządzi Prezes, a jemu nawet gdyby ktoś pstryknął taką fotkę, to i tak by w to nikt nie uwierzył 😄

Opublikowano
35 minut temu, Ursus932 napisał:

A po trzecie to co to kogo obchodzi kto z kim śpi 

Jakby nie obchodziło to Pani Sadurska dalej pracowałaby w Kancelarii Prezydenta.

Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

Jakby nie obchodziło to Pani Sadurska dalej pracowałaby w Kancelarii Prezydenta.

A z kim spała , ja ploteczami życia erotycznego  się nie fascynuje 

Opublikowano

O to nawet się nie dziwie patrząc na jego żonę że skoczył na coś lepszego

2 minuty temu, jarecki napisał:

z Komorowskim B|

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

A z kim spała , ja ploteczami życia erotycznego  się nie fascynuje 

Przecież nie napisałem że spała? Zastosowano prewencyjne przeniesienie na lepiej płatne stanowisko i skandalu uniknięto.

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy napisał:

No zagapił ... Ale od razu żeby ło tak leźć? 

@Rolnik1973 widzisz co on pisze 

1 godzinę temu, marulekk napisał:

A ja na biedronia , może tyły bedzie ci pilnować 🤣

@Rolnik1973

Pilnuj sąsiadów bo błądzą

1 godzinę temu, jarecki napisał:

z Komorowskim B|

Ten to ponoć do ruskich burdeli hasał 

Opublikowano
12 minut temu, Denwer napisał:

widzisz co on pisze 

No co ? Źle napisałem ??

Opublikowano
14 minut temu, Pafnucy napisał:

No co ? Źle napisałem ??

No że   rozważasz możliwość głosowania na kogoś innego niż Prezydenta Andrzeja Dudy 

Opublikowano

No bo w szoku jestem . Czekam na rozwój sytuacji . On ci to zdjęciach , czy nie ?

Opublikowano (edytowane)

Twarzy nie widać  gdyby był on to by kadr z filmu dała z twarzą a nie plecy 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

W sumie racja . No mam nadzieję , że to nie On .

Opublikowano (edytowane)

SMS ci może podrzucić od Andrzeja? 😂😂😂😂😂😂

Pmietaja wielki moralny  autoryttt niejakiego pięty.... 😋

Edytowane przez ogarek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v