Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opozycyjne  trolle  widać  dzielnie   pracowały    przez  całe  święta    czyżby   jakaś   ekstra  gaża   była  ?? że zrezygnowaliście  z świętowania  na  żecz   hejtowania  aż  mi  się  nie chce czytać  tylu stron  bzdur 

@racylOdwaliłeś   kawał dobrej  roboty  razem  z kolegami  z brejzolandu    odwróciliście   uwagę  Polaków  od spraw  ważnych  na  mało  ważne  ciekawe tylko  kiedy  zorientujecie  się  że   zostaliście  ograni

🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Generał napisał:

@racylOdwaliłeś   kawał dobrej  roboty  razem  z kolegami  z brejzolandu    odwróciliście   uwagę  Polaków  od spraw  ważnych  na  mało  ważne  ciekawe tylko  kiedy  zorientujecie  się  że   zostaliście  ogranii

A  Ty gdzie byłeś przez 2 dni ? pewnie jak reszta pisu pojechałeś odwiedzić rodzinę w brew zakazom rządu  😄

Co tam przepisy sanitarne które sie samemu uchwala 🤣

Edytowane przez racyl
Opublikowano

"Pandemia  Świńskiej Grypy  2010 rok  - Śpijcie  spokojnie, pracujcie  spokojnie, cieszcie się  wiosną  wszystko jest  pod  kontrolą- mówiła  minister zdrowia  w rządzie PO-PSL Ewa  Kopacz -  180 ofiar  śmiertelnych  świńskiej grypy

Rzecznik rządu M. Kidawa-Błońska zapytana o brakujące 19mld z reformy OFE  2014 rok  - ,,to są na pewno jakieś kwoty  wynikające z pewnych działań,"

Nadszedł czas abyś dopisał kolejny wiersz do do swojego motto. Już bez obaw możesz wstawić "Pandemia 2020 - ( ilość ofiar) in process" 

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, hubertuss napisał:

Tak tak pis realizuje swój program rodzina na swoim. Posłom i senatorom nie wolno to żony ich wyręczają w dojeniu państwowej kasy.

Opublikowano (edytowane)

Generał specjalista od historii współczesnej

Wspomógł byś ulubioną kwiaciarnie prezesa bo coś cienko przędzie 😁 dopiero 1-sza faktura w kwietniu a to już połowa miesiąca 😂

Ciekawa ta faktura z numerem pesel ciekawe czemu ma służyć jego umieszczenie na fakturze skoro to miałobyc z prywatnych pieniędzy prezesa 🤣🤣

EViEq0EXsAINzZC?format=jpg&name=medium

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, DTaras napisał:

Heh. Racyl. I jak tam Ci z tym, że to teraz Ty jesteś płatnym hejterem na PIS? 😁

zauważyłeś że ja pod łapuje że to co się dzieje w ostatnich dniach a nie 5 i więcej lat temu

O hejterstwie to bardziej do generała co wstawia te same stare materiały z uporem maniaka

Jakby nie patrzeć grupowali się w wielki piątek.

Być może im o to chodziło żeby o nich mówili bo robili zdjęcia prezesa przy grobach a po publikacji w mediach wjazdu prezesa na cmentarz zaczeli na oficjanym profilu pisu umieszczać te zdjecia od soboty popołudnia

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Generał napisał:

Opozycyjne  trolle  widać  dzielnie   pracowały    przez  całe  święta    czyżby   jakaś   ekstra  gaża   była  ?? że zrezygnowaliście  z świętowania  na  żecz   hejtowania  aż  mi  się  nie chce czytać  tylu stron  bzdur 

@racylOdwaliłeś   kawał dobrej  roboty  razem  z kolegami  z brejzolandu    odwróciliście   uwagę  Polaków  od spraw  ważnych  na  mało  ważne  ciekawe tylko  kiedy  zorientujecie  się  że   zostaliście  ograni

🤣🤣🤣

Widać że antypis nie świętuje , hejt ważniejszy od' rodziny 😕 . A niejakiemu racylowi to już całkiem odje..,

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

Przypominam że KRM z pewnością, na początku roku, ogłosiła przetarg na dostarczanie kwiatków, wieńców itp czyli sprawę można załatwić bardziej elegancko. Ktoś zadał sobie trud aby wystukać fakturę, przy pozamykanych kwiaciarniach, tym bardziej że jakby wzięli paragon to byłby wrzask iż i tak pewnie płacił kto inny, tylko faktycznie po licho faktura?. Pan Prezes nie płaci kartą, więc kolejny dowód na zakup upada. 

Powiem tyle. Jakby nie pokazali tej faktury, to by nikt nie pytał. 😂

A tak żeby coś pozytywnego pokazać, to powiem że bardziej godnie, dostojnie i przejmująco wyglądał Pan Prezydent czy Premier samotnie przy pomnikach, niż cała ta wycieczka w otoczeniu zgrai dziennikarzy. Jakoś tak poczułem że robią to także w moim imieniu. ( Ale to tylko moja opinia a wiadomo że akurat, ja mam zjebane poczucie estetyki i humoru).

Opublikowano
21 minut temu, Ursus932 napisał:

Widać że antypis nie świętuje ,Widać hejt ważniejszy od' rodziny 😕 . A niejakiemu racylowi to już całkiem odje..,

Można tylko mu współczuć że nawet w święta dzielnie propagandę na forum robił.

Opublikowano

Łukasz Szumowski: od 19 kwietnia będziemy powoli odmrażać gospodarkę .

Od 19 kwietnia będziemy powoli odmrażać gospodarkę – poinformował we wtorek rano minister zdrowia Łukasz Szumowski. Jednocześnie podkreślił, że izolacja jest skuteczna i gdyby nie ona, liczba chorych byłaby znacznie wyższa.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Widać że antypis nie świętuje , hejt ważniejszy od' rodziny 😕 . A niejakiemu racylowi to już całkiem odje..,

no tak w/g niektórych rodzina  to tylko odebrana kasa z 500+ i buzia na kłódkę bo nikt nam przecież wiecej nigdy nie dał 😄

hejtu to ty nie widziałeś po za tym co o nim mówią w tvp i też bardzo chętnie jak ja cytują twetera czy faceboca 😂

mi nie odbiło do tego stopnia żeby w swojej miniaturce umieszczać zdjęcie cielaka  😂

57 minut temu, Generał napisał:

Można tylko mu współczuć że nawet w święta dzielnie propagandę na forum robił.

to podziękuj jarkowi i spółce że pomógł bo nie byłoby o czym pisać tylko pozostały stare memy sprzed paru lat jak twoje 😁

Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał:

Ten obok Napoleona z Żoliborza to Sobolewski. Jego ślubna zasiada w 3 lub 4 spółkach skarbu państwa. PiS, rodzina na swoim.

EVguH3vWoAgLChU?format=jpg&name=large

to kupują tego condora czy nie ?

szczekaczka partyjna twierdzi że tak

Kiedyś była Praca Swoim Ludziom i teraz jest podobnie. Także co się dziwić.

Opublikowano (edytowane)

Nowy  listonosz 

93273965_229451431499362_847261866411635

Edytowane przez Generał
Opublikowano
57 minut temu, racyl napisał:

no tak w/g niektórych rodzina  to tylko odebrana kasa z 500+ i buzia na kłódkę bo nikt nam przecież wiecej nigdy nie dał 😄

hejtu to ty nie widziałeś po za tym co o nim mówią w tvp i też bardzo chętnie jak ja cytują twetera czy faceboca 😂

mi nie odbiło do tego stopnia żeby w swojej miniaturce umieszczać zdjęcie cielaka  😂

Nie wiem co Ciebie podnieca że tak gębę szczerzysz , Ale  dla mnie czas spędzony z rodziną jest bezcenny i nie widzę potrzeby siedzieć na Fb czy innych w święta  szukać  i udowadniać że mam tyle samo w głowie co idiota robiący te memy . 

A co do zdjęcia cielaka jak znajdę twój pysk to sobie wstawie 

Opublikowano

Generał gdzie się podział główny prorok pisu ?

Na taką okrągłą rocznicę nic specjalnego nie przygotował

EVMvUyKUcAIo_jo?format=jpg&name=900x900

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

Nie wiem co Ciebie podnieca że tak gębę szczerzysz , Ale  dla mnie czas spędzony z rodziną jest bezcenny i nie widzę potrzeby siedzieć na Fb czy innych w święta  szukać  i udowadniać że mam tyle samo w głowie co idiota robiący te memy . 

A co do zdjęcia cielaka jak znajdę twój pysk to sobie wstawie 

bo na tygodniu jesteś bez zajęcia to odpoczynkiem są dla ciebie święta

rodzine to każdy ma i nie siedzi i nie liczy na darmową kasę z 500+ czy inne podobne

pewnie ty jednym z tych co  jedynym osiągnieciem w życiu jest rodzina i nic więcej

Opublikowano

I co tyle lat pogoni i nie ma żadnych dowodów 🤣

Może pora zmienić zawód jak przeszedł na emeryture tusk

EVehPSKWAAA-ZbT?format=jpg&name=small

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v