Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Jakie wytyczne otrzymali?

Oto  musisz  zapytać   Trzaskowskiego  czy  Sikorskiego   co  tam   za wytyczne  otrzymał 

98342969_3042847782448865_54171282791926

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Ja wiem  co to  jest  i  którzy  POlitycy  jeżdżą  tam  po wytyczne  

A kto taką tajemną wiedzę tobie powiedział ? W sklepie na wsi dwóch pijaczków o tym mówiło ?

Opublikowano

@Denwer czyli jednak nie umiesz nic konkretnego napisać poza wrzucaniem tu śmieci. Potwierdzasz to kolejny raz. Ale jeśli przyjąć, że teorie spiskowe głoszą, że ta grupa nie formalnie rządzi światem to tylko się cieszyć, że od nas ktoś tam jest. Wow Polska współrządzi światem. Szkoda, że to nie prawda a chore urojenia takich jak ty. O czadzonych pisowską propagandą.

Opublikowano
10 godzin temu, Ursus932 napisał:

A z drugiej strony mieli racje ,przecież to gówno nie jest utwór muzyczny  tylko wycie niezadolonych że rządzi PiS 

10 godzin temu, Ursus932 napisał:

@mirro ja tam nie wiem czy był zadowolony ,tylko słysze co nagrywa 

No to jak w końcu, był zadowolony czy nie był. Typowy przykład logiki wyznawcy pisuaru.

Opublikowano
49 minut temu, hubertuss napisał:

Widać uczył się od L Kaczyńskiego, który w podobnej sytuacji powiedział sp***rzaj dziadu. Widać, ze Trzaskowski nie jest w materii odganiania proszących dobrym uczniem i 20 groszy dał zamiast powiedzieć 

To sp***rzaj dziadu było nie miejscu ,Ale danie 20 gr przez Twojego ulubieńca to jak spoliczkowanie obdarowanego

Opublikowano (edytowane)

A co miał jej dać? Karte kredytową, żeby sobie poszła i pobrała? Tylko PIN na kartce trzeba by napisać by nie zapomniała. A jak kartki i długopisu nie miał to co. Człowieku czepiacie się go za g bo haków na niego brak. Wasze argumenty są śmieszne i poniżające ale dla was. Ty nie rozumiesz, ze wielu ludzi płaci dzisiaj bezgotówkowo i złamanego grosza może przy sobie nie mieć.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

A kto taką tajemną wiedzę tobie powiedział ? W sklepie na wsi dwóch pijaczków o tym mówiło ?

to że  u ciebie  pod sklepem pijaczki  siedzą  i  radzą  nie  znaczy  że  tak  w całej Polsce  jest  😎  nie  mierz  wszystkich  swoją  miarą 

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-grupa-bilderberg-w-wielkiej-tajemnicy-radzi-w-szwajcarii-nad,nId,3016268t

@Denwer czyli jednak nie umiesz nic konkretnego napisać poza wrzucaniem tu śmieci. Potwierdzasz to kolejny raz. Ale jeśli przyjąć, że teorie spiskowe głoszą, że ta grupa nie formalnie rządzi światem to tylko się cieszyć, że od nas ktoś tam jest. Wow Polska współrządzi światem. Szkoda, że to nie prawda a chore urojenia takich jak ty. O czadzonych pisowską propagandą.

Ta  współrządzi   dobre😂    wytyczne  dostają  anie  współrządzą  🤣

Opublikowano

Ale jeśli przyjąć, że teorie spiskowe głoszą, że ta grupa nie formalnie rządzi światem to tylko się cieszyć, że od nas ktoś tam jest.

Czyżby lokalnym rezydentem w Polsce okazał się niejaki Pan Jarosław Kaczyński?😆

Opublikowano
5 minut temu, jacek1296 napisał:

Żebyś wiedział. Ale ja chociaż myślę,mam swoje zdanie, nie ulegam propagandzie i nie mam przekazu dnia.

To żeś k**wa wymyślił , wyborców Dudy do kamieńołomów:/ aż strach zapytać o twoje preferencje polityczne

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

to że  u ciebie  pod sklepem pijaczki  siedzą  i  radzą  nie  znaczy  że  tak  w całej Polsce  jest  😎  nie  mierz  wszystkich  swoją  miarą 

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-grupa-bilderberg-w-wielkiej-tajemnicy-radzi-w-szwajcarii-nad,nId,3016268t

Ta  współrządzi   dobre😂    wytyczne  dostają  anie  współrządzą  🤣

Jeśli ta grupa to rząd a nasi jeżdżą na jej spotkania to współrządzą. Jak minister przychodzi na radę ministrów gdzie sa omawiana i głosowane różne decyzje to współrządzi. Nawet nie rozumiesz co piszesz.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał:

A co miał jej dać? Karte kredytową, żeby sobie poszła i pobrała? Tylko PIN na kartce trzeba by napisać by nie zapomniała. A jak kartki i długopisu nie miał to co. Człowieku czepiacie się go za g bo haków na niego brak. Wasze argumenty są śmieszne i poniżające ale dla was. Ty nie rozumiesz, ze wielu ludzi płaci dzisiaj bezgotówkowo i złamanego grosza może przy sobie nie mieć.

No jak Przecież 20 gr miał ,to co on też je dostał bo zebrał

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mirro napisał:

Czyżby lokalnym rezydentem w Polsce okazał się niejaki Pan Jarosław Kaczyński?😆

Kaczyński? Za wysokie progi. Ktoś go gdzieś zapraszał poza Orbanem?

Znalazł te 20 groszy na ulicy. Sory ale zachowujecie się jak dzieciaki. Nie rozumiecie, ze ludzie chodzą bez gotówki i płaca bezgotówkowo trudno. Widać jakie haki pis ma na Trzaskowskiego.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
6 minut temu, jacek1296 napisał:

Żebyś wiedział. Ale ja chociaż myślę,mam swoje zdanie, nie ulegam propagandzie i nie mam przekazu dnia.

wydaje sieTobie ze nie ulegasz propagandzie , kazde  nawoływanie lub mówienie przez polityków o swoich racjach może już podlegać pod propagande , a bronienie sie przed tym polega na uwierzeniu jednej z grup .                                                                                  Hubertuss  ............................. ilez można  sama Spurek chyba złożyła z 15 donosów  

Opublikowano

A On by się nie bał gdziekolwiek pojechać ? Gdzie by jego ochronę wsadzili ? :D

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Jeśli ta grupa to rząd a nasi jeżdżą na jej spotkania to współrządzą. Jak minister przychodzi na radę ministrów gdzie sa omawiana i głosowane różne decyzje to współrządzi. Nawet nie rozumiesz co piszesz.

Tylko  że  oni  są  tam  gośćmi   którzy  przyjeżdżają  po wytyczne   a  nie  do  rządzenia  🤣😂

Opublikowano

A W JAKIM STOPNIU formalnie i prawnie kaczynski reprezentuje Polskie ? przecerz formalnie to szeregowy poseł [ szeregowy jak w pingwinach z madagaskaru]

3 minuty temu, hubertuss napisał:

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

A On by się nie bał gdziekolwiek pojechać ? Gdzie by jego ochronę wsadzili ? :D

Opublikowano
9 minut temu, jacek1296 napisał:

No to jak w końcu, był zadowolony czy nie był. Typowy przykład logiki wyznawcy pisuaru.

Pantypisiorze , słyszę co nagrał jako że ma do tego prawo więc ok ,Ale nie widzę takich na listach przebojów bo chociaż tam chciałbym uwolnić się od tego szamba jakim jest polityka 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v