Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rafałek  jest   ekspertem   od    nieczystości 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Po mojemu , to czym więcej krzyku , tym większy strach przed nowym kandydatem . Pół Panoramy o tym jaki to Trzaskowski jest beee. :D

Opublikowano (edytowane)

No bo  jest    beeee.

To  ty  @Pafnucy   TVPiS  oglądasz 

97415035_3011664745522605_56694076230032

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Tylko ciekawe kto wygra B| jak niema lepszych następców 

Może niemiecki CDU wystartuje u nas do parlamentu :/

Konfederacja, Hołownia czy Jakubiak na przykład. Chociaż ten ostatni miał propozycję startu z list Konfederacji. Do następnych wyborów jeszcze jest czas.

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Zatroskany Rafał znowu ławkę wystawi ? Kidawie jednak wyrządzono szkodę tą kandydaturą.

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Zarzut absurdalny. Na tej samej zasadzie można zarzucić Lechowi Kaczyńskiemu, ze za jego kadencji te ścieki lały się do Wisły non stop.

Co by było gdyby :), Warszawą rządził Jaki a szambo wylało ? Ewentualnie przed obecnym prezydentem rządził Pis Warszawą i też kanalizacja się popsuła ?

6 godzin temu, Denwer napisał:

96723640_3069044726494607_30810271609541

Domyślam się czyim agentem był by  Braun ale gdyby Dziambor był kandydatem Konfederacji ? :)

• Thanks 1
Opublikowano

Tylko czemu teraz feministki cicho siedzą że panią Kidawę publicznie wyru..li kopli w zadek i w tłum wygnali ?????????. Przecież ta pani kandydat żyje i ma się wyśmienicie  , nawet błogosławieństwo cesarza Europy miała .

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Denwer napisał:

To  ty  @Pafnucy   TVPiS  oglądasz

No jasne . A czemu nie ? Niegodzien jestem ??:D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
2 godziny temu, gienio007 napisał:

Rekordowa strefa relaksu , plaża w środku zimy , lecz swojego to tylko będziesz się produkował i wybielał . 

Trzaskowski to nie moja bajka. Może nic do niego nie mam, ale jakoś tak nie przekonuje mnie. Inna sprawa że w zasadzie to On ani mnie grzeje, ani ziębi. Problem Warszawy, kogo wybrali to mają.

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał:

na tym zdjeciu to kto, bo nie poznalem-kornhauser??

Jacuś starzejesz się - to ten panisko co organizował KOR (Komitet Obrony Robotnika) - tylko nie wiem na jakiej zasadzie bo to zapyziały filosemita i komandos czyli z bandy tych co Gomółkę  chcieli zastąpić.

28872081_2029792513727500_6605578326729143983_n.jpg

51102498_2539421316072935_3157657671096598528_n.jpg

Opublikowano
47 minut temu, gienio007 napisał:

Tylko czemu teraz feministki cicho siedzą że panią Kidawę publicznie wyru..li kopli w zadek i w tłum wygnali ?????????. Przecież ta pani kandydat żyje i ma się wyśmienicie  , nawet błogosławieństwo cesarza Europy miała .

Podobno   nie  chce  zrezygnować  więc  może  będą  mieli  dwóch  kandydatów.   Nie  ładnie   traktują  kobiety    żeby  tak    ah  widać  niema  tak  dżentelmenów 

47 minut temu, Pafnucy napisał:

No jasne . A czemu nie ? Niegodzien jestem ??:D

Myślałem że  ty  jako  antyPIS   PISowskich  mediów  nie  oglądasz.  Jeśli  płacisz  abonament  to   jak  najbardziej  godzien  jesteś 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Nie  ładnie   traktują  kobiety    żeby  tak   

A o Broszcze słyszałeś ? :D

Ja nie jestem antyPiS .

Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

Raczej tragedia. Ale to chyba nam nie grozi. Już w tych wyborach stracili senat. Los Dudy wciąż nie pewny. A trzeba pamiętać, ze każda władza zużywa. Są kolejne skandale i afery. A to powoduje, ze poparcie spada.

36659313_220814562075202_4994237518531526656_n.jpg

36672367_686712405008942_8205299070684626944_n.jpg

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

A o Broszcze słyszałeś ? :D

Ja nie jestem antyPiS .

Jakiej  broszcze  ???  co to  jest 

Opublikowano (edytowane)

Szydłowa . Znasz ?

Też ją wymienili na faceta z dnia na dzień .

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Panią  Premier  Beatę   znam  nawet  osobiście  z  nią  rozmawiałem w 2015 roku.   No  wymienili  bo  zmęczona  była  tym  ujadaniem  brukselskich  szczurów

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie zmienia to faktu że postąpiono z nią niczym z Kidawą . 

Opublikowano

No  nie  tak  samo  bo  została  premierem  

Opublikowano (edytowane)

No co gadasz . Wyjebano ją z premierowania a wsadzono Morawieckiego . To po dżentelmeńsku ? Jedna banda !

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Tak bo zmęczona była   tym ujadaniem i atakami na nią na jej rodzinę 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A KIDAWE ZMIENILI ? KTo , gdzie kiedy , co ?  a tak serio to PO naważyła sobie piwa to musi go wypić zostawić kidawe zle zmienić kandydata też żle ale z dwojga złego lepszym wyjsciem jest zmiana kandydata , tylko ta zmiana tak naprawde nikomu nie bedzie na rekę z kandydatów i  każdemu  nowy kandydat odbierze głosy .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v