Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko co on  pisze to jest chora wyobraźnia i takim pozwolenia nie dają... 😋

Opublikowano
10 minut temu, ogarek napisał:

Marecek straszy bronią ze strachu .. Fiu, fiu... To się porobiło 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Tak  se myślę że pewno tyż masz ? 🤔

Opublikowano

Ni ja mam gole ręce... Pokazać jeszcze raz w awatarze 😋

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Pafnucy napisał:

Źli ludzie w prawym pastwie ? Czy to nie chora wyobraźnia , niczym u karakana ?

No  taki  np  Ryszard  Cyba.   W Ameryce  to  normalka  że  ma  się  broń   w  Polsce  dostać  pozwolenie  to  droga    dość  skomplikowana  

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Koniecznie .

4 minuty temu, ogarek napisał:

Ni ja mam gole ręce... Pokazać jeszcze raz w awatarze 😋

Opublikowano

Było paczec jak miałem wstawione... 😋

rączkę ogarka ni jeden pamięta.. 😂😂😂😂

Opublikowano

Jak to konus ni wszystko obacys z dołu... 😂😂😂😂

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Obiektywnie patrząc to sami jesteście winni takiej sytuacji gdzie policja musi chronić obywatela Jarosława . bo po ch*ja tam łazita ,żeby robić burdy ,wyzwiska ,straszyć ,drzeć mordy itp 

Porypało Cię . Jest jeszcze jakiś drugi dziad który tak się boi ?

Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Jak to konus ni wszystko obacys z dołu... 😂😂😂😂

w końcu  koziołek    jesteś  

Opublikowano
48 minut temu, racyl napisał:

nienawiści ?,  a to dobre 😂

ciekawe kto tej nienawiści sieje więcej bo kiedy nie włącze tvp to gadają w negatywnym świetle o PO a o pisie nie słyszałem ani nie widziałem żeby coś negatywnie gadali

chłopie wszystkie te miesięcznice były podszyte nienawiścią do Po i grą polityczną. tak pis między innymi zdobył żelazny elektorat.

to że trafiają się zjeby w PO typu nitras, szczerba, budka, schetyna to nie znaczy że cała platforma jest do niczego

takie same czubki są i  w pisie : macierewicz, tarczyński

trzeba umieć oddzielić ziarno od plew a nie wierzyć w to co pokażą w tvp

zdaje się że chodzi pod dom jaruzelskiego kiedy on nie był już u władzy to jaką kartką chcieli go rozliczyć.

sami to zapoczątkowali a teraz boją się o swoje d*py żeby im podobnym nie odpłacili wykorzystując policję

To powiedz mi jak rządziła po-psl TVP było rzetelne? I partie rządzące krytykowała ?? Teraz to jaja jakieś sobie robisz :/

Acha i dlaczego to ja mam oglądać TVP ??jak Ty wiesz więcej co tam mówią 😏 to chyba jesteś stałym odbiorcą

Polityka to jedno wielkie gówno  Po PiS  PSL czy inny gej Ale alternatywy to dla PiS brak jak narazie 

4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Porypało Cię . Jest jeszcze jakiś drugi dziad który tak się boi ?

Ale widzisz ile ludzi w tym kraju chce jego głowy B| na tym forum by kilku się znalazło 

Opublikowano
33 minuty temu, Ursus932 napisał:

To powiedz mi jak rządziła po-psl TVP było rzetelne? I partie rządzące krytykowała ?? Teraz to jaja jakieś sobie robisz :/

Acha i dlaczego to ja mam oglądać TVP ??jak Ty wiesz więcej co tam mówią 😏 to chyba jesteś stałym odbiorcą

Polityka to jedno wielkie gówno  Po PiS  PSL czy inny gej Ale alternatywy to dla PiS brak jak narazie 

krótką masz pamięć 😄

zdarzało się że krytykowali rząd, bynajmniej nie było tyle słodkości dla rządu jak teraz. Od rana do wieczora bez przerwy nikt nie jechał po pisie jak teraz po platformie

Opublikowano

Weź ... Bo nie zasnę !

Przed chwilą, Denwer napisał:

95957032_277986360036560_619607049725227

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Weź ... Bo nie zasnę !

Dlaczego   Prezes  to  przesympatyczna  osoba  

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Dlaczego   Prezes  to  przesympatyczna  osoba  

Taaaa . Tak samo jak i tyyy .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v