Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał:

Przyszedł pewny na debatę i dostał bęcki od Kamysza

bęcki od Kamysza🤓🤣,te jego gromkie okrzyki bierzesz za bęcki? bęcki to dostał Kamysz od wyborców 5 lat temu i dostanie przy okazji wyborów

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

Tak czy siak . To cyrk , a nie wybory .

Bo to wszystko przez opozycje

Gdyby naród nie wybral zabójczych kopert do senatu to by były wybory w niedzielę 10 maja bez rzadnych krzyków.

Opublikowano

Obejrzałam sobie debatę skoro tata po mnie przyszedł i musiałam wszystko rzucić. Pani Kidawa oj wymijająco/bez konkretów w stylu potrzebny 'dialog społeczny'  a po cichu pewnie swoje, Pan Prezydent elegancko; Pan Kamysz skupił się za bardzo na krytyce-niesmaczne; Jakubiak -podoba mi się nawet; Hołownia-też; Bosak- elokwencja; Biedroń-może lepiej ograniczy się do prezydentury miastowej jako atrakcji; reszta nieznana.

Opublikowano
14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No bo to wszystko przez marszałka zabójcza kopreta, nie dał zorganizować wyborów w maju i teraz człowiek żyje w stresie co dalej.

Rysiu nie koniecznie przez Marszałka, Komisja wyborcza wyraziła się  jasno że  jeszcze nie jest wszystko przygotowane do wyborow i na 10maja sie nie wyrobią, przesuną za 2 tyg i będzie wszystko na tip top.

Jak dla mnie to powinno się  odbyc i miec z głowy, maskę założę rekawiczki i wyborow sie nie boję tak samo jak wyjscia do sklepu😷

• Like 1
Opublikowano

Taki telajno czy jak mu tam 😜 pojechał po dudusiu że się tylko usmiac można.... 😋

Opublikowano

Ale po kija skupiacie się na tym kto mógłby wygrać skoro wybory odwołało dwu szeregowych posłów, mimo tego że Marszałek Sejmu twierdziła że nic nie da się zrobić bo Konstytucja nie pozwala. 😂

A żeby było weselej to od razu okreslili jaki wyrok ma wydać Sąd Najwyższy. 😂 To jest Państwo Prawa z niezależną władzą sądowniczą?  Róbmy tak dalej to Korea Północna  nas oskarży o brak praworządności. 

Po tym numerze Pan Duda powinien natychmiast zrezygnować z urzędu.

Opublikowano (edytowane)

Fakt . Kto tu kuźwa rządzi w tym burdelu w końcu ?

Dwóch Jarków załatwiło wszystko . :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, ogarek napisał:

Gdzie te wybory pany i czyja to kompromitacje... Nie jakiego Sasina co wszystko może 😂😂😂😂

Jak gdzie wybory, tak wszyscy płakali żeby  przekładać bo tamto sramto ...to przełożyli🤠

A teraz będzie płacz że  przełożone🤣 na 100%

Jak zetorek powiedział Cyrk i chu... wszyscy na tym tracimy bo tylko walka wewnetrzna między  partiami a nie skupiają sie na poważnych problemach.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano

Mnie to ciekawi co to za wyrok będzie o nieważności wyborów skoro SN wydaje wyrok w sprawie wyboru  prezydenta.... A do tego nie doszlo

Coś na wzór ułaskawienia kolegi dudusia będzie.... Nie osadzony a ułaskawiony... 😂😂😂😂

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy... Kryzys pozamiata ta obłudę... 😋

Opublikowano

grześ - wklej sobie tylko do dowodu zdjęcie w masce. ywa - jak nie miało mu wyjść elegancko jak w kółko to samo gadał. Co z tego, że nie z kartki? Jak Prezydent na internetach wyśmiewał swoją dymisję śmiałem się, że nikt mu chyba jeszcze nie powiedział. Kurcze. Ciekawe czy już wie o wyborach? Jest rozpiździaj dokładnie taki jak go mirro przedstawił...

• Haha 1
Opublikowano

Witam antypisiorów i resztę dobrych ludzi 

Co to się stało miał być rozpad koalicji zjednoczona prawica , już' antypis zęby ostrzył na wcześniejsze wybory ,żeby stanowiska rządowe obsadzić ludzimi w koszulkach z napisem KONSTYTUCJA . A tu d*pa 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v