Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Lepiej się wymigać jak nalgac że nie podpisze a potem trza będzie podpisać bo zus/krus jest bankrutem... Kasa jest pusta pis roztrwonił i rozdał, co się dało... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

No nie wiem czy to takie głupie pytanie, raczej palenie głupa by się wymigać z odpowiedzi.

to gorsze głupsze niż zapytać ojca dwójki dzieci w związku małżeńskim czy zostanie gejem

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

To po co debata jak wyborów ni ma ?

Dla rozrywki chyba  ale Małgosię wyszkoliłeś i kicha z rozgrywki

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Kurla ten Gowin to taki koń trojański... 😂😂😂 Rozdupcyl po a tera pis.. 😋 Z kim on trzyma.. Chiba z psl?... 😂😂😂😂😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Przecież sztaby kandydatów  znają pytania, Kidawa jest tego najlepszym przykładem. 

W czasach covid19 tylko 6 milionów widzów oglądało debatę, co ci ludzie robią podczas gdy jest pandemia i czas kryzysu? Przecież nie siedzą w kinie i nie wydają 500+

9 minut temu, Sean napisał:

Czemu nie odpowiedziała na pytanie o podniesienie wieku emerytalnego? czemu nie odpowiedziała na pytanie o adopcję dzieci przez homoseksualistów?

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-05-19/zapytano-grupinskiego-o-zwiazki-partnerskie-nie-eksponujemy-tego-musimy-prowincje-przyciagnac/

I wszystko jasne🤣😂

Opublikowano (edytowane)

Pis delegował związek partnerski do SN.... 😂😂😂😂😂 Będą tera halucogeny legalizować 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał:

toś się zdemaskował

Tak mnie ochrzcili tu i nawet nowe nazwisko dostałem 😂🤣😂🤣 ciekawe co na to w banku powiedzą  ARiMR i reszcie urzędów  jak na razie pod stare nazwisko przychodzą rachunki 

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Ja Biedronia obstawiam , to co mnie ona ?

Niech cię Matka Boska broni  tylko Andrzej Duda 

1 minutę temu, racyl napisał:

95743121_590538155151440_679852068077935

Nie 

Opublikowano

Tygrysek jest najlepszy, szybciej zmienia poglądy niż gepard biegnie. 

Opublikowano

Też by zmienił jakbyś się na nich przejechał

Opublikowano (edytowane)

tak jak duda obiecał większą kwote wolną od podatku i pomoc frankowiczom

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

@racylZ tego co wiem to nie zmienił poglądów tylko nie zrealizował 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

tylko że tych obiecanek cacanek z różnych stron było masę przez tyle lat a pis miał być tą partią co obiecuje to robi

Opublikowano (edytowane)

Zrobili  dużo  wszystko wiadomo że nie zrealizują tylko naiwniak wierzy że polityk wszystko co obieca to zrealizuje

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Duda w tvp info po debacie, Ja, ja, ja....... 

Już jeden o sobie tak mówi, kiedyś w totka grał

Opublikowano

Nawet z nadwyżką 😂

przejęcia tvp, tk, Sn przecież nie obiecali a zrobili 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v