Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tusk  potrafił  wygrywać  wybory  jak  PO  było  na  fali   ale  jak  wpadło  w  sztorm  i  zaczęła platforma  tonąć  to  uciekł  jak  szczur   potem  czekał  i  czekał  jaka będzie  sytuacja  czy  spełni  swoje  marzenia  z  przed 15  lat  jako  Prezydent  z  Sopotu   no  ale  że  platforma  nadal  tonie  to  nie  odważył  się  stanąć  do  boju  o  Prezydenturę  z  Andrzejem  Dudą 

Wystawili  Kidawę  bo  tam nikogo  lepszego  nie było.  Jak  ją słucham  to  mi  jest  jej po prostu  żal  i  współczuje  członkom jej rodziny 

95435434_10223824822354538_4036328230905

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Tusk  potrafił  wygrywać  wybory  jak  PO  było  na  fali   ale  jak  wpadło  w  sztorm  i  zaczęła platforma  tonąć  to  uciekł  jak  szczur 

Taaa . A pis to wieczny niczym trup lenina . :D

Opublikowano

Prezes  Jarosław  Kaczyński  nie  uciekł    z  PIS  po  porażkach  wyborczych.   Tylko  powstał  w 2015  roku  niczym  fenix  i  osiągnął  to  czego  w  Polsce  nikomu  się  nie  udało 

Opublikowano (edytowane)

Uciekł . Dobre . A gdzie on by popierdzielił na tych krzywych nóżkach ? Kto by go przygarnął ? Co on właściwie robić zwykłego potrafi ? :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

No  tusk   uciekł  z tonącej  platformy 

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

@many12 To wyżej to prawda?

Niestety,  jak już niejednokrotnie monitowałem w uprzednich POstach ta nacja pośrednio swoim miotem w osobach wnuczków i inkszych szczeniąt mojżeszowego hebrajstwa opanowała nasze sfery POlityczne. Szczególnie a to za sprawą szefa WSI ten co to po Magdalence z Bolkiem wódę spijał i spacerunki relaksujące doskonalił po okolicznych parkach że nazwiska nie wspomnę. On to prawa ręka tego w ciemnych okularkach obsadził w roku 1988 nową "Solidarność" swoimi agentami. ReaSUMUJĄc przy magdelenkowym okrągłym stole siedzieli komuchy  tego w okularkach i agentura tego łapciucha co to jego POłowica akta Bolka  do IPN-u dostarczyła.

53060158_1966377656794390_1400739592872656896_n.jpg

Opublikowano

A  potomka Kaczyńskich-Kalksteinów czemu tu nie widać? 

Opublikowano

To normalne ze największe krzykacze tzw.  prawdziwe polaki... mają przodków pejsatych albo są gejami... 😋

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

@many12 Tropi starszych braci lepiej niż hezbollah i hamas razem wzięci, czekam na jego prywatną opinię. 

Osobiście kibicuję Narodowcom ale tym jeszcze z przed  wojny ojczyźnianej jak ruskie POwiadają - tak Narodowcom Romualda Dmowskiego - jeszcze  wtedy  Stronnictwo Narodowe było nasze Polskie walczące o polskość dnia jutrzejszego o naszą tożsamość nawet na zachodnich salunach czego przykładem były zmagania Dmowskiego o nasze granice na konferencji w Wersalu. ..........Dzisiaj każda kolejna banda włącznie ze swoim ducze przesiąknieta jest żmijowatą nacją.  - wiem o   rodzinie Bosaka, Korwina- Mikiego  wszystkich tych łachmanów i łapki mi opadają jak do tego doszło. Jak to się stało, że na szczycie władzy nie mamy żadnego Polaka tylko te POdróby o zmienionych przez Gomułkową nazwiskach na ładne słowiańskie znaczy się polskie? 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Wiesz organizacje narodowościowe to raczej nie są kółka gospodyń wiejskich bliżej im do tych panów: 

49c6ec7770c5b88fa6ed8c2ae596ca29.jpeg

Więc jak myślisz co teraz przeżywają ? 

Przeskoczyłeś  sam siebie a teraz pełen relaks.

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Czekam kiedy Panu Hołowni znajda jakiegoś trefnego przodka. Bo teraz chyba na niego będzie zlecenie  z Petersburga.

Jeżeli Hołownia afiszuje się z logo TVN to już mamy odpowiedź kto sPOnsoruje jego kampanię wyborczą - ci sami co nieudacznika Rysia prawą rekę Balcerowicza, a ten ostatni to elaboraty można pisać.

Opublikowano
2 minuty temu, many12 napisał:

Jeżeli Hołownia afiszuje się z logo TVN to już mamy odpowiedź kto sPOnsoruje jego kampanię wyborczą - ci sami co nieudacznika Rysia prawą rekę Balcerowicza, a ten ostatni to elaboraty można pisać.

Mnie tylko zastanawia jak Rysiek może zarabiać na chleb jako doradca skoro on co drugie zdanie się myli. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

A temu kurde co ? Twoje memy zobaczył ? :D

Głuchy jesteś ?? Konstytucji Kwaśniewskiego się naczytał  🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 i chyba myśli że 3 maja to jej święto 🤣😂🤣😂🤣😂 Rysiek bis ???

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Mój  Pan  to  jest  w Niebie.  A  Pan Prezes   to wybitny  strateg  :) 

Jeśli już to opanował tylko poziom taktyczny. Strategii to on żadnej nie opracował. 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Ale ma jej bardzo ładne wydanie. 

Tej z 3 maja czy tej  w wydaniu Olka ??

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

Ponoć nie tylko się poryczał chłopczyk , ale jeszcze posikał .Ale błazenada na tej opozycji , aż smutno się na to wszystko patrzy .

Opublikowano
10 minut temu, many12 napisał:

Jeżeli Hołownia afiszuje się z logo TVN to już mamy odpowiedź kto sPOnsoruje jego kampanię wyborczą

Żeby TVP sponsorowała kampanię Pana Dudy to najpierw Polacy musieli się zrzucić na sporą kroplówkę dla nich.:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v