Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, ogarek napisał:

przewodniczący rady soleckiej 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ale masz zaszczytne stanowisko w tej twojej społeczności wiejskiej  no no no szacun 😂😂😂😂😂😂

Opublikowano (edytowane)

No nie mam i moje dane osobowe i adres nie widnieją na stronie internetowej mojej gminy 😋

A tak się chwalił kiedyś  marecek że ważna szycha.... 😂😂😂😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
4 minuty temu, ogarek napisał:

No nie mam i moje dane osobowe i adres nie widnieją na stronie internetowej mojej gminy 😋

😂😂😂😂😂😂😂

Jak nie masz jak się chwalisz że masz.  Gratuluję wygranej kampania była zaciekła ???

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

pokaż

Sołtysa poproś... 😋

Opublikowano (edytowane)

A może panią sołtys ????🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Ale w sumie to rodo nie obowiązuje skoro to ogólnie dostępne na stronie gminy co marecek ? 

Generalnie to skana można wkleić z taką strona 😋 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Niewiem  moich danych na stronach żadnej gminy nie ma. Jak chcesz kogoś dane ujawniać to twoja sprawa 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Wiem, wiem że ty to nie ty... 😋 Twoje dane to są znane od co najmniej 2 lat na tym forum.. 😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Raczej pan sołtys Tomek

Ja myślałem że Przemek 

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

słabo u ciebie z tym

Z czym ???

Opublikowano

już Ci mówiłem że to nie ja . :D

Ile razy będziesz pytał ? 😛

Opublikowano
11 minut temu, ogarek napisał:

Wiem, wiem że ty to nie ty... 😋 Twoje dane to są znane od co najmniej 2 lat na tym forum.. 😂😂😂😂

Raczej nie są skoro twierdzisz że   jestem czy byłem w jakiejś radzie sołeckiej 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano

Jeśli piszesz do mnie to nie jestem i nie byłem członkiem żadnej rady sołeckiej  to bzdury i kłamstwa 🤣🤣😂🤣😂🤣😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v