Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na sondaze niech się powoła.. 🤣🤣🤣🤣🤣

5 minut temu, racyl napisał:

I co pisiory, słuchajcie, cytujcie swego prezesa 😂

@hubertb... Tu masz ta niezmienna wizje... 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

cały czas to robisz wklejając te żałosne memy

no tak bo trochę inne niż w tvp, za mało słodkie dla pis 😂

Opublikowano

No koci trener   jak nic.. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
42 minuty temu, ogarek napisał:

Spoko... niech tylko te obce zawiesza dopłaty to te prawdziwe polaki rozdupco ten Pis... 😋Te co nie biorą w dupe tylko do rączki.... 🤣🤣🤣🤣🤣

Nie zapominaj o faktach a z tych wynika żę te euro z unni i tak tam wraca ,to tak samo jak 500 plus tylko lokalnie do polskiego budżetu 

Opublikowano (edytowane)

3 minuty temu, jarecki napisał:

Nie zapominaj o faktach a z tych wynika żę te euro z unni i tak tam wraca ,to tak samo jak 500 plus tylko lokalnie do polskiego budżetu 

No jakoś moje nie wraca tylko leżakuje tera w skarpecie.... Wiec bzdura panie i tyle 

500 plus mówisz do lokalnego budżetu trafia przez biedronkę pewnie... 🤣🤣🤣🤣

To gdzie ta kasa się podziała co Gowin jej nie widział? 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

No jakoś moje nie wraca tylko leżakuje tera w skarpecie.... Wiec bzdura panie i tyle 

też  tak słyszałem  że  na  podlasiu  niektórzy  jeszcze  w osrane gacie  kase   chowają 

Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał:

16729320_692568380922854_8794883321323031421_n[1].jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

też  tak słyszałem  że  na  podlasiu  niektórzy  jeszcze  w osrane gacie  kase   chowają 

Temu my pomykamy jeleniami a ty dali rozdupconym lursusem... 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

Oczywiście że wraca i to w bardzo prostej ścieżce. 

do lidla, kauflanda, biedronki, e.leclerc ?

jak ktoś nie miał wczęsniej kasy to jak dostanie np 500+ to pójdzie i tak kupować gdzie najtaniej.

owszem niektóre rzeczy są tańsze w małych sklepikach ale większość nie stety w marketach i tego nie odwrócisz

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

A na Podlasiu żyję się z czegoś innego oprócz rolnictwa? 

z disco polo 😂

Opublikowano
6 minut temu, ogarek napisał:

Temu my pomykamy jeleniami . 🤣🤣🤣🤣🤣

5c7a97b3cdcce_p.jpg?1554647718

Opublikowano
58 minut temu, ogarek napisał:

Spoko... niech tylko te obce zawiesza dopłaty to te prawdziwe polaki rozdupco ten Pis... 😋Te co nie biorą w dupe tylko do rączki.... 🤣🤣🤣🤣🤣

To takie chodzące gowiny.... 😋

Nieudaczniki zawsze udają prawdziwych Polaków bo niczego więcej nie potrafią to znany fakt a jak przychodzi co do czego to pierwsi zdradza i sprzedadzą ten kraj..

Na razie Polaków udają wnukowie tych przywiezionych na ruskich czołgach o zmienionych nazwiskach i nie siej tu defetyzmu bo to co rzekłem to prawda historyczna.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

5c7a97b3cdcce_p.jpg?1554647718

A to z Wiezowna.... 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

A tam gadanie można i Ursusem nie koniecznie , Fendt czy Padły Jeleń ale jest kilku co ładują kasę w Fendt bo się psują ale to ich bajka .

Polska nigdy nie będzie taka jak Niemcy i inne kraje zachodnie bo nam nie pozwolą na to .

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v