Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat to zdjęcie jest dobre i tylko "miękiszonom" we łbach będzie się roiło iż obraża czyjeś uczucia. Wszystko zależy po której stronie się znalazło. Żołnierzowi nigdy nie jest do śmiechu. Akurat ci dużego wyboru nie mieli. w misji ONZ nie byli. Mogli ich rozstrzelać swoi. mógł zabić mróz no i zawsze zostawał jeszcze przeciwnik. Po drugie stronie było pewnie tak samo, albo jeszcze gorzej, bo NKWD też nie świętowało. Komu  k**wa wtedy jest do śmiechu? Ano tym co ich tam wysłali. Tak było, tak to wyglądało i taka jest prawda tamtych czasów. 

Jak się "Do Rzeczy" nie podoba, to niech wstawiają zdjęcia ministra Błaszcaka przywożącego świąteczną kiełbasę do Afganistanu, Zawsze to może świadczyć o rodzinnym charakterze świąt. 

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał:

z całą sympatią do PIS to do tych dziennikarzy z prawicowych mediów i tvp mam wstręt i obrzydzenie .

Węglarczyk zdjął artykuł i przeprosił a który dziennikarz tvp czy tych z dorzeczy, wsieci za cokolwiek co sie pomylili przeprosili.

ciekawe czy za kilka lat jak nie będzie wyroków za łapówki na grodzkim też go przeproszą 😄

za***ie ktoś mi kopa przeprosi znów kopa przeprosi i w nieskończoność. Przeprosiny takiego typa dla mnie nie są wartościowe .

• Like 1
Opublikowano

Jak by Niemcom się nie podobało to by Adolfa nie poparli . Z przymusu nie szli tylko z radośni .

Nasi uczą się od najlepszych czyli Amerykanów oni napadną ale przeproszą a Ruskie napadną ale nie przeproszą .

• Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Akurat to zdjęcie jest dobre i tylko "miękiszonom" we łbach będzie się roiło iż obraża czyjeś uczucia. Wszystko zależy po której stronie się znalazło. Żołnierzowi nigdy nie jest do śmiechu. Akurat ci dużego wyboru nie mieli. w misji ONZ nie byli. Mogli ich rozstrzelać swoi. mógł zabić mróz no i zawsze zostawał jeszcze przeciwnik. Po drugie stronie było pewnie tak samo, albo jeszcze gorzej, bo NKWD też nie świętowało. Komu  k**wa wtedy jest do śmiechu? Ano tym co ich tam wysłali. Tak było, tak to wyglądało i taka jest prawda tamtych czasów. 

Jak się "Do Rzeczy" nie podoba, to niech wstawiają zdjęcia ministra Błaszcaka przywożącego świąteczną kiełbasę do Afganistanu, Zawsze to może świadczyć o rodzinnym charakterze świąt. 

Co Ty pier**lisz w Oświęcimiu SS też było nie do śmiechu. 🤕

Opublikowano

A Ty widzisz gdzieś tu zdjęcia z Oświęcimia? Rozmawiamy o jednostkach walczących. Z resztą nawet amerykanie jak "spuścili ze smyczy" w Afganistanie "Team 8" to przeraziło ich bestialstwo ich własnych żołnierzy. 

Opublikowano

byl kiedys taki jeden co mowil- i odpusc nam nasze winy jako i my odpuszczamy winowajcom swoim.. albo milujcie sie wzajemnie jako i ja was umilowalem..

ale to byly pierdoly ktorymi prawdziwy polak-katolik sie nie przejmuje.. taki to nienawidzi wszystkich i wszystko......

image.jpeg.cd530791ac8e813615869ec0a956c6b8.jpeg

Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał:

A Ty widzisz gdzieś tu zdjęcia z Oświęcimia? Rozmawiamy o jednostkach walczących. Z resztą nawet amerykanie jak "spuścili ze smyczy" w Afganistanie "Team 8" to przeraziło ich bestialstwo ich własnych żołnierzy. 

No to tobie chodzi oto że jak ,,jeden ''Polak zabił żyda to Polacy antysemici. Tak też można siwiat porządkować.

Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał:

ale to byly pierdoly ktorymi prawdziwy polak-katolik sie nie przejmuje.. taki to nienawidzi wszystkich i wszystko......

lepszy prawdziwy lewak sra na co dzień w kościół domaga się zabijania aborcji uczestniczy aktywnie w marszach  a w święta śpiewa w kościele kolędy a tvn transmituje prawdziwe katolicyzm według lgbt czy jak ? 

24 minuty temu, mirro napisał:

A Ty widzisz gdzieś tu zdjęcia z Oświęcimia?

Wis%C5%82a_Krak%C3%B3w_-_antysemickie_graffiti.jpg

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, Dariowola napisał:

za***ie ktoś mi kopa przeprosi znów kopa przeprosi i w nieskończoność. Przeprosiny takiego typa dla mnie nie są wartościowe .

gość sie umiał zachować czego brak w tvp

Opublikowano (edytowane)

Romek ale przynajmniej kiedyś nie prześcignęła tvn w sączeniu jadu

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

wystarczy że włącze fakty nie raz

za mało oglądasz tvp. nie raz naprawdę nie okazji, nic się nie dzieje w polityce a ani w kółko to samo przypominają dla utrwalenia co PO robiło.

Ludzie to znają na pamięć. 6 rok rządu pis będzie a narracja jest jakby dopiero co nastapiła zmiana z PO na PIS

Edytowane przez racyl
Opublikowano
8 minut temu, Dariowola napisał:

No to tobie chodzi oto że jak ,,jeden ''Polak zabił żyda to Polacy antysemici. Tak też można siwiat porządkować.

Nie, mi chodzi o to że przypisuje się kontekst zdjęciu i tłumaczy co czuli wtedy żołnierze. Ja rozumiem że mógłby pokusić się o to ktoś, kto był w podobnej sytuacji. Ale nie dwu teoretyków udowadnia że ból każdej ze stron był większy. Ból jest taki sam. 

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał:

a kiedyś tvp była wartościowa ?? morze za peło ? albo za sld 

3 minuty temu, racyl napisał:

Romek ale przynajmniej kiedyś nie prześcignęła tvn w sączeniu jadu

Ale co wy porównujecie?

Jedno i drugie tyle samo warte tylko opakowanie inne. 

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

za mało oglądasz tvp. nie raz naprawdę nie okazji, nic się nie dzieje w polityce a ani w kółko to samo przypominają dla utrwalenia co PO robiło.

Ludzie to znają na pamięć. 6 rok rządu pis będzie a narracja jest jakby dopiero co nastapiła zmiana z PO na PIS

Niektórym trzeba przypominać. 😄

Opublikowano

romus -rozmawiales kiedykolwiek z dziadkiem czy innymi starszymi sasiadami o tym z jaka radoscia szli do wermahtu ???????????

ja zawsze przypominam ile kosztowaly akcje jsw za tuska a ile teraz 🤣🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Dariowola napisał:

Niektórym trzeba przypominać. 😄

Jakoś w tym roku nie ratują obywateli przed podwyżkami cen prądu ? opłata mocowa ma wzrosnąć

Nie ratują przed podatkiem cukrowym 😄

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

bo neutralnie i tak powinno się oglądać 

Niestety Polsat zaczyna iść tą samą ścieżką co TVP I TVN. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v