Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, leszek1000 napisał:

Trzeba pamiętaj jak Ukrainie zabijali naszych. Zrobili rzeź, rozrywali ludzi, przecinali żywcem brzuch z kobietą w ciąży. To co dopiero takie zwierzę. Tam wszystkie fermy powstaną. 

Nie brnij.

Opublikowano
5 minut temu, leszek1000 napisał:

Denver ma krew na rękach

Kogo  tą  krew  mam na rękach  bo  patrzę  na moje  piękne  dłonie  i   żadnej  krwi  nie  widzę  😂😂

Opublikowano
1 minutę temu, szmergiel napisał:

Tak jak wiekszosc spoleczenstwa jestem za calkowitym zakazem tego kurwstwa wszedzie  i tyle.koniec

Jaka ku**a większość społeczeństwa?

No Chyba że ty i kilka tych *ip z miasta. 

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Jaka ku**a większość społeczeństwa?

No Chyba że ty i kilka tych *ip z miasta. 

wiem ze jestes okropnie ciemny ale czlowieku miej troche godnosci i zacznij sie uczyc i czytac i wtedy zrozumiesz ze twoje podworko i af to nic w stosunku do calego kraju..

ps.wejdz na pierwszy lepszy portal i zadaj pytanie ile osob popiera uboj rytualny a  kto nie i sie przekonasz .oszalejesz jak poznasz prawde w cyfry

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał:

Uuuuuuuu jakiś lekki narcyzm wkrada się?:lol:

bez  przesadyzmu  panie  oficerze  :D  :D 

Opublikowano

Jeśli tym aktywistom i obrońcom praw zwierząt tak zależy aby nie było uboju rytualnego. Niech walczą z przyczyną a nie skutkami. Mi tam jest obojętne jak mój kawał mięsa zginął z czy bez ogłuszania. Ale zapraszam tych wszystkich obrońców do Izraela państw muzułmańskich i niech tam z tym walczą. Niech ich przekonają że trzeba najpierw ogłuszyć, a nie tak,,drastycznie" I gdy już ich przekanają ubój rytualny zniknie globalnie a nie tylko w Polsce. Powodzenia 😅

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, szmergiel napisał:

wiem ze jestes okropnie ciemny ale czlowieku miej troche godnosci i zacznij sie uczyc i czytac i wtedy zrozumiesz ze twoje podworko i af to nic w stosunku do calego kraju..

ps.wejdz na pierwszy lepszy portal i zadaj pytanie ile osob popiera uboj rytualny a  kto nie i sie przekonasz .oszalejesz jak poznasz prawde w cyfry

Ciemnotę to ty wciskasz że większość społeczeństwa jest za zakazem a te portale to są dla ciemniaków co se włażą w 4 litery bez wazeliny. 

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Ciemnotę to ty wciskasz że większość społeczeństwa jest za zakazem

a skąd  wiesz  że  nie  jest  ??

Opublikowano (edytowane)

aha czyli wg  ciebie statystyczny polak spotkany na ulicy jest za zakazem? ciekawe .ciekawe./ poszukaj  w googlach odpowiedzi ile ludzi jest za a lie przeci jak to nie za trudne dla ciebie.

ps.wyjdz czasem z obory do ludzi i z nimi porozmawiaj,naprawde to otwiera oczy i mozg,

strone wstecz wkleilem link pierwszy z brzegu z odpowiedza

kolejne badanie  w min znalezione.policz ile za i ile raczej za  ile przeciw czlowieku

https://wgospodarce.pl/informacje/85791-sondaz-wiekszosc-polakow-popiera-piatke-dla-zwierzat

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano

@Denwer a jaką mamy pewność że są za zakazem?

Może z tych komentaży na innych portalach wyczytałeś gdzie same paniusie z miasta co w życiu nie przepracowała uczciwie nawet jednego dnia?

Opublikowano
27 minut temu, szmergiel napisał:

uboj powinien byc zakazany wszedzie i tyle

A potem tylko szczaw i mirabelki

17 minut temu, szmergiel napisał:

wlasnie o to mi chodzi.pisze juz iles razy ze jestem za calkowitym zakazem tego ale niestety tu na forum do niektorych co nic  nie mysla nic nie dociera i nic nie rozumieja.

napisze jeszcze raz ostani.Tak jak wiekszosc spoleczenstwa jestem za calkowitym zakazem tego kurwstwa wszedzie  i tyle.koniec

Większość zawsze jest głupia 

Opublikowano

Może z tych komentaży na innych portalach wyczytałeś gdzie same paniusie z miasta co w życiu nie przepracowała uczciwie nawet jednego dnia?

a skąd  wiesz  że  pracują  nieuczciwie ???

Opublikowano
2 minuty temu, szmergiel napisał:

aha czyli wg  ciebie statystyczny polak spotkany na ulicy jest za zakazem? ciekawe .ciekawe./ poszukaj  w googlach odpowiedzi ile ludzi jest za a lie przeci jak to nie za trudne dla ciebie.

ps.wyjdz czasem z obory do ludzi i z nimi porozmawiaj,naprawde to otwiera oczy i mozg,

strone wstecz wkleilem link pierwszy z brzegu z odpowiedza

Toż to ci piszę że tymi komentami z portali nie ma co się sugerować. 

1 minutę temu, Denwer napisał:

a skąd  wiesz  że  pracują  nieuczciwie ???

Jakby pracowały to nie pisałby takich dyrdymałów. 

Opublikowano

Jakby pracowały to nie pisałby takich dyrdymałów

naprawdę  logiczne  i  merytoryczne  wyjaśnienie 

Opublikowano

a czym? moze af zeby ze smiechu peknac. juz ci pisalem ,wyjdz z obory i nawet dzis jedz gdzies i na ulicy popytaj, do resteuracji idz i zagadaj do ludzi.przekonasz sie

4 minuty temu, Ulman napisał:

A potem tylko szczaw i mirabelki

Większość zawsze jest głupia 

za to ty madry .czlowieku z twoja madroscia i podejsciem do zycia to cie nawet zadna kobieta nie chciala a uwazasz sie za kogos. pajac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v