Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

protestuje , chiny mają równiez dobre rzeczy , to tak samo    jak z polskimi meblami  są bardzo dobre i wytrzymałe ale drogie , ale też są tanie co po 1 tyg . scianki sie powykrzywiają .

To było trochę w innym sensie i nie masz co protestować, bo tak jest. A jest dlatego, że zapotrzebowanie i przywóz czegokolwiek na kształt maseczki obecnie jest ważniejsze od jej jakości. 

Opublikowano
2 minuty temu, ElProfesor napisał:

Skoro  tuk  mógł  zostać  profesorem  to  i  ja  mogę  😎

Wszystkiego dobrego Donaldzie 😂

EWNbAybWAAE4Rt4?format=jpg&name=medium

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, ElProfesor napisał:

Nie  moja wina  że  Bartkowi  wczoraj  kaśka  nie  dała 

94262010_536617923642654_631093216915383

@Bartek933 to chiba o Tobie generał prawi..... Czy to może sumek666 zaorał generała... 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

konfident ?? 🤔

1 minutę temu, ogarek napisał:

@Bartek933 to chiba o Tobie generał prawi..... Czy to może @sumek666 zaorał generała... 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
Przed chwilą, ElProfesor napisał:

Bartek933  to  porządny   człowiek

to kto cie zaorał w poprzednim życiu 😁

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

ale widać że przynajmiej fachowcy , wiedzieli  że bedzie susza to po co kajaki ?

Jeśli tak to chyba lepiej było wielbłądy.

Opublikowano
8 minut temu, hubertb napisał:

Many ale poglądy nacjonalistyczne i najeżdżanie na żydów też nie jest do końca w dobrym smaku, wiesz o tym prawda?

Chiny nie maja nic dobrego, bo ich normy przemysłowe są masakryczne, jeśli wyprodukują coś według norm amerykańskich lub europejskich nie koniecznie jest to tańsze niż to wyprodukowane np. u nas. Rozumiesz?

Nie myl nacjonalizmu z tożsamością narodową. Osobiście zabiegam i walczę o to drugie - my Polacy bez swej tożsamości narodowej która utożsamiała by się li tylko nie powiem więcej zwykłym patriotyzmie o dobro nas Polaków, nas i tylko nas nie mam oczywiście na myśli tych ze zmienionymi nazwiskami - ich widać jak na świeczniku w Knesecie na Wiejskiej i w tym PISdowskim POmagdelenkowym kolejnym nierządzie - chyba mam prawo do swoich POglądów.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał:

to kto cie zaorał w poprzednim życiu 😁

To się  jeszcze  okaże  kto  kogo  😎   ale  Bartek  S ****ski  któremu  kaśka  nie  dała  miał jakiś  problem,  ale  niedługo  będzie  miał  większy  problem  :P 😎

Edytowane przez ElProfesor
Opublikowano
3 minuty temu, ElProfesor napisał:

To się  jeszcze  okaże  kto  kogo  😎   ale  Bartek  S ****ski  któremu  kaśka  nie  dała  miał jakiś  problem,  ale  niedługo  będzie  miał  większy  problem  :P 😎

Generał nie płacz - rób swoje - napisz nam tylko co tobą determinuje - może da się zrozumieć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v