Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie w aresie tylny tuz wolno opuszcza i to niezależnie czy jest obciazony czy pusty. Ja zimnym oleju jeszcze jest w miare ok ale po rozgrzaniu się oleju jest słabo. nie ma reakcji na ustawianie szybkości opadania. czy to może być wina pompy czy może bardziej sekcji?
Opublikowano

Przy rozdzielaczu masz przyciski do awaryjnego sterowania, zobacz jak na przycisku opada, jak szybko to znaczy że coś ze sterowaniem. Napisz czy jest różnica, może coś pomyślimy.

Opublikowano
ptaszyna napisał:

Przy rozdzielaczu masz przyciski do awaryjnego sterowania, zobacz jak na przycisku opada, jak szybko to znaczy że coś ze sterowaniem. Napisz czy jest różnica, może coś pomyślimy.

Zerknę to jutro i dam znać

Opublikowano
ptaszyna napisał:

a więc sprawdziłem i tymi przyciskami opadana normalnie czyli dużo szybciej niż ze sterownika

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez damianzb9613
      Witam, co może być przyczyną mokrego kolektora wydechowego i całego tłumika aż do samej góry (podstawiłem puszkę pod tłumik to nakapało oleju z paliwem czy coś takiego )zostały wymienione pierścienie tłokowe , uszczelki pod głowicą i pompa paliwa i wtryski były sprawdzone.
    • Przez Piotrek106
      Witam, mam pytanie z jakiego samochodu podchodzą klocki hamulcowe do ciągnika renault 106.14?

• Przez mumin0121
      KOLEDZY KTO POMOZE CO TO ZA KONTROLKA POD NUMEREM 10 ZASWIECILA SIE NA GORACYM SILNIKU I PISZCZAL SYGNAŁ
    • Przez BartekCiszek
      witam mam problem a mianowicie pólbiegi nie chca sie przelaczac jak pojezdze troche to wtedy sie przelaczy ale to dopiero po polowie dnia gdy przelacze z polbiegu 2 na 3 to kontrolka przeskakuje jak by sie przelaczyl a zaraz wskakuje spowrotem na 2 to samo z 1 póbiegiem
    • Przez shiftmp3
      Witam mam problem prasa nie załącza owijania tzw, widzę że pompka chodzi bo pasek uciagniety ale i tak nawet nie drgnie aparat od sznurka ani od siatki. Prasa chodziła w tamtym sezonie do samego końca i dziś chciałem zwinąć kilka bel kończyny no i ani jedna bela nie poszła dobrze, co może byc przyczyną ? Pozdrawiam. 
  • Dodaj nową pozycję...
v