Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzisz, tym się różnimy że ja jeszcze nie byłem w żadnym sanatorium, a ty jesteś ponoć stałym bywalcem, więc brak klamek tłumaczysz sobie tym że w markecie też nie ma, a że się nie otwierają drzwi same, to pewnie jest awaria. Gdzie cię wożą i w jakim celu? moim zdaniem zmarnowane pieniądze na leczenie, bo postępów brak, zaryzykuję twierdzenie że jest raczej coraz gorzej.   :P

• Haha 1
Opublikowano

sanatorium milosci to w sudetach jest- kolega byl niedawno w dokladnie tym z programu. krus tez ma tam jakies. 

7 godzin temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Ku.rwa Jacuś ileś ty tych dawek przyjął ? 🤣🤣🤣

zadnej-ja i rodzina  nieszczepione szury, tylko tesciowa i szwagier po dwoch dawka i zyja..

dobre te leki teraz maja-jak seana nakarmili to przez  3 tygodnie sie nie kapnal ze mu klamki w pokoju na zlom ukradli

jednym z przejawow niezrownowazenia psychicznego jest ciagle zmienianie kont - on juz sam sie pogubil ile ich mial i na jakie nick-i

Opublikowano
14 godzin temu, jacus napisał:

ty placisz zeby takie glupoty ogladac ?? kup sobie lepiej farmera albo tygodnik rolniczy- tam bedziesz mial setki hektarow wiedzy a nie bzdety..

truja ludzi ??   zglosil to do prokuratury ??  wy ciemniaki ze wschodniej polski nie macie zielonego pojecia o przemysle spozywczym...

Nie płacę, ten film akurat ogólnodostępny. Prokuratura...? Wierzysz w sprawiedliwość w naszym kraju? Ja nie.

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, jacus napisał:

sanatorium milosci to w sudetach jest- kolega byl niedawno w dokladnie tym z programu. krus tez ma tam jakies. 

zadnej-ja i rodzina  nieszczepione szury, tylko tesciowa i szwagier po dwoch dawka i zyja..

dobre te leki teraz maja-jak seana nakarmili to przez  3 tygodnie sie nie kapnal ze mu klamki w pokoju na zlom ukradli

jednym z przejawow niezrownowazenia psychicznego jest ciagle zmienianie kont - on juz sam sie pogubil ile ich mial i na jakie nick-i

No widzisz, sam wiesz po sobie co ci te "sanatoria" dają, miały pomóc, a tu kaplica, klepiesz ciągle w kółko to samo, zero pomyślunku, czym oni cę tam nafaszerowali, to nawet strach pomyśleć.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

ty w zyciu gdziekolwiek byles,widziales cos ,byles za granica wsi w tym roku-bo w sanatorium to na pewno nie byles..

59 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Jeden tu był co miał łykać jak pelikan dodatkowe dawki ale odpadł po drugiej chiba 😁😁😁😁

wykonczyles go psychicznie 🤣, przedawkowanie af jest chyba gorsze niz szczepionek.😂

25 minut temu, GRZES1545 napisał:

Nie płacę, ten film akurat ogólnodostępny. Prokuratura...? Wierzysz w sprawiedliwość w naszym kraju? Ja nie.

to sa bzdety- kto odroznia e- cos tam od e -jakies tam ?? do tego to w wiekszosci to znane i uzywane od wiekow substancje tylko zakodowane. co zmieni zamiana oleju ukrainskiego na rumunski ?? kto czyta sklad produktow -ja czasami-gdy kupuje innje firmy albo gdy wyczuje cos w smaku-mam uczulenie na slodziki i je rozpoznam od razu, 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

ty w zyciu gdziekolwiek byles,widziales cos ,byles za granica wsi w tym roku-bo w sanatorium to na pewno nie byles..

No sam widzisz do czego cię to doprowadziło, mówił ci już ktoś za kogo tu uchodzisz na tym forum? nie widzisz że wszyscy mają cię za d-a   :P

Opublikowano (edytowane)

Poka gdzie byłeś placek bo ja byłem najdalej w hurghada... Byłeś daLej? 

Do czego to doszło że inwalida się chwali się ze obskoczył wszystkie sanatoria i nic... Cyrk... Kto zdrowy to zrozumie toć to trza być chorym 🤔

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Acuś był daleko ale chyba w czarnej du**e .🤭😁😂🤣

8 minut temu, Desperado napisał:

No sam widzisz do czego cię to doprowadziło, mówił ci już ktoś za kogo tu uchodzisz na tym forum? nie widzisz że wszyscy mają cię za d-a   :P

Do takiego mówić to jak grochem o ścianę. 🤦‍♂️

Opublikowano
10 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Do czego to doszło że inwalida się chwali się ze obskoczył wszystkie sanatoria i nic... Cyrk... Kto zdrowy to zrozumie toć to trza być chorym 🤔

egipt to dla biedakow- ja jezdze do zakopanego. mielna miedzyzdrojow,swinoujscia, kolobrzegu-z czym powujku wyskakujesz ??? pierwszego jade do ustronia morskiego na 10 dni-dawaj spotkamy sie gdzies i pogadamy.

10 godzin temu, Desperado napisał:

masz racje-tylko zapomniales dodac ze wszyscy nienormalni........🤣

Opublikowano

Pisałem ci ze kalekami się nie zajmuje i nie uzdrawiam pociotkow... więc szukaj kolegów na swoim poziomie z sanatorium.

Placek a kto obrabia ci szanowno małżonkę jak ty się tulasz po tych snatoriach... Masz kogo zaufanego? 😁😁😁... Uważaj bo jest tu na forum  ruchacz co czatuje na niedoruchane czterdziestki.... Taki prawie kolmucy albo i gorzej bo to dziad wędrowny ale chitry... Tylko paczy aby wskoczyć i zająć co  lepsze bo tam nie tego coś u tej co jest tera.... . 😁😁😁😁

Wywiezie ci graty z zegawek i opyli...

Łon tam nie daleko ciebie krąży... 😁😁😁😁😁

• Haha 1
Opublikowano

najblizej mam do sanatorium dla ludzi na twoim poziomie- szpital specjalistyczny im .babinskiego sie nazywa. choc watpie zebys tam dostal skierowanie, rejonizacja zdaje sie obowiazuje, 

twoja ile lat nie miala prawdziwego chlopa zanim  kogos sobie znalazla ?? 

chyba rznie ostro-deski w tartaku bo dawno sie nie pokazywal 

Opublikowano

akurat zaczelo padac jakas burza na horyzoncie, siano pograbilem  nie schnie .

nie chce mi sie sprawdzac ktory to,bo i pewnie z niego taki ruchacz jak z ciebie 😂

Opublikowano

A ja tam nie zajmuje się ruchaniem cudzych żon... Mi tam swoja wystarcza.... Ale chłop sie ogłaszał ze dorucha jak trza i się zwierzał lonucemu jakie to łon przyjaciel rodziny jak by co..... Uważaj bo łon tak niby pług, brony kupi i dojedzie na miejsce.... Pilaj chałupy i baby bo zostaniesz z ręką w nocniku. 😁

A to siano będzie czy podscialki baranom? 🤔

I co kostki targasz? lopowiadaj o tej nowatorskiej technologi 🤔

Opublikowano

wyslij go do mnie-mam stara rame od bron trojek i plug podorywkowy lata nie uzywany. 

bab u nas pelno- jak nie ta to inna, samych panien z odzysku to co drugi dom , gdyby doliczyl mlode wdowy to i wiagry by braklo w okolicznych aptekach.

gdybys byl na rynku w krakowie to chodz za dorozkami-gdyby ktorys kon sie zesral to zbierz-moze trafisz na  przetrawione siano z moich lak.

Opublikowano

To jak twoje gie to powinieneś zbierać i powinno wracać na swoje pole.... 😁😁😁

To mówisz że ty celowo swoją staro samo zostawiasz żeby ci kto syna zrobil....  ja tam streczycielstwem się nie zaJmuje... daj do ogłoszenia te brony może łyknie przynętę i ci pomoże 😁😁😁😁🤔

W sumie dziadek TaK zrobił to i ty musisz coś zaradzić... 

Opublikowano

na ciebie nie mam co liczyc-cale zycie slepakami strzelales czy nie w ta dziure trafiales ??

twoj dziadek uciekl przed armia czerwona do lasu  ?? i dobrze ,inaczej rod bogdanow by wygasl.

Opublikowano

Jak chcesz wiedzieć jak syna zrobić to poproś to ci wytłumaczę... To powszechna wiedza w obecnych czasach i tyle... Ale widzę że nie wszędzie jeszcze dociera..😁😁😁😁😁

Raczej wątpię abyś coś zdziałał jak masz ucisk na nerw jajeczny.. Ale przynajmniej będziesz wiedział jak. 😜

Opublikowano

syna zrobiles w jednym roku-ciaza polog a przez reszte czasu-to pewnie z 30 lat to co ??? slepakami chcesz zaimponowac ?? naprawde nie mogles nic wiecej zdzialac ?? spales pijany na kupie gnoju i krowa ci stanela na interesie?🤣🤣🤣 chyba ze to jeszcze bylo przed slubem ?? pomoc sasiedzka ?🤣