Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle się nie mówi o cowidzie  bo pandemia na razie ustępuje a  dane o chorych i zgonach z tego powodu są dostępne . Drugim powodem jest to że teraz potencjalnie dużo większym zagrożeniem jest wojna na Ukrainie i jej konsekwencje . 

Opublikowano

Dajcie spokój już z tą pandemią Czszypicie się i myślicie nie wiem o czym A to tylko wały kasy Nie szczepiony jestem Z ludźmi na okrągło jestem Maseczki nie noszę wcale Chory byłem na coś grypopodobne 5 razy od jesieni Z ludźmi z kowidem normalnie rozmawiam i nie boję się ich (Kowida potwierdzonego mieli ) i to nie jedna osoba a setki I jeszcze jakoś nic poważnego mi się nie stało Jak coś mnie bierze odpoczynek robię aby nie zarazić nikogo i tyle 

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, peugeot napisał:

Tyle się nie mówi o cowidzie  bo pandemia na razie ustępuje a  dane o chorych i zgonach z tego powodu są dostępne . Drugim powodem jest to że teraz potencjalnie dużo większym zagrożeniem jest wojna na Ukrainie i jej konsekwencje . 

O jej... jak ty musisz tera cierpieć... 😁😁😁

Takie" mądrości " tu pociles i uj to wszystko poszło... 🤔

Normalnie coś nie pykło... 😜

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

jak tam ogarek wrociles -nogi zdrowe ?? miales bana tak jak ja. czy  ci zabronil pisac ??

Kura czlowieczku jakiego bana i za co niby... Skad niby mam wracać jak cały czas jestem i pisze.... Masz zwidy czy jak ?...

Ty potrafisz sprawdzić zawartość i sprawdzić zanim coś zaczniesz bredzić czy nie? 

• Haha 1
Opublikowano

Według niektórych mieliśmy wszyscy nie szczypnieci wylądować w jesionkach , zwłaszcza taki "jasnowidz" z małopolski wieścił nasz koniec ☺️

Opublikowano

Francuski  sąd rozpatrujący sprawę o odmowę wypłaty odszkodowania z polisy na życie, stwierdził, że [tzw.] szczepionki przeciwko Covid-19 są preparatami eksperymentalnymi i osoby je przyjmujące nie mogą zasłaniać się niewiedzą o ich skutkach ubocznych – które według sądu były publikowane – w związku z czym zgon w wyniku poszczepiennych skutków został zakwalifikowany jako samobójstwo.

W Niemczech też był taki przypadek. Ciekawe jak u nas będzie. 

• Like 3
Opublikowano

może przegapiłem, nie wiem. 

jak to się skończyło?

która szczepionka najlepsza?

ile razy szczepionka zmniejsza ryzyko zachorowania?

ile to wszystko kosztowało na jednego pracującego mieszkańca?

ile zmarnowanej kasy na zamówienia które nie były nigdy potrzebne?

Opublikowano
Dnia 22.03.2022 o 13:59, Ursus932 napisał:

Według niektórych mieliśmy wszyscy nie szczypnieci wylądować w jesionkach , zwłaszcza taki "jasnowidz" z małopolski wieścił nasz koniec ☺️

Ty sobie lepiej przypomnij co miało się stać z zaszczepionymi . 

18 godzin temu, poosa21 napisał:

Francuski  sąd rozpatrujący sprawę o odmowę wypłaty odszkodowania z polisy na życie, stwierdził, że [tzw.] szczepionki przeciwko Covid-19 są preparatami eksperymentalnymi i osoby je przyjmujące nie mogą zasłaniać się niewiedzą o ich skutkach ubocznych – które według sądu były publikowane – w związku z czym zgon w wyniku poszczepiennych skutków został zakwalifikowany jako samobójstwo.

W Niemczech też był taki przypadek. Ciekawe jak u nas będzie. 

Rubel lekko podrożał i na efekty długo czekać nie trzeba było .

Opublikowano
15 godzin temu, peugeot napisał:

Ty sobie lepiej przypomnij co miało się stać z zaszczepionymi . 

Rubel lekko podrożał i na efekty długo czekać nie trzeba było .

A co ma rubel do sądu we Francji? 

Zobacz co się dzieje ze sportowcami którzy przyjęli szpryce. 

• Like 1
Opublikowano
Dnia 22.03.2022 o 13:59, Ursus932 napisał:

A onże nie ,,wylądował" czasem, bo coś go nie widuję ostatnio na forum?

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

A onże nie ,,wylądował" czasem, bo coś go nie widuję ostatnio na forum?

Mało go ,ale coś tam w polityce mamrotał ostatnio

Opublikowano
13 godzin temu, poosa21 napisał:

Zobacz co się dzieje ze sportowcami którzy przyjęli szpryce. 

Może  zainteresuj się tym co dzieje się z mózgiem ludzi  którzy słuchają ruskiej propagandy . 

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, Bercik92 napisał:

A co się dzieje z muzhami ludzi którzy słuchają banderowskich trolli?

Obrońcy  mają moralne  prawo do używania wszelkich niezbędnych narzędzi aby zwyciężyć , takich które nie są np: ludobójstwem . 

Jeśli chcesz być człowiekiem , to przestań żyć historią . Wiesz zapewne co działo się w sierpniu 1968 roku .  

Opublikowano
13 minut temu, peugeot napisał:

Wiesz zapewne co działo się w sierpniu 1968 roku .  

Co ?dużo różnych rzeczy się działo.

8 godzin temu, jacus napisał:

to chyba nie przypadek ze wiekszosc szurow to zwolennicy putina..

bartuś przyspał?🤣