Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wyznacznkiem byly najczesciej objawy  ,bo z opisów dawnych chorób zakaźych wynika że miały charakterystyczne objawy , a nie tak ja teraz każdy objaw juz moze byc tym ...

a teraz wyznacznikiem segregacji   jest test lub kod QR ... naszczescie wyglada na to że ten rozdział sie powoli konczy... bo sie wszystko już tak  zaplątało ze sie samo gubi

Edytowane przez V12
Opublikowano

nauczycielka ma racje-ten facet jak kazdy prawdziwy szur jest szurniety..kazdy normalny rodzic-tak jak ja-wie ze to nie dyrektor wydaje rozporzadzenie o zdalnej nauce..

Gdy spojrzymy w statystyki zgonów z powodu zakażenia koronawirusem w Izraelu z ubiegłego miesiąca, okazuje się, że aż 43 proc. zgonów w tej grupie wiekowej odnotowano u osób niezaszczepionych lub częściowo zaszczepionych. To dużo, gdy weźmie się pod uwagę fakt, że tylko 12 proc. Izraelczyków powyżej 60. roku życia nie podeszło do szczepienia przeciw COVID-19.

Opublikowano

Koniec masek koniec restrykcji wychodzimy z 5 fali głupoty .

Adam Niedzielski zapowiada zmiany w sprawie noszenia maseczek

Minister zdrowia Adam Niedzielski ma wreszcie dobre wiadomości: koniec masek, mniej obostrzeń, piąta fala przemija – informuje "Fakt", publikując wywiad z szefem resortu zdrowia.

Minister pytany, czy jest szansa na rezygnację z obowiązujących obostrzeń, odparł, że w perspektywie miesiąca – bo przewidywania są, że piąta fala będzie się wygaszała przez najbliższe kilka tygodni – będzie rekomendował stopniowe odchodzenie od restrykcji.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-adam-niedzielski-koniec-masek-mniej-obostrzen/2e6h0tj,79cfc278

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, jacus napisał:

wam zaloza szmate z rekawami  wiazanymi z tylu i co wtedy  ???

Tobie załażą i wywiozą z 5 fala i tak skończy się durnota .

szóstej i siódmej już nie będzie .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Kiedy szósta? 

Nie będzie już szóstej bo co się podali  eksperymentowi  medycznemu dobrowolnie będą  obserwować skutki ale sami się na to zgodzili dobrowolnie .

• Like 3
Opublikowano

ja czytalem ze babce wyrosly wasy i zostala dziadkiem .............

pokaz taka polise gdzie to jest  napisane- kazda firma ubezpieczeniowa takie udostepnia w internecie, google przetlumaczy.

kazda firma oczywiscie zawsze szuka kruczkow prawnych zeby uniknac odszkodowania-ale wszystko to musi byc ujete w warunkach ubezpieczenia.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

ja czytalem ze babce wyrosly wasy i zostala dziadkiem

to jest nieprawda. taka babka staje się babką z wąsami. nie dziadkiem. 9_9

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

ja czytalem ze babce wyrosly wasy i zostala dziadkiem .............

pokaz taka polise gdzie to jest  napisane- kazda firma ubezpieczeniowa takie udostepnia w internecie, google przetlumaczy.

kazda firma oczywiscie zawsze szuka kruczkow prawnych zeby uniknac odszkodowania-ale wszystko to musi byc ujete w warunkach ubezpieczenia.

Kraków zaorać zasadzić kapustą takie tam rosną głąby .

• Like 1
  • Haha 1