Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko o kasę chodzi o nic inne .

Bill Gates przedstawia plan zakończenia pandemii i zapobieżenia kolejnej

Bill Gates uważa, że pandemia może zakończyć się jeszcze w 2022 r. Niezbędna będzie do tego jednak jeszcze ściślejsza współpraca naukowców, rządów i firm, mająca na celu przyspieszenie opracowania nowych szczepionek. Zdaniem Gatesa niezbędne będzie wsparcie, przede wszystkim finansowe, dzięki któremu możliwe będzie rozszerzenie pomocy na większość regionów świata.

Bill Gates często zabiera głos w sprawie szczepień. Na początku tego roku twierdził, że możemy wchodzić w najgorszą fazę pandemii, a niedawno odniósł się do tematu rzekomych chipów, przemycanych w szczepionkach. Teraz były szef Microsoftu zdecydował się przedstawić rozwiązanie, dzięki któremu pandemia miałaby się zakończyć, kolejnych nigdy byśmy nie już nie ujrzeli. Zdaniem Gatesa musimy skupić się na innowacjach, dzięki którym możliwe będzie stworzenie m.in. lepszych szczepionek.

Co istotne, Cepi ma też opracowywać rozwiązania, które mogłyby wyeliminować inne choroby. Chodzi m.in. o HIV i gruźlicę. Gates uważa, że należy tworzyć środki zaradcze dla wszystkich potencjalnie niebezpiecznych patogenów. Tylko wspólne wysiłki i duże pieniądze mogą sprawić, że pandemia taka jak Covid-19 nigdy się w przyszłości nie powtórzy

https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/wydarzenia/bill-gates-przedstawia-plan-zakonczenia-pandemii-i-zapobiezenia-kolejnej/4rc4ye1

Opublikowano
12 godzin temu, ws71 napisał:

Tylko do jasnej cholery w  Izraelu zmarło od początku epidemii zmarło 8400 ludzi , liczba zakażeń 41 tys, liczba testowanych dziennie 400 tys

Tylko że u nich leczy się chorych a nie jak u nas dostaje się premie za zgon. 

Zauważ że w Izraelu w ciągu roku przed szprycą zmarło mniej ludzi niż po wprowadzeniu szprycy.

Źródło JPost.com

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bercik92 napisał:

bozia rączki dała? jak chcesz to sam poszukaj tego co cie interesuje bo jak ja poszukam to zaraz będziesz krecił głową a to nie srawdzone zródło a to żółte napisy... wystarczy poszukać że w polsce lekarze jak i szpitale dostają dodatki kowidowe za każdy wpisany zgon i jak ktoś będzie cięzko ranny w wypadku i w szpitalu zrobią mu test i wyjdzie srowid to jak myślisz na co on umrze?

a tobie  nie dala ?? ja chce zebys podal swoje zrodal a ty piszesz ze bedziesz dopiero szukal -to sie zdecydujmasz te dane czy znowu cos wymysliles i bedziesz dopiero szukal ??

to ze dostaja dodatki to chyba nawet najciemniejszy szur wie -szukaja salowych,konserwatorow , sprzatajacych- nawet ty bez szkol moglbys sie zalapc do takiego szpitala, zatrudnij sie i bedziesz dawal relacje jak to wyglada naprawde.

sp. wujek byl 3 miesiace w szpitalu -5 testow i umarl bez covida.. tesc to samo -zapalnie pluc i 2 testy negatywne.szwagier tydzien temu chory-test negatywny ..

czy tego chorego po wypadku daja na normalna sale ??? chcialby lezec z takim chorym ,juz o to pytalem odpowiedzi brak...

Edytowane przez jacus
Opublikowano

https://www.facebook.com/groups/358112779395817/posts/427255895814838/?__cft__[0]=AZVGei-

Eksperymentalna manipulacja genowa.

W/g Reiniera Fulellimicha - naukowca niemieckiego pochodzenia giganci BigFarmy celowo wprowadzali szczepionki będące placebo partiami a następnie szczepionki dawki śmiertelnej, potem robili przerwę (znów placebo) i znowu śmiertelne- doskonale wiedzieli co robili. Tu nie chodzi o pieniądze. Ludzie którzy za tym stoją to może być 300 a może3000 osób są tak bogaci, że nie potrzebują pieniędzy. Oni chcą władzy i sterowania umysłami. Nie obchodzą ich pieniądze ale ich używają  żeby kupić polityków, ludzi z mainstermowych mediów, lekarzy, prawników. Mamy dwa narzędzia których używają: przekupienie i wymuszanie poprzez rytualne wykorzystanie dzieci - to jest ogromna operacja psychologiczna do wywołania paniki. Przez nie mycie rąk i nie noszenie masek oskarżają dzieci winnymi śmierci starszych osób. Ludzie którzy za tym stoją są psychopatami i socjopatami. Pieniądze uzyskane z testowanych na ludziach szczepionek są legalizowane w 147 korporacyjnych bankach na globie. Testy PCR to ściema ponieważ nie odróżniają materii żywej od martwej. Jeżeli masz pozytywny wynik jest bardzo prawdopodobne, że test wykrył fragmenty odpowiedzi imulogicznej Twojego ciała przeciwko zwykłemu przeziębieniu lub grypie. Jeżeli ktoś jest zarażony wówczas potrzeba całego wirusa aby wszedł do komórki  i zaczął się replikować. Jednakże te testy rozpoznają fragment wirusa, nigdy nie identyfikują wirusa w całości. Majstrują zastrzykami mRNA przy naszym DNA aby zrobić z nas bezwolnych niewolników, do naszego śledzenia.

228490126_126179129708399_5173242189261021352_n.jpg

• Like 2
Opublikowano

Co by nie było to wyznacznikiem jest Izrael .

Szef Pfizera o dawkach przypominających. Inne rozwiązanie byłoby lepsze

Podawana corocznie szczepionka przeciwko Covid-19 byłaby lepszym rozwiązaniem, niż częściej podawana dawka przypominająca - powiedział szef Pfizera.

- Jest to pożądany scenariusz - mam nadzieję, że uda nam się dojść do momentu, w którym będziemy mogli szczepić się regularnie, raz w roku - powiedział Bourla w sobotę w izraelskiej telewizji N12 News. Odniósł się do pytania o skuteczność podawanych co kilka miesięcy dawek przypominających.

- W przypadku podawania preparatu raz w roku, łatwiej będzie do tego przekonać ludzi, łatwiej będzie to też zapamiętać. Z punktu widzenia zdrowia publicznego jest to naprawdę idealna sytuacja - dodał prezes Pfizera.

• Haha 1
Opublikowano
Dnia 3.01.2022 o 09:40, ws71 napisał:

@Rogas71 dla niezaszczepionych, czyli praktycznie sami niezaszczepieni skazali sie na segregację

Większość chorych to zaszczepieni, szczepionka w tej chwili ma ujemną skuteczność jeśli chodzi o zakażenie.

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

się działo niebawem 

Wątpie , zaraz to bedzie za późno...

Opublikowano

mozesz podac dane tego dowodzace ??

2 godziny temu, Bercik92 napisał:

@jacus nie będę zapisywał każdego linka napotkanego w internecie dużo czytam artykulow na ten temat i niespamietam wszystkich źródeł.

nigdzie nie ma informacji o tym jak liczy sie zgony-jesli ja nie znalazlem to ty tym bardziej tego nie zrobisz-chyba ze znasz hebrajski,bo google tlumasz slaobo sobie z nim radzi.

stawiam flaszke ze to ,jak zwykle klamstwo, w swiecie szurow prawda wystepuje tylko gdy nie zrozumieja danych..

18 minut temu, Bercik92 napisał:

ale z kiedy jest ten filmik to potrafisz podac ??

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, jacus napisał:

stawiam flaszke 

Ale że tak juz od poniedziałku ??? xD:D

Edytowane przez V12
Opublikowano

Chcecie żeby to wasze dzieci spotkało? 

Nauczycielka w okręgu szkolnym North Penn w hrabstwie Montgomery w Pensylwanii znalazła się pod ostrzałem po tym, jak wyciekły z zdjęcia, kiedy przykleiła maskę do twarzy dziecka w godzinach szkolnych.

mem-dyrektor-pfizera-1.jpg

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał:

mozesz podac dane tego dowodzace ??

nigdzie nie ma informacji o tym jak liczy sie zgony-jesli ja nie znalazlem to ty tym bardziej tego nie zrobisz-chyba ze znasz hebrajski,bo google tlumasz slaobo sobie z nim radzi.

stawiam flaszke ze to ,jak zwykle klamstwo, w swiecie szurow prawda wystepuje tylko gdy nie zrozumieja danych..

A kiedy ta ściana wschodnia ma wymierać..?  bo coś statystyki nie wskazują a twierdziłeś że najwięcej zachorowań ma być 🤔

Opublikowano

od lat wymiera coraz szybciej , madrzejsci wyjechali glupis zamiast pier**lic w lozku robia to w internecie..................

sprobowalem znalezc wiarygodne dane -smierc na 100 tysiecy mieszkancow i suwalski mi nie wyszedl,ciekawe czemu, przed wojna tyle mial a teraz to chyba ze 3 razy tyle. moze ty jarek sprawdzisz dane demograficzne??

Opublikowano (edytowane)

Ja... wyjechali smogu powdychać na krakowskie zadupie 😁😁😁

O widzę że ładnie się podsumowałeś bo kto inny tu dyżur trzyma nawet w święta 🤔😁

No wiemy że ty chory bidul 😁😁

Podymac już nie możesz ale popier.... głupoty w necie i owszem 🤕

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

te kompleksy to masz od czasu gdy dales pol gospodarki wiana ??czy juz wczesniej miales problemy emocjonalne ?? jesli sie nie ogarniesz i dalej bedziesz zyl zyciem innych a nie swoim to twaja przyszlosc nie rysuje sie wesolo..

pogadaj z rodzicami tych dzieci nie wracaja do domu. w krakowie bogdanow to chyba wiecej u nas mieszka 🤣

https://www.facebook.com/search/people/?q=jeleniewo

Edytowane przez jacus
Opublikowano

w innych tematach piszesz madrze i rozsadnie tylku tu jakies bzdury piszesz-mozna wiedziec czemu ???

czesto masz takie akcje jak wtedy, juz nie pamietam z kim pokazywales zdjecia paszportow jako ogarek ??

ilu z twojej rodziny wyjechalo w swiat a ilu zostalo na ojcowiznie, suwalk nie bierzemy pod uwage.

Opublikowano (edytowane)

Czleku z nikim... Jakiś bidul/ozzborn lata zarzucał mi że nie mam hodowli to mu pokazałem kupkę paszportów bydła które miałem  i tyle... Zreszto nie on jeden tu robił dochodzenie. 😜Zobaczył, posrał się i się odwalił i tyle. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jacus napisał:

obstawiam poczatek 2020r z i z tym doppisywaniem zgonów mówiłem o polsce a nie izraelu

Edytowane przez Bercik92
Opublikowano (edytowane)

Co Ty chlopie to manipulacje są... Co innego jak jacus wstawia wtedy sama prawda. 😜Statystyki nie kłamią itp... 😁

Ściana wschodnia już wymiera 😜

Już trupy się ścielą 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Co Ty chlopie to manipulacje są... Co innego jak jacus wstawia wtedy sama prawda. 😜Statystyki nie kłamią itp... 😁

tam statystyki... piszom że gospodarstwa coraz większe, a twoje zmniejsza sie.  tak że nie wierz we wszystko co ktoś ci przeczyta...