Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Więc po co ta obłuda że to wszystko dla szpitali?

Bo bez tego nie znajdzie debila którzy wrzucą do puszek i zasponsorują szpital, spółkę żony i przysłowiowe wczasy na szaszelach.

rozumiesz ty masz wczasy za dojenie krówek i ratowanie świata po przez poświęcenie w gnoju i smrodzie dające żywienie świata i nikt cię bohaterem nie okrzyknął.

A on ma wczasy za wyposażenie szpitala kasą debili którzy dali  się nabrać  propagandzie bezinteresowności i do tego okrzyknięto go bohaterem.

Tym się różnicie niczym więcej. Panie o krok od bohaterze. I ty zbawiasz świat i on, i ty zarabiasz na zbawianiu świata i on. On jest bohaterem ty nie.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano (edytowane)

A ksiądź? Przecież każdy jeden jest tym rydzykiem... 

Przestańcie to nie temat na dzś. 

Umarła ta przedszkolankataka młoda, ale podobno okłamała lekarzy i teraz 100 osób ma kwarantannę cały szpital.. Masakra😣

Edytowane przez tess
Opublikowano (edytowane)

Sam zmysliles jakąś obłudę i z nią waLczysz bo nikt tu nie twierdził że nie ma kosztow...sumy jakie przeznacza są jawne i kwota że zbiorki jet znana.. 

Mógłbyś przytoczyć ile zebrał rydzyk i komu pomaga?... A te państwowe datki to na co?... Ciągle żebrze na koszty których nigdzie nie ujawnia.. Czy to jest normalne?.... Grube miljony od podatnika i gdzie to POSZLO?....sąd mu nakazał pokazać co i jak i co? ... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

A to nie będzie komu łapki pchać w majtki... 😂😂😂

Straszne czasy pedofilom teraz nastaly 😎

Stonoga nie będzie miał kogo nagrywać... 🤣

Opublikowano (edytowane)

Nie można wszystkich do jednego wora wrzucić Ogarku, ja znam paru naprawdę wartościowych i takich z powołania a w każdym fachu znajdziesz zboków. 

Ja tam tego nie rozumiem tej całej religii, chociaż całe życie mi ją wpajali- ale to, że nie rozumiem nie oznacza, że to szykanuje. Trzeba być tolerancyjnym😉

Edytowane przez tess
Opublikowano

No ja też takich znałem to fakt...bylo nawet tak że proboszcz przed Rada ParFialna rozliczał to co po koladzie zebrał i mówił na co przeznaczy... A teraz co jest? Nic biorą,. sobie ile chcą 

Roman ja to nie muszę czatować na okazje jak ty tylko zakładam nogę i jadę 😜...

A że mam dzieci to i bardziej mnie bulwersują takie zachowania... Jak dorośniesz do tego  to zrozumiesz... 😎

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Roman4321 napisał:

wszyscy polacy na jednej leżą tacy

I to od wieków🙄 to dopiero przekfalikowanie się... Ogarek reflektujesz? Wystarczy, że się rozwiedziesz😁😅😅😅

Dopiero by było gdyby wszyscy powołanie poczuli🤣

No już wkręciliście mnie 😛 

Ktoś coś odnośnie korony? 

Edytowane przez tess
Opublikowano

Jest problem urzędy nie działają.... 😂😂😂😂😂

Opublikowano

Nie niemniej trzeba piętnować takie działania i to nie jest szykanowanie 😎

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, jacus napisał:

kurła jacuś i ty w to wierzysz?

zobacz tylko wydatki:

z każdego 500 zł które wpłynęło do owsika wydał na działalność charytatywną

432,60 zł + 18,00 zł + 6,55 zł + 6,35 zł + 5,25 zł + 3,80 + 2,90 zł + 2,80 + 2,75 + 0,05 + 3,90 + 8,25 zł + 6,75 zł = 499,95 zł

czyli sobie przytulił 0,05 zł, słownie pięć groszy. phii.

Łącznie wpłynęło 175 938 717,56 zł

czyli wpłynęło 175 938 717, 56 / 500 zł = 351 877,43512 szt. banknotów 500 zł.

Jednak z każdego banknotu 500 złotowego wziął sobie phi 5 groszy.

5 groszy x 351 877,43512 sztuk banknotów 500 złotowych = 17 593,871756 zł

17 tysięcy złotych zostało im się na koncie. Reszta rozdysponowana.

I czy kogoś to dziwi? Nie dziwi, bo tylko głupieć nie potrafił by tego zorganizować tak aby na legalnym koncie fundacji zostało 17 tys. na toner i opłatę rachunku za gaz prąd oraz wodę.

A owsiak czy rydzyk głupcem nie jest.

Więc co ty nam tu serwujesz skrupulatnie zaplanowaną i rozpisaną przez sztab księgowych WOŚP stronkę www. Nie bądź zabawny, może jakieś dziecko by się dało na nią nabrać. Ale i w to wątpię.

30 minut temu, ogarek napisał:

A to nie będzie komu łapki pchać w majtki... 😂😂😂

Straszne czasy pedofilom teraz nastaly 😎

Stonoga nie będzie miał kogo nagrywać... 🤣

ja słyszałem o jednym takim z podlasia co kozę przeleciał xD U jaworowicz było, nazywali go rolnik.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano
52 minuty temu, Roman4321 napisał:

Tak pobieżnie przejrzałem ten materiał. Pan profesor powiedział że niema  leku na koronawirusa. Medycyna akademicka może niema, ale medycyna ludowa zna kilka takich leków.

Czosnek silny antybiotyk zabija koronowirusy to poradzi sobie też z covid-19.

Najlepiej jeść surowy, można zrobić syrop z czosnku dla dzieci albo nalewkę dla dorosłych.

W Tajlandii po wybuchu epidemii czosnek zdrożał o 70%

Liście eukaliptusa  wykazują silne działanie bakteriobójcze , przeciw zapalne i przeciwwirusowe. Jeżeli będziecie podejrzewać u siebie objawy  zakażenie zaparzyć liście i popijać po łyku co godzinę.

Zdrowia życzę.

Opublikowano (edytowane)

P. Damianie Etam popisują się uje tylko😪

3grosze nie namawiaj ludzi do czosnku bo to duży błąd który jeszcze bardziej zaszkodzi. 

Edytowane przez tess
Opublikowano
52 minuty temu, Roman4321 napisał:

Tak pobieżnie przejrzałem ten materiał. Pan profesor powiedział że niema  leku na koronawirusa. Medycyna akademicka może niema, ale medycyna ludowa zna kilka takich leków.

Czosnek silny antybiotyk zabija koronowirusy to poradzi sobie też z covid-19.

Najlepiej jeść surowy, można zrobić syrop z czosnku dla dzieci albo nalewkę dla dorosłych.

W Tajlandii po wybuchu epidemii czosnek zdrożał o 70%

Liście eukaliptusa  wykazują silne działanie bakteriobójcze , przeciw zapalne i przeciwwirusowe. Jeżeli będziecie podejrzewać u siebie objawy  zakażenie zaparzyć liście i popijać po łyku co godzinę.

Zdrowia życzę.

Opublikowano
6 minut temu, tess napisał:

Nie wiem co etam ale źle zacytowałem wcześniej. Nie ciebie miałem.

Opublikowano

a co złego w piciu?🤣

Na FB wyzwanie nowe,szklane bimbru wychylić i powiedzieć ,,koronawirusie spierdalaj,,🤣

Opublikowano
16 minut temu, tess napisał:

3grosze nie namawiaj ludzi do czosnku bo to duży błąd który jeszcze bardziej zaszkodzi. 

Jak od wieków wiadomo czosnek jest naturalnym antybiotykiem.