Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Ywa napisał:

podstęp szykują.

Mnie nie dziwi , od poczatku w tej sprawie byłem pesymista 

Zobaczymy , ja na razie na luzaku , do konca roku spokój , swieta , sylwek :) % , w '22 sie bede martwił 

Edytowane przez V12
Opublikowano
5 minut temu, Ywa napisał:

To to nic, naprawdę, mogę żyć bez prądu, bez obaw.

Akurat w coś o wiele bardziej przerażającego V12, co dziś w radiu usłyszałam przypadkiem, a już podstępnie przemycają do opinii publicznej. Lucyferiański podstęp szykują.

A cóż to za podstęp  ? Czyżby Maciarewicz  odkrył formułkę "zaprzaństwa"

Opublikowano
4 minuty temu, V12 napisał:

Ja to bardziej postrzegam , o czas do zysku , jak obserwuje okolicznych to na prace poswiecaja całe tygodnie , miesiace , lata . A gdzie czas na na normalne zycie i pocieche z tego pieniądza co sie zarobi ?? To mój punkt widzenia moze im przynosi radosc posiadania dodaktowych dziesiat ha i kolejnego johnego , a w  gratisie jeszcze wiecej pracy 

Radością nie ten John ale ta mina sąsiada która jest nie do wycenienia nawet w euro a jak się opierdalasz i jeszcze inwestujesz bo jest nowy model  to gul rośnie  a kanalizacja się zatyka i w d...ę szczypie

Opublikowano
1 minutę temu, RU68 napisał:

mina sąsiada która jest nie do wycenienia nawet w euro 

heh , ja nie z takim podejsciem , akurat nie rusza mnie to . 

Opublikowano
1 minutę temu, 3grosze napisał:

Włoch, który chciał otrzymać zaświadczenie o szczepieniu przeciwko COVID-19 pojawił się w punkcie ze sztucznym ramieniem

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-12-03/wlochy-uzyl-sztucznego-ramienia-aby-uniknac-szczepienia/?ref=slider

Był lepszy numer w Grecji od kilkuset osób wzięli łapówkę za wstrzyknięcie soli fizjologicznej zamiast szczepionki a podali im  szczepionkę - żadnej godności i brak zasad  wśród łapowników 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, RU68 napisał:

jak się opierdalasz 

A to akurat tak ,

sprawnośc zarabiania hajsu zawsze w podziwie i tak trzymać :) 

Opublikowano (edytowane)

Pieniądze leżą na ziemi ale trzeba się wysilić i je podnieść lub chociaż odchylić kieszeń aby jak powieje wiatr miały gdzie wpaść 

Edytowane przez RU68
Opublikowano (edytowane)

osobiście do tego momentu , nie spotkałem sie żeby z tego powodu , ktos mi robił jakieś wywody albo przykrosci , może  takie czynniki : normalne otoczenie , praca u siebie , brak zainteresowania miejskimi rozrywkami 

Tylko co mi z mojej woli ??  , jesli ciągle mi grozi najgorsze- przymus ?? , doniesienia sa pesymistyczne a przyszlosc mglista :(

Edytowane przez V12
Opublikowano
DTaras napisał:

Nigdy kolego przymus nie będzie miał furtki. Zawsze znajdziesz ścieżkę która biegnie w Twoim kierunku.

Może być. Przeżyliśmy Rozbiory,Hitlera,Stalina to i to przeżyjemy tylko kiedyś była wiara w tym narodzie teraz się obawiam o to.

Ale myślę że w Polsce przymusu nie będzie.

Opublikowano
4 minuty temu, akooo napisał:

Jestesmy w ue tam sie dzieją cuda... juz w tej chwili :S

Opublikowano
V12 napisał:

4 minuty temu, akooo napisał:

Jestesmy w ue tam sie dzieją cuda... juz w tej chwili :S

Za peło mogłoby być różnie PiS mimo że nieudaczny nie wprowadzi chyba tego. Jeżeli nie wprowadza przymusu to mają mój głos.

Opublikowano (edytowane)

Unia jest lewacka wiec są cuda i dziwy , Lenin przerabiał  i się nie udało bo po drodze była Polska .

Jak by rządził teraz Tusku to szpryca by była przymusowa jak świni kolczyk w ryja by nie ryła .

Edytowane przez galan99
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

@Rogas71

Myslisz że to game over ?? Z tygodnia na tydzień mogą iśc zmiany ... ciągle lustruja nastroje społeczne 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Oni są skazani na klęskę tylko pytanie w jakim momencie i ilu ludzi zniszczą po drodze. Nie tyczy się tylko UE ale całego świata. Szczególnie kulturę Chrześcijańska chcą zniszczyć to ich wróg nr 1 bo Chrześcijaństwo to wolność, moralnosc,rodzina i zdrowy rozsadek. Prawdziwy chrześcijanin nigdy nie będzie lemingiem chodzby miał głodem przymierac.

Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

Jak by rządził teraz Tusku to szpryca by była przymusowa jak świni kolczyk w ryja by nie ryła .

Spoko loko, Bez Tuska też będzie przymusowa.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, akooo napisał:

. Prawdziwy .

Pozwolę sie zapytac co masz przez to słowo na mysli ??

Z mojego otoczenia wiekszosc praktykujacych maja certyfikaty...

Opublikowano
12 minut temu, akooo napisał:

Za peło mogłoby być różnie PiS mimo że nieudaczny nie wprowadzi chyba tego.

O widzisz. Nawet tego nie umieją wprowadzić. A sprawa jest prosta, mówi się "ma być i ciul".:lol:

Opublikowano
10 minut temu, akooo napisał:

Prawdziwy chrześcijanin nigdy nie będzie lemingiem chodzby miał głodem przymierac.

Definicja prawdziwego chrześcijanina leży gdzieś koło definicji prawdziwego rolnika. :lol: