Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Rogas71 napisał:

w dodatku wolne Media

To niech zrzucą gagańce i smycze to będą szybkie. 

Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

Ciekawe do kogo pójdziesz, jak Ci coś ukradną itd, bo rozumiem że honor Ci nie pozwoli iść do ss.

Teraz policja zajmuje się lataniem za ludźmi bez masek a nie za przestępcami,oni nie mają czasu na takie bzdety. 

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Teraz policja zajmuje się lataniem za ludźmi bez masek a nie za przestępcami,oni nie mają czasu na takie bzdety. 

Przesadzasz. Po prostu kontrolowanie przestrzegania obostrzeń jest bardziej "medialne". 

Opublikowano
5 minut temu, Andpol napisał:

Zobaczymy kto b.miał racje a to już niedługo się okaże.

Zapraszam. 😁

Tylko później nie miej pretensji jak ci mój psiur intres upi🤬.😰

Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

Ciekawe do kogo pójdziesz, jak Ci coś ukradną itd, bo rozumiem że honor Ci nie pozwoli iść do ss.

Spokojnie mamy 3h w tygodniu kickboxing; a znam ich bardzo dobrze i ich biurokratyczne podejście więc szkoda czasu; jak już to prawnik odwala najlepszą robotę.

Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

Przesadzasz. Po prostu kontrolowanie przestrzegania obostrzeń jest bardziej "medialne". 

Nie przesadzam tylko tak jest. 

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, Andpol napisał:

gówno mnie obchodzi że ktoś szczepić się nie chce.

Postawa godna pochwały , gdyby wszyscy wyszli z tego założenia nie bylo by zgrzytów , 

17 minut temu, Andpol napisał:

Zobaczymy kto b.miał racje a to już niedługo się okaże.

Co sie okaże ?? Nic nigdy sie nie okaże . Tutaj nie ma żadnych prawd sa tylko domysły , co kazdego to inne 

przezyje 4 fale i zaraz 5 , itd 

Zaraz liczbę w szpitalach , przebijemy z tamtego jesiennego sezonu , a ja ciagle wokól siebie nie widze tych chorych nie zaczepionych 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Ja bym chciał zeby niezaszczepionych zamkneli na miesiąc w domu, a tylko zaszczepiemi roznosili wirusa i zeby ministerek trabił znowu rekord. 

Jak nie będzie spadać jak w domu chory a zaszczepieni mieszkający razem pracują.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Pisałem ze to celowe bo nie da się temu zapobiec, to zostanie jak grypa na zawsze i morał taki ze czym wszyscy prędzej to przejdą tym lepiej dla gospodarki a kto umrze to umrze i tak kiedyś każdy umrze to jest jedyna pewna w życiu.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ja bym chciał zeby niezaszczepionych zamkneli na miesiąc w domu,

No , a krasnoludki by za mnie zarabiali hajs...

Opublikowano

Te działania są strasznie z d*py. Jaki sens jest w tym żeby zaszczepieni nie musieli być podawani kwarantannie? Moja normalnie chodzi do pracy do urzędu. Przecież nawet jak szczepiona to może się zarazić ode mnie i to roznosić. Nawet jak się nie zarazi to przecież może to gówno zwyczajnie przenieść do urzędu. Gdzie tu sens, gdzie to logika?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, daron64 napisał:

obudzić się trzeba kolego w końcu

3 godziny temu, galan99 napisał:

Spokojnie w Polsce nie wprowadzą  za rok Polska zaczyna przygotowania do wyborów przez 2 lata będą pierw prezydencji miast i do Sejmu .

W stanie wyjątkowym nic nie mogą.

Mogą tylko się poddać obcemu dowodzeniu  a opór topnieje. Patrz co robią, niechętnie ale jednak chcąc przypochlebić się m.in. dra Fauci'emu.

Jak się ta polityka w końcu wykolei/rozpadnie, to Pfizer z urzędniczymi agentami wejdzie i będzie tu zarządzał.

Właśnie w radio mówią o dołowaniu lotów pasażerskich więc służby na świecie są w najwyższej gotowości.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Nie przypominam sobie żebyśmy byli na stopie koleżeńskiej. Poza tym teksty o budzeniu się, samodzielnym myśleniu itd może działają na Ciebie i Tobie podobne silne i niezależne kobiety, które w przypadku kradzieży załatwia sprawę 3h kickboxingu tygodniowo, dla mnie jednak nic to nie znaczy.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, daron64 napisał:

Nie przypominam sobie żebyśmy byli na stopie koleżeńskiej. Poza tym teksty o budzeniu się, samodzielnym myśleniu itd może działają na Ciebie i Tobie podobne silne i niezależne kobiety, które w przypadku kradzieży załatwia sprawę 3h kickboxingu tygodniowo, dla mnie jednak nic to nie znaczy.

Panie Daronie

-----------------------------

Nie wiem czy ktoś widział wypowiedź prezydenta RPA o omicronie, który zaprzeczał temu wariantowi i jego zakaźności, że to ma służyć jedynie zastraszeniu.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, modliszka napisał:

Brak kwarantanny dla zaszczepionych jest faktycznie bez sensu.

Jak to bez sensu ludzie szybciej się zaszczepią, nawet dzieci po szczepią bo będą mogli na lekcje chodzić bo jak ktoś zachoruje w klasie.To tylko ten co zachoruje pujdzie na kwarantanne.i te co nie po szczepione a reszta będzie chodzić, a dla chorego nie będzie nauki zdalnej.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

@Ywa

Teraz to się poczułem staro. Darku wystarczy. 

Chodziło mi o to, że ten tekst o SS, to zalatywał takim sebixem, czy w Twoim przypadku raczej Karyna, co to jp na 90% (bo się jednak trochę boi), a która w razie czego i tak do tych ss'ów sama poleci po pomoc. Ale potem okazalo się, że byłem w błędzie, bo jednak takie sprawy załatwiasz kickboxingiem 🤷 czekam na wzmiankę o crossficie, morsowaniu i studiowaniu prawa :) peace

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Następna sprawa w radio, słychać sztuczną/kłamliwą propagandę usa na temat Rosji, w kółko; tylko po to aby odwrócić naszą uwagę; tymczasem Putin naturalnie jest w gotowości tylko z tego względu, iż połapał się, że nato jakąś brudną grę prowadzi.

13 minut temu, Strongman napisał:

Jak to bez sensu ludzie szybciej się zaszczepią, nawet dzieci po szczepią bo będą mogli na lekcje chodzić bo jak ktoś zachoruje w klasie.To tylko ten co zachoruje pujdzie na kwarantanne.i te co nie po szczepione a reszta będzie chodzić, a dla chorego nie będzie nauki zdalnej.

Brak słów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
13 minut temu, Strongman napisał:

Jak to bez sensu ludzie szybciej się zaszczepią, 

To chodzi o zdrowie , czy o przymus ?? Jakoś w statach nowych przybywa jak na lekarstwo , kazdy ma swój rozum i odpowiednio wazy ryzyko 

Opublikowano

Rozmawiałem z jedno matką i cały czas kwarantanna w szkole ze może z tydzień dziecko chodziło do szkoły w tym roku szkolnym i mówi ze jak inni poszczepią to i ona będzie musiała.

• Haha 1
  • Sad 1