Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, DTaras napisał:

Anarchistka. Nie mylić z wolnościowcem.

🤣 tak?

Wymieniłam tylko narzędzia: politycy i policja,  ponieważ tym wszystkim tak naprawdę  sterują wojskowi na świecie.

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał:

Strona 666 a ty o wierze od razu.

Nie będzie zmiłowania dla obecnej demonkracji, ponieważ karma wraca czy też matka nutura.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, DTaras napisał:

Aczkolwiek jak Ci jest lepiej jak jest to niech tak będzie.

Mi nic nie jest lepiej jest mi to obojetne ,  ja za nikogo nie decyduje o jego zabiegach med.

krew gotuje tylko realna grozba przymusu ktora kiedys moze mi sprawic duze problemy .

Edytowane przez V12
Opublikowano
3 minuty temu, Ywa napisał:

ponieważ karma wraca

nie chlej tyle, to ci nie wróci sie....

Opublikowano

Pafnucy ja Ci nie bronię ćpania bierz następne bez opamiętania skoro lubisz; osobiście nie przepadam za używkami więc sobie pisz- masz wolną wolę nie bronię Ci.

Opublikowano
6 minut temu, peugeot napisał:

Chyba jednak nie  wraca , wygrywa ten kto ma szczęście  .

chyba?

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Ywa napisał:

Nie będzie zmiłowania dla obecnej demonkracji, ponieważ karma wraca czy też matka nutura.

Ty nie za optymistyczna ???

kiedy to nastapi , jak na razie to rownia w dół ... :(

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ywa napisał:

Jak sięgną dna

hehe , to ile 2 . 5 . 15 lat ... a moze ∞ ?? 

Edytowane przez V12
Opublikowano
Ywa napisał:

🤣 tak? Wymieniłam tylko narzędzia: politycy i policja,  ponieważ tym wszystkim tak naprawdę  sterują wojskowi na świecie.

Aaa nieprawda. Było coś jeszcze w zestawie...

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, V12 napisał:

hehe , to ile 2 . 5 . 15 lat ... a moze ∞ ?? 

Jak ich zidentyfikujemy i dopadniemy😇 oraz zlikwidujemy. Chyba, że się ujawni w końcu  złoczyńca.

16 minut temu, DTaras napisał:

Aaa nieprawda. Było coś jeszcze w zestawie...

fb jest niewinny, tańczy jak karzą, raz nawet na 7h wyłączyli/znajomi donieśli, bo się wyłamać chciał😋

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
1 godzinę temu, peugeot napisał:

Ywa , chyba czyli prawdopodobnie - z powodu braku absolutnie niepodważalnych dowodów .

Oczywiście. Jak śledztwo koronowe: WHO, ONZ czy Biden prowadzi coś? Czy ustalili w końcu fakty kawa na ławę, czy  dokumenty utajnione? Kto będzie odpowiadał za tę wzbogaconą nienaturalnie jednostkę chorobową?

Opublikowano

Do Izraela zbliża się kolejna fala pandemii COVID-19? "Szczepionki nie wystarczą"

Izrael stawiano za wzór walki z pandemią COVID-19. To tam najszybciej przybywało zaszczepionych, to tam najwcześniej można było skorzystać z trzeciej dawki. Izrael jako jeden z pierwszych rozpoczął szczepienia dzieci w wieku 5+. I tu przestaje być tak optymistycznie. Choć w październiku ogłoszono, że Izrael pokonał Deltę i czwarta fala się skończyła, dziś mówi się o groźbie piątej. "W tej rzeczywistości szczepionki nie wystarczą, by ją powstrzymać" - mówił prof. Eran Segal. Co się dzieje w Izraelu?

https://www.medonet.pl/koronawirus/koronawirus-na-swiecie,do-izraela-zbliza-sie-piata-fala-pandemii-covid-19--szczepionki-nie-wystarcza,artykul,10295679.html

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, Ywa napisał:

Oczywiście. Jak śledztwo koronowe: WHO, ONZ czy Biden prowadzi coś? Czy ustalili w końcu fakty kawa na ławę, czy  dokumenty utajnione? Kto będzie odpowiadał za tę wzbogaconą nienaturalnie jednostkę chorobową?

Domyślam się że znasz prawdę , a jeśli nie to jakim prawem wymagasz od innych aby ją znali i głosili . 

Opublikowano (edytowane)

Peugeot akurat nie znam, już dawno nie patrzałam w te rejony, licząc, że coś się ujawni, może przegapiłam, ale jestem bardzo ciekawa a Ty nie?

44 minuty temu, galan99 napisał:

Do Izraela zbliża się kolejna fala pandemii COVID-19? "Szczepionki nie wystarczą"

Izrael stawiano za wzór walki z pandemią COVID-19. To tam najszybciej przybywało zaszczepionych, to tam najwcześniej można było skorzystać z trzeciej dawki. Izrael jako jeden z pierwszych rozpoczął szczepienia dzieci w wieku 5+. I tu przestaje być tak optymistycznie. Choć w październiku ogłoszono, że Izrael pokonał Deltę i czwarta fala się skończyła, dziś mówi się o groźbie piątej. "W tej rzeczywistości szczepionki nie wystarczą, by ją powstrzymać" - mówił prof. Eran Segal. Co się dzieje w Izraelu?

https://www.medonet.pl/koronawirus/koronawirus-na-swiecie,do-izraela-zbliza-sie-piata-fala-pandemii-covid-19--szczepionki-nie-wystarcza,artykul,10295679.html

W czerwcu akurat zmienili premiera, który miał gdzieś lekarzy apelujących o nie podawanie 3 dawki- polityczna decyzja, dobrał sobie grono przychylnych osoby i mają, co chcą- być liderami.

Dlaczego Izrael przestał być zieloną wyspą na mapie pandemii koronawirusa? Odpowiedzi na to pytanie udzielił już pod koniec sierpnia prof. Salman Zarka, szef narodowego zespołu do spraw koronawirusa. - Dwa miesiące temu, gdy świętowaliśmy zwycięstwo nad wirusem i wróciliśmy do normalnego życia, zamknęliśmy niektóre programy i sądziliśmy, że już wygraliśmy wojnę..

W czerwcu akurat zmienili premiera, który miał gdzieś lekarzy apelujących o nie podawanie 3 dawki- polityczna decyzja.   Dodatkowo dobrane grono przychylnych osoby i mają, co chcą- bycie liderami.

Miło ze strony redakcji, iż  zamieścili dopisek:  Administrator nie ponosi żadnych konsekwencji wynikających z wykorzystania informacji zawartych w Serwisie.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, DTaras napisał:

Bogdan - roztwórz horyzonta. Pużot miał na myśli Twoje przeświadczenie iż nieszczepiony ginie marnie. To fałsz. Niema niestety innej metody aby to stwierdzić jak zachorowanie

Sam się otwórz bo widzę że się usztywniles i nie łapiesz podpuchy.. 😜 Nigdy nie miałem takiego przeświadczenia i nie zamierzam się szprycowac ani ginąc.... To wy tu rozsiewacie jakieś chore teorie i propagande.... 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał:

To wy tu rozsiewacie jakieś chore teorie i propagande.

Chyba jednak dałeś się zmanipulować , bo to antyszczepionkowcy  często głoszą takie teorie , argumentując to wiedzą nabytą od zwolenników szczepień ochronnych .

• Haha 1