Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

Może jeszcze poopwiadaj o nocy poślubnej ze wszystkimi szczegółami. 🤨

Twoim zdaniem, to tak samo intymne?

Przed chwilą, PRIMO napisał:

A widzisz Pan 🤨 zachęcanie do szczepień czymś co nie wiadomo jak zadziała na dawną osobę to też jakbyś życzył śmierci. 

nie zachęcam chyba nigdzie.

Opublikowano

Jeśli mamy doczynienia z chorobą zakaźną zwalczaną z  urzędu możliwy jest przymus a w przypadku ludzi niestosujących się do nakazów jest konieczny . Jako człowiek mamy możliwość wyboru , ale jako członek społeczeństwa musimy przestrzegać ustalonych zasad . W państwach demokratycznych  każdy ma możliwość wyboru przynależności lub nie do danej społeczności .  Puki co nie ma  prawnego obowiązku szczepień przeciw covid-19 

Opublikowano (edytowane)

Peugeot

Tak kolego to juz powtarzasz , i pewnie jako promotor byś tego chciał 

Ale na ta chwile podaj mi źródło o wpisie do wykazu chorób , który to daje otwarta droge dla przymusu 

Ogolnie opis objawów był by ciekawy , i baaaaaaaardzo długi 

27 minut temu, pafnucy napisał:

dlaczego? przeciwnicy też głośno mówią o niechęci do szczepień.

Wiekszośc tych co nie którzy "nazywaja szurami " czuja pismo nosem  , to rodzaj obrony przed tym co nastepuje 

Wiesz ile ja sie od poczatku , tego zamieszania  wódy darmowej ochlałem bo robilismy rózne zakłady co bedzie i wgl , wystaczy obserwcja i dobre łaczenie faktów 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, V12 napisał:

wystaczy obserwcja i dobre łaczenie faktów 

nom. ale problem w tym, że wnioski różne ludzie z tych obserwacji wyciągają.

taki prosty przykład.

psuje się traktor.

jeden do mechanika prowadzi, a drugi na maszynach wstążeczki czepia. obydwaj twierdzą że rację mają i dobrze robią.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)

daj linka do źródła , chwile temu szukałem i nie znalazłem w wykazie , oficjalnym 

Edytowane przez V12
Opublikowano
11 minut temu, akooo napisał:

bo puki co

Jacuś już nie puka. za stary jest....

Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

polonista jaki czy co

Opublikowano
PRIMO napisał:

4 minuty temu, jacus napisał:

Uwierzę że srowid jest naprawdę groźny jak ten kurdupel fiknie od tego srowida. 😁

Tyle nienawiści w Tobie a może prędzej fikniesz od niego😜 tak często bywa pewien rolnik wziął sobie dużo młodszą żonę ludzie mówili stary kopnie w kalendarz to kobitka sobie ppuzywa tymczasem zachorowała na nowotwór a dziadek żył przeszło 90 lat więc trochę pokory

Opublikowano (edytowane)

ale to sie odnosi do izolacji , tyle to wiem o umocowaniu w prawie , gdyby tego nie zrobili nikt by nie siedział po 14 dni w domu 

o  scypaniu tam nic nie ma , że nawet dopuszcza nie tyle co  przymus a segregację , 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

V12 Ile razy trzeba  przypominać że nie ma obowiązku szczepień . Zaraz ktoś przyczepi się że to powtarzam któryś już raz .

Edytowane przez peugeot
Opublikowano
1 minutę temu, peugeot napisał:

B12 Ile razy trzeba  przypominać że nie ma obowiązku szczepień . Zaraz ktoś przyczepi się że to powtarzam któryś już raz .

Ok ,

troche źle zrozumiałem Twoją wczesniejszą wypowiedz

Opublikowano
2 godziny temu, akooo napisał:

@jacus Sam poczytaj,bo puki co to potrafisz jakieś banały opowiadać.

a ty nie na granicy wcielac w zycie idealy uchodzcy do egiptu ?? podobno zyjesz wedlug jego nauk?? 

czy tylko banalu umiesz opowiadac ..............

2 godziny temu, pafnucy napisał:

kazdy mierzy swoja miara.. ja przeca mlodszy od ciebie.