Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu tłumaczyć , zamotał się i tyle . Nie wiem jak to się zakończyło , bo filmik jest zbyt krótki . 

Jeśli ktoś patrzy na dane przez pryzmat takich przejęzyczeń , to życzę szczęścia bo bardzo się przyda . 

Opublikowano
7 godzin temu, Ywa napisał:

najwazniejszym argumentem ze szczepionki nie dzialaja jest to ze ta pani jest murzynka i ma doktorat-za***iste ,naprawde malo kto by to wymyslil,

faceta ktory zmyslil ze szczepionki powoduje autyzm  dawno wyrzucona z zawodu, sfalszowane badania wykonal na zlecenia firm prawniczych.

12 godzin temu, poosa21 napisał:

Ciągle nie możesz spać że mam dyplom uczelni wyższej a ty nie. 

Z danych wynika, że nieznacznie częściej wyniki pozytywne wychodziły u niezaszczepionych. Średnio prawie 5 osób na tysiąc testowanych wśród niezaszczepionych miało pozytywny wynik i prawie 4 osoby na tysiąc wśród zaszczepionych miały pozytywny wynik testu na COVID-19. A testowanych jest 6 razy więcej nieszczepionych niż zaszczepionych. Bo zaszczepieni mają grypę a dopiero w szpitalu wychodzi ze to covid. 

twoj dyplom jest mniej wart niz papier na ktorym go wydrukowali- czystym papierem przynajmniej dupe by sobie wytarl..

teraz porownaj dane- nawet nie wiem skad wziete-z  tymi ktore podales pare postow wczesniej jakie wnioski z nich wyciagasz, na przyklad ilu szczepionych jest chorych i jaki procent z nich laduje w szpitalu a jaki niezaszczepionych ?

https://legaartis.pl/blog/2021/10/02/gorzka-prawda-rosnie-liczna-zakazen-i-zgonow-wsrod-zaiglowanych/

wplaciles juz jakiegos bitcoina ?? w tym momencie nie zapalila ci sie czerwona lampka ?? kancelaria prawnicz ktorz zbera darki w nielegalnych i tak naprawde nie istniejacych walutach -dziwne co ?? 

a ten swirus w szpitalu to sie liczy w statystykach czy nie ??

Opublikowano

Może jak byś miał jakąś szkole to byś był bardziej na poziomie żeby że mną dyskutować, a tak to jesteś zwykły,, szur,,. Te dane co podałem to są oficjalne dane z ministerstwa zdrowia ale żeby je znaleźć trzeba myśleć a nie czekać aż oficer prowadzący ci powie co masz robić. 

Opublikowano

Może zwińcie sobie dyplomy w rurę i zacznijcie naparzać po baniakach? Liczby to jest zwieńczenie. Badania wykonują humaniści. Byłoby to ciekawe spojrzenie na problem gdyby ktoś zechciał wrzucić szczegółowo czym byli szczepieni: zakażeni, hospitalizowani, zmarli. Razem i z osobna.

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał:

najwazniejszym argumentem ze szczepionki nie dzialaja jest to ze ta pani jest murzynka i ma doktorat-za***iste ,naprawde malo kto by to wymyslil,

faceta ktory zmyslil ze szczepionki powoduje autyzm  dawno wyrzucona z zawodu, sfalszowane badania wykonal na zlecenia firm prawniczych.

twoj dyplom jest mniej wart niz papier na ktorym go wydrukowali- czystym papierem przynajmniej dupe by sobie wytarl..

teraz porownaj dane- nawet nie wiem skad wziete-z  tymi ktore podales pare postow wczesniej jakie wnioski z nich wyciagasz, na przyklad ilu szczepionych jest chorych i jaki procent z nich laduje w szpitalu a jaki niezaszczepionych ?

https://legaartis.pl/blog/2021/10/02/gorzka-prawda-rosnie-liczna-zakazen-i-zgonow-wsrod-zaiglowanych/

wplaciles juz jakiegos bitcoina ?? w tym momencie nie zapalila ci sie czerwona lampka ?? kancelaria prawnicz ktorz zbera darki w nielegalnych i tak naprawde nie istniejacych walutach -dziwne co ?? 

a ten swirus w szpitalu to sie liczy w statystykach czy nie ??

Jacus ja muszę się z Tobą wódki kiedyś napić. Masz dobre gadane. A i argumenty nie z sufitu. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DTaras napisał:

szczegółowo czym byli szczepieni:

A jakie to znaczenie ??😃? reklamy co mówia , ?? ...

każda daje papirek , wiec taki paradoks chory z papirkiem może transmitować na prawo i lewo po swiecie , a zdrowy bez papirka jest tłamszony . 

Edytowane przez V12
Opublikowano

V12 prosiłem aby korzystać w pełni z nauki. Nauka mówi: "szczepienie zwiększa szanse przeżycia i istotnie ogranicza transmisję". Masz pełne, prawdziwe dane - oto ich znaczenie: "that's bullshit!" w stosunku do poprzednich. Kancelaria prowadzi biznes na Pospieszalskopodobnych, którzy dodatkowo robią jej reklamę. Swoim artykułem rozpoczęli jedynie dyskusję, której nie mają ochoty kończyć...

Opublikowano

21 jeszcze raz co ci z dyplomu jesli nie umiesz liczyc ??   matura z poczatku lat 90 wiecej znaczy niz dzisiejszy doktorat...czesto nauczyciele akademiccy opowiadaja jakich maja studentow,wiekszosc to zwykle nieuki. 

49 minut temu, Ywa napisał:

Owieczki pasą się dalej propagandą....niebywałe ha..ha truth-is-treason-in-the-empire-of-lies.jpg

wstawniane takch postow przez kobiety swiadczy ze zaczynaj sie jakies problemy psychiczne-choroba wraca ??

zetorki-ja nie pije.. chyba ze w wyjatkowych okazjach, gdybys gdzies zachaczyl o maloplske to zapraszam.

Opublikowano

Nauka mówi o znaczeniu dla płuc, ale nie mówi o szkodliwości dla reszty organizmu; pominęli badania biodystrybucji, szkodliwości/skutkach ubocznych dla ludzi zdrowych i z współistniejącymi chorobami nie biorąc za to odpowiedzialności z założenia, że tak będzie.

DTaras -takie myślenie???? widocznie nie korzystałeś z usług  dobrej kancelarii/specjalistów, skoro tak piszesz. Osobiście jestem wdzięczna tej branży w sensie moralnym i finansowym, więc odszczekaj  to.

4 minuty temu, jacus napisał:

zetorki-ja nie pije.. chyba ze w wyjatkowych okazjach, gdybys gdzies zachaczyl o maloplske to zapraszam.

Flip i Flap

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DTaras napisał:

V12 prosiłem aby korzystać w pełni z nauki.

Ja korzystam ,ile mi potrzeba , ja glownie opieram sie na tym co widze w realu i rozmow z ludzmi .

Cwane media mam w tylku , obojetnie po ktorej stronie barykady sa

Ty zadales pytanie czym byli szczypani

Jakie to ma znaczenie , to sa lepsi i gorsi ? 

obojetnie czym to maja papir , a reklama wychwalala pod niebiosa 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Alkohol nie jest po to żeby się cieszyć życiem.... Tylko żeby się czasem normalnie napić i odstresować.... Ale jak ktoś jest psychiczny to niech nie dotyka alkoholu bo on jet dla normalnych ludzi którzy potrafią pić z umiarem 

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, peugeot napisał:

psychoaktywnych które mogą uzależniać i  komplikują życie . . 

Już tak kolego nie demonizuj , substancje genowe promujesz ,(nie znajac ich nastepstw )

a ze zwyklej naturalnej subsancji robisz nie wiadomo co .

Edytowane przez V12
Opublikowano
28 minut temu, V12 napisał:

a ze zwyklej naturalnej subsancji robisz nie wiadomo co

Powiedz to policji podczas kontroli drogowej . 

Czym innym są leki ( często bardzo szkodliwe ) a czym innym używki .

Opublikowano (edytowane)

To wina substancji , czy ludzi ktorzy ja nie wlasciwie urzytkuja ?

Mieszanie zachowan spolecznych ze skutkami dzialania  danej substancji na organizm , pokazuje ze sie nie rozumiemy.

Edytowane przez V12
Opublikowano
Ywa napisał:

Nauka mówi o znaczeniu dla płuc, ale nie mówi o szkodliwości dla reszty organizmu; pominęli badania biodystrybucji, szkodliwości/skutkach ubocznych dla ludzi zdrowych i z współistniejącymi chorobami nie biorąc za to odpowiedzialności z założenia, że tak będzie. DTaras -takie myślenie???? widocznie nie korzystałeś z usług  dobrej kancelarii/specjalistów, skoro tak piszesz. Osobiście jestem wdzięczna tej branży w sensie moralnym i finansowym, więc odszczekaj  to.

Nauka bada trzustkę, nerki, mózg, układ krwionośny i mięsień sercowy. Nie mam czasu o tym czytać bo jest tego sporo. Płuca i geneza autoimmunologicznej reakcji jest także analizowana bo jest ważna ze względu na leczenie. Prawnicy? Korzystam i żaden nie robi nic za darmo. Nie zawsze chodzi o pieniądze ale nigdy to nie jest darmo. Zatem i owa społeczna kampania ma swój cel. A idąc za strategią naszego rządu - najlepiej wychodzi się na gaszeniu pożaru, który samemu się wywołało bo sytuacja jest wciąż pod kontrolą.

• Like 1