Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

ale oczywiście taki, który Twych najbliższych ominie...

co Wy w tych łbach macie?

życie krótkie jest. co z tego że ktoś w pole wjedzie i slad zrobi. jebać to. cieszyć się dniem dzisiejszym! jutra może już nie być!

a co ja Wam tu bede....

Tylko To wszystko przez takie typy  łatwowierne, które dadzą palec/ramie. Miało być przecież dobrowolne a okazało się, że skłamali; to działa jak trutka, dadzą Ci cukierka; a te dzieci nauczone nie brać od obcych są teraz w potrzasku, patrz na bohaterską Australie. Dawkują informacje badając opinię, na ile ona daje im przyzwolenie, mamy już ponad 50% zniewolenie i te osoby pośrednio przyzwalają na terror.

Opublikowano

tylko jakoś rozrywki wolą...

1 minutę temu, V12 napisał:

Na co pracujemy ?? Na damski ch*j ~! , praca jest od zarania swiata  źle wyceniona , za prace w rozrywkach płaca miliony , a produkcje żywnosci złamane grosze !!!!!!!!!!

bez rozrywek organizm żywy bedzie funkcjonował ,ale bez jedzenia nie , więc taka refleksja . 

Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał:

Gówno prawda świat jest upodlony przez kilku możnych durni .

Jak by nie patrzeć świat zmierza ku wojnie to tylko chwila czy komuś się to podoba czy nie .

Jesteś prorokiem? To, że im się plan a. nie powiódł  nie znaczy że nie mają b. 

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

tylko jakoś rozrywki wolą...

To się baw , ja człowiek życzliwy nikomu nie zadroszczę , patrzę oczami na okolicę i wyciagam wnioski 

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

To chodzi o sprawiedliwość jeden za byle co ma a inny musi dużo pracować.

no i co z tego? świat nigdy nie był sprawiedliwy. a przeważnie dla tych na dole.

wstązeczki tylko se mozna pozakładać by los się poprawił. :D

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Ywa napisał:

Miało być przecież dobrowolne a okazało się, że skłamali; 

Ej mówiłaś że nie  bedzie przymusu , teraz to mi sie humor popsuł :( 

i ide po kolejne piwko :) (sobota w koncu wiec zdrówko Panowie i Panie  ) 

Edytowane przez V12
Opublikowano
6 minut temu, Ywa napisał:

Jesteś prorokiem? To, że im się plan a. nie powiódł  nie znaczy że nie mają b. 

Nie prostakiem tylko mam swoje zasady i swój honor nie będzie jakiś przygłup zmuszał ludzi do szprycowania bo ktoś sobie coś wymyślił . 

Wymyślili nowy ład świata z dnia na dzień NIE  to zaplanowane działanie by zniewolić ludzi , ja się nie zgadzam z tym .

4 minuty temu, pafnucy napisał:

no i co z tego? świat nigdy nie był sprawiedliwy. a przeważnie dla tych na dole.

wstązeczki tylko se mozna pozakładać by los się poprawił. :D

Los poprawi się jak będziesz się szprycował .

Opublikowano

Galan Ty nigdy! Jesteś prostolinijny, a to różnica duża; mówisz co Ci w duszy gra.

Opublikowano
6 minut temu, V12 napisał:

Ej mówiłaś że nie  bedzie przymusu , teraz to mi sie humor popsuł :( 

i ide po kolejne piwko :) (sobota w koncu wiec zdrówko Panowie i Panie  ) 

No u nas na razie raszpla z Inowrocławia wyszło przed szereg.

Opublikowano

bardzo dobrze. normalnie jak nie TY...

2 minuty temu, Winnetou napisał:

A ja se zara pikolo otworze polsata załącze i napije się z rodzinką a wam głowa uschnie przy samej d*pie od tego zamartwania. Dobrze mówię Bonifacy? 

Opublikowano
44 minuty temu, pafnucy napisał:

zaszczepiłeś się cykorze?

jak nie to paszła na swoje!!

niedawno to sie szczepilem nawet 2 razy-na wirusowe zapalenie watroby typu c. 

zreszta ja mialem wstrzas anafilaktyczny, pogotowie bylo,papiery mam wiec niestety nie moge sie szczepic 😂😭,bardzo chce ale nie moge 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Ywa napisał:

Inowrocławia wyszło przed szereg.

Kurła , błisko mnie nie dobrze :D:D:D

Opublikowano

czyli się boisz? jak większość.

w sumie , z tego co napisałeś, to faktycznie mozna się obawiać.

słuchaj, a jak zaręczę że nic Ci nie będzie, to kujniesz sie?

3 minuty temu, jacus napisał:

niedawno to sie szczepilem nawet 2 razy-na wirusowe zapalenie watroby typu c. 

zreszta ja mialem wstrzas anafilaktyczny, pogotowie bylo,papiery mam wiec niestety nie moge sie szczepic 😂😭,bardzo chce ale nie moge 🤣

Opublikowano
Przed chwilą, peugeot napisał:

Galan99  , piszesz jak troll na usługach kogoś komu zależy na zniszczeniu tego co mamy .

A ty piszesz jak trol na usługach cyrkowców z Wiejskiej. 🤮

A co my mamy?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, pafnucy napisał:

to kujniesz sie?

Jaaaa nieeee , jedynie może jeszcze setunie dzis ,ale jak piwka to nie vodka wiec dzis małpeczka i flaszeczka  nie peknie :D:D

A co jak mi zakrzep w nogi wejdzie to jak biegi będe zmieniał na szliferkach ???:D:)

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

To nadawałbyś się na SBeka, pobożny nie jesteś a jedynie  oddany władzy.

Pilnowałbyś jak w Australii, aby do 5km ludzie nie przemieszczali się? 

58 minut temu, peugeot napisał:

Jeśli mam być szczery to już wolę namawiać do szczepień niż do wojny i dyktatu mniejszości .

Paradoksalnie powinieneś wiedzieć, że mniejszością jest właśnie dyktat, który tak zachwalasz.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi z tą pobożnością .  Niewiele wiesz o mnie a piszesz jakbyś wiedziała więcej niż ja sam o sobie . Próba porównania do SB nie robi na mnie wrażenia , znam siebie jak nikt inny . . Powinnaś wiedzieć że nie pochwalam dyktatu a w szczególności , mniejszości .

Opublikowano
V12 napisał:

te lepsze to posiadają Ci co robia usługi ale to w duzej czesci nie ich maszyny tylko banków

Co taki zdziwiony? Najlepszy biznes jest za nieswoje pieniądze.

Strongman napisał:

To chodzi o sprawiedliwość jeden za byle co ma a inny musi dużo pracować.

Każdy musi tyle samo pracować albowiem punkt widzenia (i kryterium "byle czego") zależy od punktu siedzenia. Kwestia efektywności działań. Gdyby było jak piszesz to jutro szedłbyś prostą ścieżką do bogactwa - wszak wiesz wszystko o owym "byle czym" skoro to tak nazywasz.