Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolę getry. U mnie korona była gościem mile widzianym i jest wciąż. Siostra miała z pracy również przynajmniej 2x . 

Opublikowano

kurcze, ywa, ale jak getry to zostaje goły tyłek. Fajnie się bawicie trzeba przyznać... Z koroną jest tak, że jak się obsmarkasz to najprawdopodobniej ona tylko, że niekoniecznie ze skośnymi oczami.

Opublikowano

A cóż ja poradzę, że ta parodia promocyjna nie ma nic wspólnego z medycyną. Wystarczy spojrzeć na poziom:

😂

Opublikowano

pan BRAUN bedzie uczyl prawdziwych polakow co maja robic-smieszne co, ilez to pokolen polskich przodkow za nim stoi.

baba bez bolca dostaje pierdolca- znasz ywa takie staropolskie powiedzenie ?? nie wiem dlaczego udajesz ze nie wiesz o co kaman...

Opublikowano

Jacuś cieszę się z zainteresowania.

Jakiś czas temu wrzucałam artykuł o chińskich szpiegach i finansowaniu politycznym w Australii, Nowej Zelandii; normalnie terror jak w Chinach, więc wszystko by się nawet zgadzało.

Opublikowano

Niestety ale @galan99 ma rację. 😩

A tym naszym globie już tak ludziom wali na dekiel że naprawdę jest potrzebna wojna żeby się wszyscy opamiętali. 😥

Opublikowano
9 minut temu, galan99 napisał:

Trzeba światu wojny by była normalność ta cywilizacja musi upaść by powstało coś od nowa aby jak najszybciej .

upadek najczęsciej dużo śmierci niesie ze sobą. jesteś gotów na śmierć wszystkich najbliższych i Ciebie??

1 minutę temu, PRIMO napisał:

Niestety ale @galan99 ma rację. 😩

A tym naszym globie już tak ludziom wali na dekiel że naprawdę jest potrzebna wojna żeby się wszyscy opamiętali. 😥

CIEBIE TO OMINIE OCZYWIŚCIE?

8 minut temu, DTaras napisał:

Galan - jesteś nienormalny.

dalej bym poszedł....

Opublikowano

tylko że ci co o tym piszą..., no wydaje im się że taka wojna ich by nie dotyczyła.     tylko czemu tak głupio we łbach maja??

wojna to najgorsze zło co człek stworzył.

jak można tęsknić za zarzynaniem naszych najbliższych??

Opublikowano
6 minut temu, pafnucy napisał:

upadek najczęsciej dużo śmierci niesie ze sobą. jesteś gotów na śmierć wszystkich najbliższych i Ciebie??

CIEBIE TO OMINIE OCZYWIŚCIE?

dalej bym poszedł....

Żyjesz złudzeniami że ludzie się opamiętają. 

Ludzkości jest potrzebny mocny wstrząs. 

Opublikowano (edytowane)

Gówno prawda świat jest upodlony przez kilku możnych durni .

Jak by nie patrzeć świat zmierza ku wojnie to tylko chwila czy komuś się to podoba czy nie .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Nie którzy maja tak źe na selfie do NYC leca w ta spowrotem , a na wsi poluja na beczke ropy o 20 gr taniej . 

Taki dziś świat rzygam tym :(

Edytowane przez V12
Opublikowano

Zawsze było ze byli ludzie bogaci mieli dwory murowane wystawne tylko cały czas się bawili a inni na nich robili za jedzenie i za miejsce do mieszkania i tak było przez dużo stuleci nie dopuszczając aby inni się wykształcili zależało im aby ludzie byli głupi lecz wszystko się pomieniało ludzie mają wykształcenie postęp ruszył do przodu bo jak więcej ludzi wykształconych to prędzej ktoś coś wymyśli ale kolej świata jest taki aby ktoś na kogoś robił aż te ludzie nie wytrzymają takiej sytuacji i wojna.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Żyjesz złudzeniami że ludzie się opamiętają. 

Ludzkości jest potrzebny mocny wstrząs. 

ale oczywiście taki, który Twych najbliższych ominie...

co Wy w tych łbach macie?

życie krótkie jest. co z tego że ktoś w pole wjedzie i slad zrobi. jebać to. cieszyć się dniem dzisiejszym! jutra może już nie być!

a co ja Wam tu bede....

ide kury zamknąc....

2 minuty temu, Strongman napisał:

Zawsze było ze byli ludzie bogaci mieli dwory murowane wystawne tylko cały czas się bawili a inni na nich robili za jedzenie i za miejsce do mieszkania i tak było przez dużo stuleci nie dopuszczając aby inni się wykształcili zależało im aby ludzie byli głupi lecz wszystko się pomieniało ludzie mają wykształcenie postęp ruszył do przodu bo jak więcej ludzi wykształconych to prędzej ktoś coś wymyśli ale kolej świata jest taki aby ktoś na kogoś robił aż te ludzie nie wytrzymają takiej sytuacji i wojna.

nic się nie pozmieniało. przyjrzyj się. na co pracujemy? no otwórz oczy!!!

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, pafnucy napisał:

nic się nie pozmieniało. przyjrzyj się. na co pracujemy? no otwórz oczy!!!

Na co pracujemy ?? Na damski ch*j ~! , praca jest od zarania swiata  źle wyceniona , za prace w rozrywkach płaca miliony , a produkcje żywnosci złamane grosze !!!!!!!!!!

bez rozrywek organizm żywy bedzie funkcjonował ,ale bez jedzenia nie , więc taka refleksja . 

Otwieram oczy , w żniwa co młuci na Polskich polach : Bison :D 50 letnie classy , te lepsze to posiadają Ci co robia usługi ale to w duzej czesci nie ich maszyny tylko banków 

Edytowane przez V12