Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Winnetou napisał:

to mnie by powierzył funkcję menderatora. Obiecuję, żebym nie zawiódł...hehe

A wymagał byś paszportu "green pass " żeby mozna było pisać ??? :D:D

Z tego tematu by wszystkie "szury" poszły na urlop co by za bardzo nie rozkminiali w swoich konsyliach ehhehehe:)

Edytowane przez V12
Opublikowano
13 minut temu, Winnetou napisał:

Do was zwracałbym się szczególnie delikatnie, tak jak powinno do osób zaburzonych...hehe

eeee no co Ty ?  , przecież stanowimy dla "Was" wielkie zagrożenie :)

Opublikowano
19 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Lorowiaczek a na jakim to koncie mało nie zostałeś modem... Bo już nie pamiętam... 😁😁😁😁

Na piątym albo szóstym😗

35 minut temu, V12 napisał:

eeee no co Ty ?  , przecież stanowimy dla "Was" wielkie zagrożenie :)

Wszyscy normalni w myśl przysłowia 'Nie kłóć się z idiotą...' pouciekali z tego tematu, a jacusia i tak pokonacie doświadczeniem...hehe

Opublikowano (edytowane)

Bercik92  wniosek z tego może być taki że statystyki dotyczące śmiertelności covid-19 są  znacznie zaniżone , dlaczego - bo nie uwzględniają zgonów osób szczepionych . A przyjmując  twierdzenia niektórych antyszczepionkowców że umierają w zasadzie tylko szczepieni to dopiero robi się jazdą .

Edytowane przez peugeot
Opublikowano

Melduje , że moje okoliczne "szurki" maja się wspaniale , nawet ostatnie zawirowania grypowe z przed tygodnia ich nie wzieło 

Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał:

to dla dobra ludzkosci-zeby pozarazac jak najwiecej szurow 🤣😂😭

To nie jest emocjonale zrównoważenie... 🤨

Opublikowano

A to nie jest odwrotnie? Jeżeli ktoś jest w psychozie maniakalno - depresyjnej albo nawet i maniakalno-kompulsywnej żyje w ciągłym strachu i to nie przed wirusem a przed bronią biologiczną. Zachowuje się przy tym nieracjonalnie... Moim zdaniem zdjęcia powinny być zamienione.

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, DTaras napisał:

żyje w ciągłym strachu i to nie przed wirusem .

to strach że inni ludzie często nie kompetentni i interesowni będa dycydować o tym jakie i kiedy substancje chemiczne mam przyjmować .

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Te "szury " podaja sobie pomocna dłoń , zamiast utrudniać zycie😀

Kto tu jest łatwowierny , ci co pilnuja abyś miał na twarzy modna odzież(co daje tyle co siatka ogrodzeniowa na muchy ) , samozwanczy stróże co im tv mocno weszlo , pokrzycza a nic zrobić nie mogą , bo mantatu nie wypisza 

robia dramy bo ktoś w tramwaju nie nałożył namordnika 🤣 a zaraz bedzie że ktoś nie ma " green pass" 🤣

taka róznica między barykadami ,

ale chociaż jest wesoło i przy piwku jest co poogladać ,

ale łyka trudno zrobić ze smiechu ,jak sie oglada szarpanine o kawałek tkaniny'

Hehehe 🤪 

Edytowane przez V12
Opublikowano

przed chwilą słyszałem że głównie niezaszczepieni w szpitalach, więc pewno artykuł anty igła napisał.

Opublikowano

A ja że prognozują 40 tys na szczycie fali , gdzie w tamtym roku na jesieni było 27 tys a nie było tych specyfików :D:D:D