Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, jacus napisał:

tak wyglada swiat w umysle szura 🤣

Po co dawać zaszczepić byle felczerom i weterynarzom skoro do wykształconych lekarzy i pielęgniarek nie ma zbędnych kolejek? 

Opublikowano
8 minut temu, HF86 napisał:

Po co dawać zaszczepić byle felczerom i weterynarzom skoro do wykształconych lekarzy i pielęgniarek nie ma zbędnych kolejek? 

Jak jestes wychlany na festynie , można latwiej przekonac🤣

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jacus napisał:

Tak wygląda świat wedle ciebie by tylko szprycę podać byle gdzie .

Może być memem przedstawiającym tekst „Spierdalaj, jestem zasz zepiony No i właśnie z tego powodu jestem tutaj...”

6 godzin temu, Bercik92 napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem. Gdyby dodali tej szczepionki do wódki, to by cały naród zaszczepili w 3 dni! Polska”

Edytowane przez galan99
Opublikowano
HF86 napisał:

45 minut temu, jacus napisał:

Taki zastrzyk to się robi samodzielnie..

Opublikowano
9 minut temu, pafnucy napisał:

no iii? może podziekuj?

A co ja z tego mam że mam dziękowac ???

Opublikowano
5 godzin temu, V12 napisał:

Ty Kolego jestes ciekawym przypadkiem , bo uczepiles sie czegos , a sam na sobie tego nie przetestowales i nie wiesz czy bys nie żałował .

Zaslaniasz sie tym ze przebyleś , ja też tylko różnimy sie tym że ja papiru na to nie mam . 

Przetestuj na sobie , jak inni tutaj i wtedy reklamuj i nawracaj

jesli nie miales testu to na jakiej podstawie tak sadzisz ??? snilo ci sie w nocy czy co ??

wole przetestowac na tobie -mlody,zdrowy , samotny ,bezdzietny kawaler do tego kamikadze- idealny kandydat na testera....

4 godziny temu, poosa21 napisał:

Ale d*pa boli że nie dorównujesz mi pod względem wykształcenia bo co chwila poruszasz ten temat, wyluzuj bo ci żyłka pęknie i z kogo będę miał polewkę. 

masz racje ze nie podajesz ktore to -bo tacy absolwenci jak ty, tylko wstyd przynosza,kazdej uczelni zreszta-czloweiek niby wyksztalcony, matematyke powinien znac a nie potrafi wyciagnac wniosku z prostych danych statystycznych-mam nadzieje ze nie pracujesz w zadnym zawodzie ktory moglby narazic zycie i zdrowie ludzi.

szury kontratakuja epizod kolejny- chyba nie myslicie ze zdanie polglowkow na moj temat ma dla mnie jakiekolwiek znaczenie .

Opublikowano
Ywa napisał:

Tego gościa niecierpię. Nie znam i opinia to tylko wrażenie. Pospieszalski moim zdaniem to rasowy kanciarz. A propos ruchów wolnościowych - te pieruńskie prawo do decydowania o własnym ciele i duszy, wolna wola dana od Boga, ta sama która mi pozwala walić z ostrej amunicji do tzw. wroga a predyspozycja braku rozpamiętywania tematu ułatwia wykorzystanie mocy, ta wolność nie kłucie się mu że światopoglądem?

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, jacus napisał:

samotny ,bezdzietny

Oooo , to sie ciekawych rzeczy dowiaduje . młody to ja bylem 10 lat temu , i świat byl normalny wtedy...

Szklana kula??? ,  a może wpisałeś nick i Wujek historie mojego życia wyswietlil 🤣:D

Nawracaj dalej tych złych "szurów" ja z Tobą kończe dyskusje .

Edytowane przez V12
Opublikowano
V12 napisał:

9 minut temu, pafnucy napisał:

no iii? może podziekuj?

A co ja z tego mam że mam dziękowac ???

Za dar możliwości wyręczania się innym w realizacji badania preparatu.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, DTaras napisał:

Okej , ale ja nie będę z własnej woli nim zainteresowany , dlatego co mi z tych badań , ot taka ciekawostka naukowa , taka ma to dla mnie wartosc

Edytowane przez V12
Opublikowano
V12 napisał:

6 minut temu, DTaras napisał:

Okej , ale ja nie będę z własnej woli nim zainteresowany , dlatego co mi z tych badań , ot taka ciekawostka naukowa , taka ma to dla mnie wartosc

Ano może acz nie musi mieć. Wynik wszak może ułatwić Ci zmianę decyzji lub utwierdzić w przekonaniu.

galan99 napisał:

Orła pisk? I wykastrowałeś symbol... To jest głos. A wiesz, że bielik wyjada co wilki zostawią, co tam zdechłego znajdzie kradnie pisklaki i napastuje czaple aby oddała połów bo tak mu łatwiej?

Opublikowano
55 minut temu, DTaras napisał:

Tego gościa niecierpię. Nie znam i opinia to tylko wrażenie. Pospieszalski moim zdaniem to rasowy kanciarz. A propos ruchów wolnościowych - te pieruńskie prawo do decydowania o własnym ciele i duszy, wolna wola dana od Boga, ta sama która mi pozwala walić z ostrej amunicji do tzw. wroga a predyspozycja braku rozpamiętywania tematu ułatwia wykorzystanie mocy, ta wolność nie kłucie się mu że światopoglądem?

A ten Pan może da się lubić:

https://next.gazeta.pl/next/7,173953,27554842,czwarta-fala-covid-19-ziobro-nie-zgodzimy-sie-na-obowiazkowe.html

Ziobro: Nie zgodzimy się na obowiązkowe szczepienia na COVID-19. "Sprzeczne z tradycją wolnościową"

https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art80841-teksas-od-1-wrzesnia-kazdy-bedzie-mogl-chodzic-z-bronia

Opublikowano (edytowane)

na to zeby lubic zero to nawet ty wydajesz sie za normalna.

to msciwy lemko- od lat sadzi sie z lekarzami i malo jego matka nerwowo przez to niewykorkowala. 

https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1739424,1,studenckie-sledztwo-zbigniewa-ziobry.read

przeczytajcie calosc zanim zaczniecie znowu wyglaszac wasze szurowskie teorie

https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/protest-medykow-lekarze-pielegniarki-ratownicy-i-rolnicy-razem/183c7qb,2b83378a

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DTaras napisał:

Ci zmianę decyzji 

Coż własnie tego sie obawiam że pośredni przymus  , czyli że nie wejde , pojade , załatwię może do tego doprowadzić , zalezy jak zajdzie to daleko .

Swoje rozrywki moga mi zamykać , ja mam dość zajęć i frajdy z tego co lubię robic w wolnym czasie :) a za granicę na razie nie mam potrzeby sie wybierać .

Edytowane przez V12
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

szury kontratakuja epizod kolejny- chyba nie myslicie ze zdanie polglowkow na moj temat ma dla mnie jakiekolwiek znaczenie

Dwa półdupki tworzą jedną d*pę ale dwa półgłówki nie tworzą jednej głowy ,szczególnie w twoim przypadku.

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

na to zeby lubic zero to nawet ty wydajesz sie za normalna.

to msciwy lemko- od lat sadzi sie z lekarzami i malo jego matka nerwowo przez to niewykorkowala. 

https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1739424,1,studenckie-sledztwo-zbigniewa-ziobry.read

przeczytajcie calosc zanim zaczniecie znowu wyglaszac wasze szurowskie teorie

https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/protest-medykow-lekarze-pielegniarki-ratownicy-i-rolnicy-razem/183c7qb,2b83378a

Wspieram całym sercem służbę zdrowia, od zawsze. Ty również nadal możesz nie obciążać jej przez prawidłowy styl życia . 

"odbiór świata i usposobienie są niezwykle mocno związane z naszą fizjologią. Nie tylko ze względu na to, jakie emocje w danej chwili odczuwamy, ale w związku z trwałymi śladami, które pozostawiają one w całym ciele (i mózgu). Dlaczego medytacja - uważność i doznawanie, może zmienić nasze życie? Ponieważ pozwala unikać pułapek ciągłego myślenia - umożliwia bycie świadomym manipulacji otoczenia i tego, co robi z nami nasz umysł. No i jak się okazuje, działa zdecydowanie nie tylko na psyche, robi ogrom dobrego także dla ciała. Słowo „medycyna” i „medytacja” pochodzą od łacińskiego mederi, co oznacza „leczenie”. https://www.joanpodgorska.com/post/sposób-myślenia-uważność-i-mózg

Opublikowano (edytowane)

Apropo zdrowego trybu życia. 

image.png.9a540a0ec71e03e1baf474e17d4b8d99.png

To oczywiście coś na rozluźnienie atmosfery, bo widzę że niektórzy mają tak zryte berety że wierzą we wszystko co zobaczą w necie. 

Edytowane przez poosa21
  • Like 1
  • Haha 3