Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, peugeot napisał:

Twierdzenia których nie potraficie udowodnić są fałszem  , dlaczego bo są nieodróżnialne od kłamstwa .

Lekarz-naukowiec Steven Quay udziela odpowiedzi na raport WHO: Pięć niekwestionowanych faktów potwierdza laboratoryjne pochodzenie wirusa COVID (prnewswire.com)Dr Steven Quay ma ponad 360 opublikowanych wkładów w medycynę i był cytowany ponad 10 000 razy, co plasuje go w 1% najlepszych naukowców na całym świecie. Posiada 87 amerykańskich patentów i wynalazł siedem zatwierdzonych przez FDA farmaceutyków, które pomogły ponad 80 milionom ludzi. Jest autorem bestsellerowej książki o przetrwaniu pandemii, Stay Safe: A Physician's Guide to Survive Coronavirus. Jest dyrektorem generalnym Atossa Therapeutics Inc. (Nasdaq: ATOS),firmy biofarmaceutycznej na etapie klinicznym opracowującej nowatorskie terapie dla onkologii i chorób zakaźnych.

Otrzymał tytuł doktora medycyny i doktora na Uniwersytecie Michigan,był doktorem habilitowanym na Wydziale Chemii MIT z laureatem Nagrody Nobla H. Gobindem Khoraną,rezydentem w Harvard-MGH Hospital, i spędził prawie dekadę na wydziale Stanford University School of Medicine. Wykład TEDx, który wygłosił na temat profilaktyki raka piersi, został obejrzany ponad 220 000 razy. Jego manuskrypt naukowy zatytułowany"Analiza bayesowska stwierdza ponad wszelką wątpliwość, że SARS-CoV-2 nie jest naturalną zoonosis, ale zamiast tego pochodzi z laboratorium",został obejrzany ponad 115 000 razów. Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź stronę www.DrQuay.com

Analiza bayesowska stwierdza ponad wszelką wątpliwość, że SARS-CoV-2 nie jest naturalną zoonozą, ale zamiast tego pochodzi z laboratorium | Zenodo •

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, peugeot napisał:

To nie twierdź że wiesz , tylko co najwyżej masz takie podejrzenia . Między wiedzieć na pewno  a podejrzeniem jest duża różnica .

Zacytuj prosze kiedy padlo stwierdzenie wiem na pewno , Zawsze podkreslam to moja ocena obserwacyjna wyniesiona z natloku czesto sprzecznych tez ktore serwuja nam informacje . To tez obserwacja zależnosci od wielu lat co wyprawia na tym łez padole . 

Nikt nie musi sie z tym zgadzac ,

Edytowane przez V12
Opublikowano

Mam koszulkę z Messi, a znajoma dała synkowi na imię Leo.

10 minut temu, peugeot napisał:

Nie słyszałem aby środowisko   naukowe zaakceptowało te dowody . 

Nie wszyscy muszą się zgadzać, kiedy są niezależni.

Główny nurt to bagno.

Opublikowano
12 minut temu, V12 napisał:

Zacytuj prosze kiedy padlo stwierdzenie wiem na pewno , Zawsze podkreslam to moja ocena obserwacyjna wyniesiona z natloku czesto sprzecznych tez ktore serwuja nam informacje . To tez obserwacja zależnosci od wielu lat co wyprawia na tym łez padole . 

Nikt nie musi sie z tym zgadzac ,

Pisałeś że nic Cię nie przekona .

4 minuty temu, Ywa napisał:

Główny nurt to bagno.

Kolejne twierdzenie bez dowodu .

Opublikowano
4 minuty temu, peugeot napisał:

Pisałeś że nic Cię nie przekona .

Skoro od zaraz 2 dwoch lat to sie nie stalo to watpie aby znalazly sie argumenty do przeważenia szali w moim przypadku

Opublikowano
Ywa napisał:

Mam koszulkę z Messi, a znajoma dała synkowi na imię Leo.

10 minut temu, peugeot napisał:

Nie słyszałem aby środowisko   naukowe zaakceptowało te dowody . 

Nie wszyscy muszą się zgadzać, kiedy są niezależni.

Główny nurt to bagno.

Hyhy to by znaczyło, że jesteś systemowo antysystemowa 😁

Opublikowano
2 godziny temu, peugeot napisał:

Kolejne twierdzenie bez dowodu .

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Hyhy to by znaczyło, że jesteś systemowo antysystemowa 😁

A jak nazwać rządzących, którzy nie szczepią się? 

Opublikowano

Tomasz Knapik umarł... A poco ich nazywać? Robio co chco - tylko, że akurat oni głosowali za czymś i tu jest pewien dysonans, który powinien skutkować konsekwencjami narażenia innych oraz strat wywołanych w robocie. Na zasadzie już egzekucji.

Opublikowano
45 minut temu, Ywa napisał:

Nie znam motywów takiego postępowania .

Z tego co wiem wielu z nich było chorych i byli zarejestrowani , mają certyfikat .

Niektórzy też są kategorycznie przeciwni szczepieniom .

Opublikowano
3 godziny temu, Ywa napisał:

Bo to tacy sami durnie  debile jak antyszczepionkowcy -odpowiedź nasuwa się sama 

Opublikowano

Teraz łatwo poznać kto się zaszczepił (wyzywanie innych). Pożyjemy zobaczymy kto miał rację czy ci co sobie wszczykneli nie wiadomo co, czy Ci którzy przechrowali i się nie zaszczepili. 

U nas w miejscowości nie ma chyba kogoś kto nie chorował z różnym skutkiem. W mojej rodzinie na 12 osób chorych tylko jedna robiła test. 

Opublikowano

Czyżby? Mogłabym to samo napisać, ale nie napiszę ze względu na niewinne/naiwne ofiary szczepionek. Wstyd dla osób czujących się przez certyfikat itp bardziej wyjątkowi.

27 minut temu, RU68 napisał:

Bo to tacy sami durnie  debile jak antyszczepionkowcy -odpowiedź nasuwa się sama 

Opublikowano
4 godziny temu, Ywa napisał:

no jak? normalnie. tchórze ,cykory, niedojeby, szury.... itd, itp...

Opublikowano

Raczej myślący. Widocznie mają instrukcje, które są zobligowani wcielać w życie..

Opublikowano
11 minut temu, poosa21 napisał:

Teraz łatwo poznać kto się zaszczepił (wyzywanie innych). Pożyjemy zobaczymy kto miał rację czy ci co sobie wszczykneli nie wiadomo co, czy Ci którzy przechrowali i się nie zaszczepili. 

U nas w miejscowości nie ma chyba kogoś kto nie chorował z różnym skutkiem. W mojej rodzinie na 12 osób chorych tylko jedna robiła test. 

I dlatego chorowało 12 bo jeden przed drugim ukrywał że jest chory dopiero po przechorowaniu się ujawniają i to jest właśnie     .........   każdy patrzy na koniec własnego nosa Czyli jak przyjdzie umierać to najlepiej żeby świat przestał istnieć wszystko jedno

Opublikowano

To się nazywa infantylizm.

Wirus jest istotą doskonałą i nikt się nie uchowa.

Żadna gówniana maseczka nie pomoże.

M.in. dzięki naprawdę wspaniałym listonoszom i  sklepom przechorowaliśmy.

Logika!

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, RU68 napisał:

I dlatego chorowało 12 bo jeden przed drugim ukrywał że jest chory dopiero po przechorowaniu się ujawniają i to jest właśnie     .........   każdy patrzy na koniec własnego nosa Czyli jak przyjdzie umierać to najlepiej żeby świat przestał istnieć wszystko jedno

W d... byłeś, g... widziałeś nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj. Nikt przed nikim nie ukrywał akurat jak jedna osoba była chora (tylko delikatny katar) to byliśmy wszyscy razem i każdy zaniósł do własnego domu gdzie objawy były po kilku dniach wtedy każdy siedział już w domu nigdzie nie wychodził. 

Edytowane przez poosa21
Opublikowano

Poosa21 

Co Ty sie tłumaczysz , nie którym brakuje kultury co pokazali na poprzedniej stronie w swoich wypowiedziach . 

1 minutę temu, jacus napisał:

delikatny katar i swirus ??? 🤣🤣

Przejście bezobjawowe i świrus ???