Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
peugeot napisał:

50 minut temu, Bercik92 napisał:

takie samo "przestepstwo" jak stosunku seksualnego podczas jednej pary na plaży w mielnie https://wiadomosci.wp.pl/mielno-seks-na-plazy-relacja-bohatera-mielna-6671832980019712a bo dzieki temu panu "bohaterowi" nie doszło do zapłodnienia i powinienen ten pan iść do wiezienia za ludobójstwo :D 

Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany.

art. 140 - ustawa Kodeks wykroczeń

Jaki nie obyczajowy wybryk? Przecież chcieli poprawić wyż demograficzny, 😁

Opublikowano

Patologiczny/ alkoholowy?

23 minuty temu, DTaras napisał:

I dobrze wiesz Ywa, że wszystkiego co wszystkożerny człowiek potrzebuje w trawie niema.

Oczywiście.

Opublikowano
43 minuty temu, Bercik92 napisał:

Jaki nie obyczajowy wybryk? Przecież chcieli poprawić wyż demograficzny, 😁

W naszej kulturze takie zachowanie  przyjęte jest jako nieobyczajne .

Nikt im nie zabrania sexu . Ale od tego nie jest miejsce publiczne .

Opublikowano

Dziś lub jutro podadzą do wiadomości kiedy będą podawać 3 dawkę zaszczepionym wiec już można będzie się zapisywać .

Co do kupienia sobie szczepienia jak zapłata i tak samo wpis do rejestru jako zaszczepiony ale nie szczepiony to jest Polska spaniały  kraj pieniądz ma władzę .

Opublikowano (edytowane)

Szczepionka była już wcześniej przed pandemią a patent złożył chiński lekarz w lutym 2020, który dziwnym trafem przepadł. Suma sumarum trzeba się od tego całego procederu pod każdym względem trzymać jak najdalej! I być po tej właściwej stronie jak Jacuś to ładnie ujmuje, czyli szurniętych 😂

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Skoro to dobrze , to nie rozumiem twojego obużenia na tą sytuacją  , mają pieniądze to rozstawiają pionki jak chcą łącznie z przymusem szczepienia a może jeszcze coś ..... .

Opublikowano

A ja nie widziałem 

Dlatego bardzo ale to bardzo dziękuję @galankowi 👏👍

Opublikowano

tydzien minal i nie usuneli- oj to chyba jakis spisek jest, moze kosmici go chronia ???  

arsenal szurow juz sie konczy- w kolko powtarzaja to samo ..

ywa -jakies zrodlo informacji czy sasiad szwagra tescia ci w najwiekszej tajemnicy mowil ??

Opublikowano

Konczy ? zobacz na statystyki , jest nascie mln , i to ludzie w mlodym wieku 💪 

Opublikowano

Są zwolennicy i przeciwnicy szczepień część łączy to z polityką część z biznesem - każdy ma prawo do swojego poglądu a te 500 stron dywagacji to dziecinada a udowadnianie za i przeciw na podstawie internetu to już dno i powoli staje się nudne i niewiele korzyści przynosi komu kolwiek 

Opublikowano

Trzeba trocha czasu  będzie więcej  wiedzy na temat Covida i szprycy ale nie tak w krótkim czasie .

Zanim wypuszczą nowy samochód na rynek też musi przejść testy a to trocha trwa nawet kilka lat .

2023 w grudniu zakończą się badania nad szprycą a szprycują warunkowo na własną odpowiedzialność nie producenta .

Opublikowano

Jacuś radzę lepiej się z tego śmiać niż brać na poważnie, tak dla zdrowia...

Co z śledztwem Trumpa? Żądał  10 trylionów $ od Chin.

Co z drugim śledztwem? Po tym jak Chiny zablokowały naukowców z WHO https://wideo.wp.pl/chiny-wsciekle-na-plan-who-hipoteza-to-brak-szacunku-wobec-nauki-6663980888344705v prokuratura USA zdecydowała się zwolnić 5 szpiegów bez konkretnych przyczyn aresztowanych zaTrumpa https://thehill.com/homenews/administration/564631-doj-drops-charges-against-five-visiting-researchers-from-china

Oczywiście wszystko z przymróżeniem:https://liberfor.com/index.php/9-news/polityka/347-hunter-biden-artysta-korupcji

Opublikowano

Słaba kontra Jacuś, jak zwykle się nie starasz... a co to za zabobon?

7 godzin temu, galan99 napisał:

Zauważyłam, że tym, którym zamyka się konta lub banuje w Big Tech, lądują najczęściej na rumble, m.in. politycy amerykańscy, więc chyba cenzura nie ma tam swoich macek.

Opublikowano

Problem z dogadaniem się ludzi polega też na tym że internet  zamyka ludzi w " bańce informacyjnej " , podsuwa gotowe zestawienie informacji które są dobrane do konkretnego odbiorcy . Zamyka w ten sposób możliwość poznania poglądów innych osób . Pogłębia to podziały i uniemożliwia dojście do porozumienia .  

Opublikowano

tyle ze prawdziwy szur umrze na swirusa a na lozu smierci bedzie twierdzil ze go nie ma 😛, wiec z wymiany pogladow nic nie wynika ..

iwonko dziecko drogie zapytaj rodzicow o czarna wolge ktora jezdzila po wsiach i porywala dzieci- szury byly sa i beda, to nie wymysl dzisiejszych czasow. zawsze byli-tylko mniej widoczni w przestrzeni publicznej,.

jedyne rumble warte uwagi.

image.jpeg.0f0152295386fb587fa9008a38afb850.jpeg

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, jacus napisał:

tyle ze prawdziwy szur umrze na swirusa 

juz tej jesieni ?? mam kupować dobry garnitur ? 🤣 a moze przy n- tej fali jak mnie starosc ... ?

Edytowane przez V12
Opublikowano
8 godzin temu, Roman4321 napisał:

żeby się dowiedzieć czy mamy wirusa trzeba testa robić taki to wirus

I o ile ten test jest wiarygodny bo teraz te testy to pożal się Boże.