Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Sam narzucasz swoje poglądy innym i twierdzisz w dodatku że ty to wszyscy itp. Nie rozumiesz tego że ktoś ma swoje zdanie ? Sam się uspokoj bo widać że sam już nie wiesz co pisałeś wcześniej i tyle. 

Kogo to obchodzi kogo ty popierasz i do kogo masz sentyment? Tu się pisze jakie się ma poglądy. 

Weź no postrasz raportami 😁😁😁😁😁😁😁😋

Łogarek?😄

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Chce cie wyprowadzić z błędu  bo widzę że ci coś się pomyliło że jesteś wszyscy itp. Mało tego pytania mylisz ze stwierdzeniami.... Ja mam prawo uważać za głupków tych co się zaszczepili .. 😁 To jest tylko pogląd/zdanie  a nie wyzywanie kogoś konkretnego i tyle. I jeśli nie pisze do konkretnej osoby to nic to ciebie nie powinno obchodzić śmieszny czlowieczku. 

Ty już tu się ośmieszyłeś tyle że cię nikt nie pobije w tym.      xD

3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Łogarek?😄

Jak coś o moczeniu czy szczaniu, to musi to być łogarek.   :P

Opublikowano
10 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Bo ty nie rozumiesz że każdy ma swoje zdanie. 

I tu pokazałeś swoją hipokryzję. 🤨

9 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Łogarek?😄

W punkt. 

9 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Ja pierdziu ale odkrycie... 🙉

Temat o koronce a ten swoje frustracje wylewa. 🤦‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

to nie rzad bedzie chorowal i umieral tylko ty albo twoi bliscy.......

Po szczepieniu napewno. 😥

1 minutę temu, galan99 napisał:

Ile ci płacą za takie durnoty PiS baranie .

On to robi w czynie społecznym.

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

Taaa. A Ty nieśmiertelny... 

O 😯 i nasz bohater. 👍

Opublikowano
10 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Ja mam prawo uważać za głupków tych co się zaszczepili .. 😁

No pewnie że masz prawo. Ja tam nigdy nie twierdziłem iż nie zaliczam się do ich grona. Jednak na różne rzeczy ( przy okazji wprowadzania demokracji w różnych miejscach) mnie już szczepili i jeszcze łażę po tym świecie. Każdy chciałby szczepionkę w pełni bezpieczną, przebadaną  i w 100% skuteczną. Ale tak nie ma. Pokolenie naszych rodziców zapłaciło wysoką cenę za choroby szerzące się po wojnie. Nasze pokolenie ma COVID a co będzie, to się okaże. 

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

No pewnie że masz prawo. Ja tam nigdy nie twierdziłem iż nie zaliczam się do ich grona. Jednak na różne rzeczy ( przy okazji wprowadzania demokracji w różnych miejscach) mnie już szczepili i jeszcze łażę po tym świecie. Każdy chciałby szczepionkę w pełni bezpieczną, przebadaną  i w 100% skuteczną. Ale tak nie ma. Pokolenie naszych rodziców zapłaciło wysoką cenę za choroby szerzące się po wojnie. Nasze pokolenie ma COVID a co będzie, to się okaże. 

Napisałem tak przewrotnie żeby pokazać że to działa i w druga stronę i nie ma co się obrażać. Ja tam się nie szczepię tym czymś i tyle, i nikogo nie namawiam do takiej postawy  itp. Każdy niech sam decyduje za siebie. Uważam się za zdrowego i silnego i nie sądzę abym miał jakiekolwiek kłopoty z tym swirusem. Dużo ludzi których znam przeszło praktycznie bezobjawowo i tyle... Słabi niech się szczepią ja tam nikogo nie ganie. 

• Like 2
Opublikowano
Dnia 10.08.2021 o 21:28, Winnetou napisał:

Jacus, że też ci się chce pisać w temacie gdzie prym wiedzie Ywa z Primo😂

O jest i dee... Silvia zaraz będzie raportować🤣

Dziękuję za komplement🖤

Opublikowano

z obowiazku szczepienia beda zwolnienie osobnicy calkowicie niepotrzebni w nowoczesnym swiecie.

zeby ustalic ich zasob beda stosowane nastepujace kryteria.

1. cytowanie posta pod postem.

2. nieumiejestnosc wstawienie linka.

te dwie cechy zupelnie wystarcza zeby wyeliminowac przydatnosc w nowoczesnym swiecie

• Haha 1
Opublikowano

Hm, jakieś tydzień temu mój kombajn był u gościa na usłudze drugi dzień a tu myk niema nikogo z przyczepami??????? Okazało się, że właściciel zabrał pracowników na szprcowanko, bo się kary boi nieborak .....hahaha......potem okazało się, że pocałował klamkę i nie przyjęli ich, bo niby nie byli w rejestrze.

Kolejny news to właściciel punktu przeglądów technicznych pojazdów to samo chce zrobić swoim pracownikom. Oni jednak sami zapowiedzieli, że jak tak, to się zwalniają🦾.Sam z kolei twierdzi, że po gorączkowym przejściu 2 dawek pogorszył/pogorsza mu się wzrok.