Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To o co Ci chodzi? Proceder zarabiania klikach dawno już wyszedł poza tzw. media społecznościowe albowiem choćby polityka cookies powoduje, że korzystanie z dowolnej przeglądarki to już jest uczestniczenie w tym procederze... Można się buntować a można świadomie system filtrować ot co. W każdym razie jesteśmy atakowani treściami od zakupów po światopogląd aby ukierunkować nasze wybory.

Opublikowano (edytowane)

Probójusz osmieszac nasze zrodla . a nie dostrzegasz czym Cie faszeruja od 1.5 r z glownego scieku . chcial bys wiedziec ile tam zarabiaja na tym ranga jest kosmiczna 

jak bym notowal absurdy i kontrowersje od poczatku to ladna ksiega by byla 

Nie obchodzi mnie kto ile na czym zarabia , o ile wklada prace to mu sie nalezy nawet jak idzie to z automatu to chwala mu za pomysl i zaradnosc

Edytowane przez V12
Opublikowano

Dobra , skoro slepo wierzysz we wszystko z Tv nie mamy w tym temacie o czym dystutowac 

Opublikowano

Miałem to gówno. Największym problemem była kwarantanna. Jako żołnierz WOT widziałem z bliska ludzi w różnym wieku. Takich sinych chwilę przed podłączeniem do pompy i takich, których trzeba było co jakiś czas odwracać. Kilku znajomych już niema, kilku się jeszcze rechabilituje, jeden się leczy. Choroba jest i nie jest to grypa. Jest mocno zaraźliwa i robi trupy. Szczepionka też jest i działa. Ostatnia rzecz jaką słyszy większość wprowadzanych w śpiączkę to: dzień dobry, jestem anastezjologiem podamy teraz leki i Pan Pani zaśnie. Tak to mniej więcej wygląda.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, DTaras napisał:

Miałem to gówno. Największym problemem była kwarantanna. Jako żołnierz WOT widziałem z bliska ludzi w różnym wieku. Takich sinych chwilę przed podłączeniem do pompy i takich, których trzeba było co jakiś czas odwracać. Kilku znajomych już niema, kilku się jeszcze rechabilituje, jeden się leczy. Choroba jest i nie jest to grypa. Jest mocno zaraźliwa i robi trupy. Szczepionka też jest i działa. Ostatnia rzecz jaką słyszy większość wprowadzanych w śpiączkę to: dzień dobry, jestem anastezjologiem podamy teraz leki i Pan Pani zaśnie. Tak to mniej więcej wygląda.

Moja osoba , nigdy nie negowala .  

Ja to traktuje jak ryzyko jak kazde inne , i pewnie dziesiatki razy do tej pory mialem z tym stycznosc . poprostu moje otoczenie pokazalo ze jest jak jest za duzo sie nie zmienio , z relacji ludzi to co region to inne nasilenie i to mnie zastanawia . najbardziej dotknieta jest zanieczyszczona czesc Polski czyli srodkowe poludnie

Ja tylko boje sie przymusu , bo za mlody jestem na dlugofalowe powiklania nowej technologi 

Poczekajmy do jesieni , jak dziala inne kraje juz strasza statystykami . 

Wiec dopuki mnie ktos nie zmusza nie jest moim wrogiem 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Ryzyko jest większe albowiem rano możesz być zdrów a w południe kaszleć jak opętany - tak wynika z relacji pacjentów tych w okolicy 40 roku. Jeden mówił, że go z roboty zabierali. A nasilenie? Największe było na Covidowych oddziałach. Największy luz mają ludzie z mało zaludnionych regionów - takich jak mój. Ci z zanieczyszczonych ciężej przechodzą.

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, DTaras napisał:

Ryzyko jest większe albowiem rano możesz być zdrów a w południe kaszleć jak opętany .

powiedzmy że Ty twierdzisz ze to wieksze ryzyko . dla mnie to zdażenie losowe ktore w 90% nie nastapi . 

Idac po genowy preparat nie znasz przyszlosci , a to juz nie zdazenie losowe lecz sam po to idziesz tez nie pcham sie w tarapaty sam . 

Ja nie czerpie wiedzy z neta ani z oficjala ani z tzw szurskich stron . 

Wiem co mam wiedziec i co robic

Generalnie ten temat to lanie wody bo tak zostanie spoleczenstwo sie podzielilo w temacie szczypiec . 

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Taka rzeczywistość😑 A czy szczepionka działa to się  okaże. Widzisz co dzieję się  w Angli mimo 80% zaszczepionych? Dziwne że większość mutacji wychodzi od nich, skad to się  bierze skoro lrawie wszyscy zaszczepieni.🤔

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, DTaras napisał:

To się idzie do specjalisty a nie szuka w necie odpowiedzi. Jak "oszustwa" w USA mają wpływać inaczej na Polskę niż przez publikacje durnych artykułów opieranych na plotce? Kasując jeden grosz z miliona wyświetleń plus dochód z reklam każdej strony zbieramy się sumkę niebagatelną. Bierze się kompa, generuje tekst ze statsów wykorzystując adwordy potem go redaktor redaguje i puszcza w neta. Będąc właścicielem kilku domen zarobisz spokojnie na spokojne życie i to praktycznie na autopilocie. Kto zatem jest bardziej zmanipulowany? Człowiek po dwóch wkłuciach czy ten z uśrednionej grupy czytający namiętnie portale o treści sensacyjnej?

Muszę przyznać chyba pierwszy raz , że z tymi treściami sensacyjnymi masz rację B|,bo tych rewelacji jest masa , 5g zabija , albo z głośnych samolotów nas trują 🙆‍♂️ itd

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

1 godzinę temu, DTaras napisał: szczepionka działa to się  okaże. Widzisz co dzieję się  w Angli mimo 80% zaszczepionych? Dziwne że większość mutacji wychodzi od nich, skad to się  bierze skoro lrawie wszyscy zaszczepieni.🤔

Zobacz sobie liczbę hospitalizacji w Anglii teraz a w styczniu i dostajesz odpowiedź czy szczepionka działa. Druga sprawa, że oni mają 70% z jedną dawką a z dwiema coś koło połowy. Trzecia sprawa to nie dostajesz genów a białko i nie modyfikuje ono Ciebie całego tylko miejsce wkłucia. Wirus mnoży się na podobnej zasadzie ale w całym organie. Co jest lepsze?

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, DTaras napisał:

teraz a w styczniu

Poczekajmy do stycznia , a nawet do jesieni kiedy jest natulany sezon infekcyjny

tej technologii nikt nie stosował NIGDY na masowa skale  , dostajesz gen informacyjny żeby to ponoć wytworzyć 

dlatego kto CHCE niech idzie . 

Eksperymenty to lubie sobie robić na silnikiach spalinowych bo jedynie to kosztuje mnie to pieniądze a nie zdrowie 

Dla przykładu jednym wpisem w sterownik silnika , moge Ci zniszczyć silnik który ma przebieg 100km (nowy ) , a to tylko informacja , nawet nie musze maski otworzyć :) a korba zrobi dziureczke 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Większość przechorowała; celowy brak danych porównawczych w stosunku do osób niezaszczepionych, ponieważ polityka działa jednostronnie bez alternatyw, wręcz je zakazując lekarzom; granie na jedną nutę to pierdzielenie o szopenie; nie kupuję dobrodziejstw  tworzonych na samych kłamstwach, właśnie one motywują do jeszcze większego oporu.

Opublikowano

Tu Ywa nie możesz być pewna celowości albowiem badania przesiewowe są prowadzone. Nawet w Polsce. Natomiast wobec istnienie szczepionki hamuje sens wykonywania ich dalej. Wszystko jest możliwe tylko szukając uparcie motywu działacie jak jeden taki w sprawie samolotu. Zatem nie ograniczajcie się - wirusa wypuścił pfizer, moderna, johnson i inni.

Opublikowano

sprawa jest banalnie prosta-im wiecej krzyzy na cmentarzu tym wiecej zaszczepionych w osrodku... a liczba krzyzy wynika z kilku spraw- gestosc zaludnienia, wielkosc populacji, srednia dlugosc zycia pewnie i zanieczyszczenie srodowiska szkodzi.

nic tak nie dziala na chec  szczepienia jak krewny czy znajomy ktory umarl lub wyladowal w szpitalu..

Opublikowano

Tak sobie jacuś wmawiaj, tylko to ci pozostało.   xD.  

Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

nic tak nie dziala na chec  szczepienia jak krewny czy znajomy ktory umarl lub wyladowal w szpitalu..

Akurat na mnie to działa odwrotnie,znajomy umarł w miesiąc po 2 dawce ,to mnie tym bardziej odstręczyło od szczepienia.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
19 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Taka rzeczywistość😑 A czy szczepionka działa to się  okaże. Widzisz co dzieję się  w Angli mimo 80% zaszczepionych? Dziwne że większość mutacji wychodzi od nich, skad to się  bierze skoro lrawie wszyscy zaszczepieni.🤔

Jakis czas temu był artykuł który mówił że izraelscy naukowcy udowodnili że szczepienia powodują mutacje

Opublikowano (edytowane)

Każda ingerencja w układ limfatyczno imunologiczny niesie za soba jakies długo falowe  konsekwencje nie ma nic za darmo ! .

To w tych układach mają poczatki najstraszniejsze choroby typu rak ...

Edytowane przez V12
Opublikowano

a wirus nie powoduje zadnych zmian ????? tak sobie wmawiajcie.

chorowalo oficjalnie prawie 3 miliony, dodajmy nastepne 3 ktorzy nie zrobili testow, umarlo prawie 80 tysiecy. zaczepionych zostalo 16 milionow powinno umrzec gdzies 210 tysiecy- gdzie te klepsydry wisza ??? bo nie widze ?? na pogrzeb nie trzeba czekac 10 dni tylko 3 ..

wszystkie klepsydry u nas wisza pod delikatesami- w zimie po kilka bylo a teraz 1.. wiec gdzie sa te ofiary szczepien ?? u nas szczepi sie dwa razy tyle ludzi co w polsce b wiec tablica powinna byc zapelniona

wiem -macie klopoty z logika i statystyka ale czasami pomyslcie ,to naprawde nie boli.

Opublikowano

Sam chorowałem pół roku temu do teraz  zostały szumy w uszach i zmieniony węch. Na dniach idę do kardiologa przebadać serducho ale tak to zwykła grypa. Niech każdy wyciągnie sam sobie wnioski. Jestem przed 30.

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

polsce b

A ja nie z Polski b i tu nikt nikt nie gna na oslep bo tak każa , jedynie duze miasta bo tam czuja pismo nosem ze bedzie segregacja .