Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, PRIMO napisał:

I dalej idziesz w zaparte. 🤨😩

Niczego się nie wypieram , to Ty przypisujesz mi poglądy i zamiary których nie mam .

Wiem , domyślam się że  wiesz lepiej co myślę na ten temat .

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Bercik92 napisał:

Mam wrażenie że chcąc nie chcąc w przyszłości wszyscy będziemy musieli się zaszczepić

A ja mam wrażenie że wszystko w moich rekach , dopuki jestem silny i mam wole walki .

Generalnie ja sie coraz mniej obawiam przymusu 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

ja polowe rodziny mam na slasku- stryk mieszkal na adolf hitler strasse 44 w piotrowicach 😂, prawdziwych slazakow zostalo -2 miliony wyjechalo do raichu- niewiele wiekszosc to gorole- u nas nie ma domu zeby ktos nie wyjechal za chlebem , juz przed wojna zajeli miejsce niemcow ktorzy uciekli.

9 milionow dawke szczepionek lezy w magazynach-trzeba bedzie je opchnac bo do konca wakacji skoncza sie chetni.

pogadaj za niedlugo-jak sie wykuruje po operacji z 6465-on tez byl mlody , silny i mial wole walki ...byl.........

Edytowane przez jacus
Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

9 milionow dawke szczepionek lezy w magazynach-trzeba bedzie je opchnac bo do konca wakacji skoncza sie chetni.

A to peszek , a kto zakladal ze kazdy sie pojdzie tym dziabac . hehehe 🤣:D

Opublikowano

ten sie smieje kto sie smieje ostatni- nie zycze ci zle ale chcialbym zebys sie przekonal na wlasnej skorze jak to jest sobie pochorowac na swirusa.

dziwnie podobna do mapy z ostatnich wyborow-pisowska ciemnota trzyma sie mocno

217427845_1692009247651585_8956615717093745404_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-3&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=tJ1yE_9CByAAX8TDOJW&_nc_oc=AQnfX5jChOGU9eJlvXA1b4e3PoHOo9D1JPJZ8wXGB6zh-6FbSIx5k0ON0tzJU_SV-hUiR8qMkXAGCNqiL5Pc0J6e&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=9c86381f6f8ebdf5d615e32227e11481&oe=60FAA3D4

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

ten sie smieje kto sie smieje ostatni- nie zycze ci zle ale chcialbym zebys sie przekonal na wlasnej skorze jak to jest sobie pochorowac na swirusa.

Przeżywasz tego świrusa jak mrówka okres. 

Pisałem wcześniej że przechodziłem świrusa na jesieni 2019 roku i jakoś mnie to nie rusza a ty mało orgazmu z tego powodu nie dostaniesz. 🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jacus napisał:

dziwnie podobna do mapy z ostatnich wyborow-pisowska ciemnota trzyma sie mocno

217427845_1692009247651585_8956615717093745404_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-3&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=tJ1yE_9CByAAX8TDOJW&_nc_oc=AQnfX5jChOGU9eJlvXA1b4e3PoHOo9D1JPJZ8wXGB6zh-6FbSIx5k0ON0tzJU_SV-hUiR8qMkXAGCNqiL5Pc0J6e&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=9c86381f6f8ebdf5d615e32227e11481&oe=60FAA3D4

A co to ma do rzeczy do szpryc ?

ja nie z tych co twierdza ze mnie to przedczyms chronic , co sie zmienilo inne imie mu dali . poczytaj o m.ut.acjach swirusow w naturze jest tak ze dąży zeby infekowac a nie zabijac gospodarza 

Aaaa i jeszcze jedna kwestia wasi esperci jasno mowia ze nawet 20% populacji nawet nigdy nie bedzie "bez objawowa" 

wiec o czym tu gadać ??? 

Choroba jaka by nie byla a jest ich setki jest czyms zlym .

5 minut temu, PRIMO napisał:

Przeżywasz tego świrusa jak mrówka okres. 

Pisałem wcześniej że przechodziłem świrusa na jesieni 2019 roku i jakoś mnie to nie rusza a ty mało orgazmu z tego powodu nie dostaniesz. 🤦‍♂️

Ja i moja rodzina  w grudniu 2019 ale wiesz bez tesciku to sie nie liczy 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
6 minut temu, V12 napisał:

Ja i moja rodzina  w grudniu 2019 ale wiesz bez tesciku to sie nie liczy 

Mnie i moich też przetrzepało a skąd pewność że to świrus? bo przy zwykłej grypie to max tydzień i człowiek wracał powoli do siebie a tu dwa tygodnie bardzo źle się czuliśmy ale jakoś dało się radę. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Mnie i moich też przetrzepało a skąd pewność że to świrus? bo przy zwykłej grypie to max tydzień i człowiek wracał powoli do siebie a tu dwa tygodnie bardzo źle się czuliśmy ale jakoś dało się radę. 

A potem mieliście jakieđ infekcje , typu katar , gardło ??

Bo mnie czesto sie to imało a po tym incydencie do dziś nie miałem nigdy kataru i gardła i ogólnie gorączki . Tak jak by mój układ immu sie "pod tuningował " :D💪

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, V12 napisał:

A potem mieliście jakieđ infekcje , typu katar , gardło ??

Bo mnie czesto sie to imało a po tym incydencie do dziś nie miałem nigdy kataru i gardła i ogólnie gorączki . Tak jak by mój układ immu sie "pod tuningował " :D💪

Trochę inaczej zaeragowaliśmy bo 2020 nie było tego wigoru i dopiero w tym roku jakoś lepiej się czujemy a katar i gardło jakoś mniej dokucza. 

Opublikowano

w 19 roku ?? to musza was eksperci przebadac- niekoniecznie wirusolodzy........

jeszcze raz -gdybyscie mieli naprawde swirusa a nie zwykla grype tobyscie glupot nie pieprzyli..

na zwyklego wirusa co roku choruje kilka milionow polakow,kilka-kilkanascie tysiecy umiera, od poltora roku grypa prwie nie wystepuje,niewielu tez umiera.

zwykle los plata figla i takie cwniaczki jak wy dostaja najbardziej w dupe 😂😂🤣, pod tlenem przestaniecie rumakowac........

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Trochę inaczej zaeragowaliśmy bo 2020 nie było tego wigoru i dopiero w tym roku jakoś lepiej się czujemy a katar i gardło jakoś mniej dokucza. 

Nie ma róży bez kolców , u mnie tez nie było kolorowo bo po bólach mięśni , coś dziwnego weszło mi  w kolano , oczywiście w badaniach wswzystko lux , cały 2020 było do kitu z tym kolanem  raz lepiej raz gorzej ale w 2021 wróciło do normy w pełni , inny z domowników przez ponad poł roku problemy trawienne 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jacuś zluzuj trochę bo gotów jesteś zapaćkać monitor bo tak się podniecasz tym świrusem.🤨

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, jacus napisał:

zwykle los plata figla i takie cwniaczki jak wy dostaja najbardziej w dupe 😂😂🤣, pod tlenem przestaniecie rumakowac........

ale kiedy to nastapi ?? bo miało na wiosne 20 potem  jesień 20 , potem wiosne 21 a naprawdę wtedy duzo jeździłem po PL , teraz nie przewiduje bo zrobiłem zakupy na maszyny co mi były potrzebne i spokój 

Powiedz mi Panie nie cwaniaczku ?? Kiedy to nastapi ??  :) Dawcą mnie pewne z otoczenia  osoby nazywają od 15 lat , mimo że na ta chwile mam tylko duzy skuter co ledwo idzie ledwo 130km/h nawet jak miałem simsona 17 lat temu ,  to mówili a wiesz co bedzie jak ci pies wleci pod koła ??  unikam takich doradców oni przywołuja złą energię 

Wiesz jak ja żyje odganiam od siebie złe mysli i przywołuje dobre , mimo że do optymistów nie należę 

A co będzie jak dostanę , zawał , udar , wylew ??  Tylko jedna choroba tylko teraz  jest ??  Wtedy nie jestem cwaniaczkiem czy też jestem  ?? 

Kolega dalej w zaparte , że ja inni tutaj negują to coś , a tak nie jest , poprostu jest to jest , w mojej okolicy spokój nie neguje że w innych cześciach swiata i PL jest gorzej 

Ale nie zamierzam, się sam wpędzac w czarną dupe , która może wyjśc po latach w wręcz sensacyjnych skutkach 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

przestaniecie rumakowac........

Iiihaha 🐎🐎 🤣😂

Opublikowano

No i  zobaczym też czy szczepionka chroni B|

55 minut temu, PRIMO napisał:

Jacuś zluzuj trochę bo gotów jesteś zapaćkać monitor bo tak się podniecasz tym świrusem.🤨

W tym przypadku dla tego pana to coś na głowę powinni opracować

Opublikowano
20 minut temu, jacus napisał:

pazelajem ,uwidim-

pa ruski nie uczyli w szkole?

6 minut temu, Ursus932 napisał:

Przykre,ale jemu na nogi już nie mogą pomóc.O głowie szkoda mówić

Opublikowano

lursus-kupile juz ten ciagnik ??? jak twoja choroba sie nazywa fachowo ?? jest tak jednosta chorobowa , gdy sie cos planuje zrobic a nie robi latami.

mierny mialem z rosyjskiego -nie wiem czy sie chwalic czy wstydzic. na szczescie sekretarka nie mogla w to uwierzyc i na swiadectwie maturalnym wpisala mi dostateczny 😛

Opublikowano
16 minut temu, Ursus932 napisał:

To już opracowane młotek . Tylko dobrać gramaturę🤣

Opublikowano

Zainteresował się ktoś wczorajszą debatą, którą wrzuciłam? Jest również 2część.

Ludzie nie zdają sobie sprawy, że zostają upadlani słuchaniem krótkich, zwięzłych, sztucznych przekazów reżimowych z mediów. Nie mają czasu na dociekania, wolą ślepą tresurę. Aż dziw, że wielu się poddało temu, współczuję.

Opublikowano
8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Za późno🙆‍♂️ tylko zakład  zamknięty 👍