Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dla równowagi: https://www.o2.pl/informacje/usmiercila-polskiego-zolnierza-jako-ofiare-szczepien-sprzeczne-informacje-w-sieci-6654835150170656a

Siostra napisała wczoraj, że koleżanka rozwaliła sobie palec w pracy i na sorze lekarz zapytał, czy była szczepiona. I nie bardzo wiedziała co odpowiedzieć, bo nie była...ale powiedziała w końcu prawdę, że "Nie". A on z zapytaniem: "Dlaczego?"-ostro. A ona: "bo nie". On na to, że " to bardzo dobrze".

Zapomniałam o mimice: 😂

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
U mnie było odwrotnie. Lekarz się zapytał czy jestem zaszczepiony odpowiedziałem ze nie to on że złością powiedział że dzięki takim ludziom jak ja to wszystko się prędko nie skończy... 🙄
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Bercik92 napisał:

U mnie było odwrotnie. Lekarz się zapytał czy jestem zaszczepiony odpowiedziałem ze nie to on że złością powiedział że dzięki takim ludziom jak ja to wszystko się prędko nie skończy... 🙄

psychol nie doktor i tyle sprzedawczyk j**any .

k**wy za mało jeszcze zarobili 3 dawkę trzeba zatwierdzić .

Pfizer złoży wniosek o zatwierdzenie trzeciej dawki szczepionki .

Pfizer zamierza złożyć wniosek o dopuszczenie przez regulatorów trzeciej dawki szczepionki - powiedział w czwartek szef wydziału badań i rozwoju firmy Mikael Dolsten. Dodatkowa dawka miałaby zapewnić lepszą ochronę przed wariantem Delta.

Dolsten zapowiedział w rozmowie z Associated Press, że firma w sierpniu zwróci się do Agencji Żywności i Leków (FDA) o zatwierdzenie w trybie ratunkowym dawki przypominającej szczepionki.

Edytowane przez galan99
Opublikowano

z was nie trzeba robic idiotow......kazdy wasz post dowodzi tego ze ze strachu glupiejecie coraz bardziej...

kurna jakim trzeba byc durniem zeby pisac ze w krajach III swiata nie bylo zadnej epidemii- normalny szur by tego nie napisal tylko taki ekstra szurniety 🤣.

zamiast sie bac bez przerwy  to sie zaszczepcie i bedziecie mieli spokoj i to wieczny 😪

Opublikowano
26 minut temu, jacus napisał:

zamiast sie bac bez przerwy  to sie zaszczepcie i bedziecie mieli spokoj i to wieczny 

jakbyśmy się bali tak jak ty ,to dawno by się wszyscy poszczepili.Srasz ze strachu i temu atakujesz wszystkich

7 godzin temu, galan99 napisał:

Pfizer zamierza złożyć wniosek o dopuszczenie przez regulatorów trzeciej dawki szczepionk

A potem czwartą ,piątą itd.

• Like 3
Opublikowano

ja sie nie szczepilem !!! 

po chorobie mam przeciwciala z pol roku przynajmniej..🤣

jeszcze raz powtorze gdy zachorujecie wtedy pogadamy-chyba ze nie bedzie okazji, 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

ja sie nie szczepilem !!! 

po chorobie mam przeciwciala z pol roku przynajmniej..🤣

jeszcze raz powtorze gdy zachorujecie wtedy pogadamy-chyba ze nie bedzie okazji, 

A kogo to obchodzi🤣

12 godzin temu, galan99 napisał:

To samo teraz robią pojeby .

Jak k**wy robią w Polsce  na dzieciach . k**wie nic nie zrobią .

Niedzielski jednak może pójść za kratki? Nielegalny eksperyment w domach dziecka?

https://piotrowski.org.pl/niedzielski-jednak-moze-pojsc-za-kratki-nielegalny-eksperyment-w-domach-dziecka-,2666.html?fbclid=IwAR0VPFN_M55dsD0v4biYGknpoWGiHLk4fpWGBFOhjp0HC8joeYrx2rmDZXA

Pisałem jakiś  czas temu o tym, tylko nie było  nigdzie informacji skąd biorą dzieci do testów. No  ale nie mogło być  inaczej, tam nikt o dzieci martwił się  nie bedzie bydlaki mają wolną rękę 😑

• Like 3
Opublikowano

trzeba tepic szurow i foliarzy 🤣.

tak sobie chodze po plazy[gdy nie pada] i widze sporo osob z pobliskiego osrodka dla uposledzonych umyslowo,oni sa chorzy a wy...............................

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

@jacus Widzę że szukasz koniecznie przedłużenia urlopu, tym razem od AF, jak się nie uspokoisz to ci w tym pomogę.

Drugi fujarek się robi!!!

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

dajta chłopu spokój. sam jeden ma odwagę się przeciwstawić zdaniu tych, którzy uważają szczepienia za niepotrzebne. ludzie się szczepią , ale nie każdy ma ochotę tu się sprzeczać. Jacuś ma ochotę, to Mu wytłumaczcie żeby się odszczepił, a nie sugerować że urlop jakiś .

Opublikowano

Może mieć zdanie jakie chce, ale niech nie ma wszystkich za durni, a on strasznie mądry jeden się znalazł.

Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał:

A kogo to obchodzi🤣

Pisałem jakiś  czas temu o tym, tylko nie było  nigdzie informacji skąd biorą dzieci do testów. No  ale nie mogło być  inaczej, tam nikt o dzieci martwił się  nie bedzie bydlaki mają wolną rękę 😑

Gdyby to była prawda to gdybym tylko  mogła to bym mu oczy wydrapała. Biedne dzieci ile się nacierpiały przez tego szaleńca 

• Like 1
Opublikowano

zetorki to moze ty bys sie odszczepil bos chyba jedyny zaszczepiony 😂.

sean -bolek agrofoto 😂,kto bedzie za lolka ?  bo balbina to chyba galan jest 😛.

prawda w oczy boli ... kazdy szur i foliarz to idiota, nikt kto ma rowno pod sufitem nie bedzie twierdzil inaczej......

28 minut temu, kasia0122 napisał:

Gdyby to była prawda to gdybym tylko  mogła to bym mu oczy wydrapała. Biedne dzieci ile się nacierpiały przez tego szaleńca 

to taka gowno prawda- w tym linku nic nie ma.. w domu dziecka wiekszosc dzieci-[takz 95 %] ma rodzicow i rodzine, do tego wolontariusze rodzice adpocyjni, niewiele jest takich ktorymi sie nikt nie interesuje.

Opublikowano

40 minut temu, pafnucy napisał:

dajta chłopu spokój. sam jeden ma odwagę się przeciwstawić zdaniu tych, którzy uważają szczepienia za niepotrzebne. ludzie się szczepią , ale nie każdy ma ochotę tu się sprzeczać. Jacuś ma ochotę, to Mu wytłumaczcie żeby się odszczepił, a nie sugerować że urlop jakiś .

Wzywając innych od szurniętych?  To ma być  odwaga?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał:

zetorki to moze ty bys sie odszczepil bos chyba jedyny zaszczepiony

raczej nie jedyny, ale jakoś głośno nie wielu się tu chwali.

Jacuś nie masz co się denerwować. nie szczepią się ci którzy już raczej się nie zaszczepią.

szczerze to nie wiem kto lepiej robi. za siebie ja sam odpowiadam, a dzieciaka nie posyłam do szczepienia. wygląda na to że covid odwiedził nasz dom. ...

a mniejsza. róbta jak uważata.

3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Wzywając innych od szurniętych?  To ma być  odwaga?

przesadza czasami, ale inni też potrafią.

a zresztą ja nie muszę Go bronić. duży już jest . poradzi sobie.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

zetorki to moze ty bys sie odszczepil bos chyba jedyny zaszczepiony 😂.

sean -bolek agrofoto 😂,kto bedzie za lolka ?  bo balbina to chyba galan jest 😛.

prawda w oczy boli ... kazdy szur i foliarz to idiota, nikt kto ma rowno pod sufitem nie bedzie twierdzil inaczej......

Chłopie nie powinieneś wyjeżdżać na dłużej z pod Krakowa, widzę że szkodzi ci nadmiar świeżego powietrza. Nie wiadomo już właściwie o co ci chodzi.    xD