Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy okazji jesteśmy  jednymz 4 państw które testuje te ,,szczepionki" na dzieciach w wieku od 6 miesiecy do 11 lat🤦‍♂️ Tak myślę na jakich dzieciach? Czy są naprawdę takie rodziny czy w domach dziecka nieświadome dzieci wykorzystują 😡

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, galan99 napisał:

W h*ja lecą z tym preparatem ale  lud durny nie ma rozumu to się szczepi bo nawciskali durnot ale za rok , dwa zobaczą czym to się nafaszerowali jakim świństwem .

Przecież nikt z nich nie bedzie podejżewał  związku przyczynowo skutkowego 😂

Ja tam sie nie spinam , na razie jest luz nikt mnie nie gania , czekam , obserwuje . ale dziś sie miło zaskoczyłem u fryzjera bo 5 osób dyskutowało tak w wieku 50-70 lat ja najmłodszy po 30 i sie okazało że to wszysczy byli "SZURY I FOLIARZE" :D:D

aaaa i ogólnie coś sie ciekawego w Anglii dzieje , taki % szprycniety a latem słupki codzień w górę ???? hmmm... to co bedzie jesienią ?? 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Izraelscy urzędnicy ds. zdrowia opublikowali raport pokazujący, że zaszczepieni młodzi ludzie, zwłaszcza młodzi mężczyźni, rozwijali potencjalnie śmiertelne powikłanie – zapalenie serca zwane zapaleniem mięśnia sercowego – i rozwijali je w bardzo wysokim tempie. Naukowcy ustalili, że częstość występowania zapalenia mięśnia sercowego u zaszczepionych młodych mężczyzn była w pełni 25-krotnie większa niż zwykle. Niektórzy zginęli.  W Kanadzie co najmniej jeden urzędnik ds. zdrowia publicznego zaobserwował to samo. Dr Peter Liu jest dyrektorem naukowym Instytutu Serca Uniwersytetu w Ottawie i ekspertem w dziedzinie zapalenia mięśnia sercowego. Liu zaczął zauważać zapalenie serca u pacjentów, którzy otrzymali szczepionkę. „To więcej niż przypadek” – powiedział.  W Niemczech władze doszły do tego samego wniosku. Niemiecki rząd właśnie ogłosił, że zdrowi młodzi ludzie powinni unikać szczepień. To zbyt niebezpieczne. https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-young-people-forced-covid-vaccine-may-harm-them?fbclid=IwAR1-6pJelrQ2BpW0QEs_BVefVacnefczHavelBXPgWPl_tiHainAiNCKn_k

https://www.zerohedge.com/political/fauci-funded-wuhan-military-scientist-filed-covid-vaccine-patent-days-after-pandemic

Wczorajsza konferencja prasowa grupy republikańskich senatorów w Waszyngtonie.
Grupa ta, uważa że Chiny są odpowiedzialne za trwającą pandemie na Świecie, oskarża mainstream media o blokowanie informacji, cenzurę i współpracę z CCP.
Grupa ta, wzywa Dr. Fauci do natychmiastowej rezygnacji z zajmowanego stanowiska.
Wzywa CIA o ujawnienie wszystkich tajnych informacji o CV19, wzywa wszystkie agencje amerykańskiego wywiadu o opublikowanie wszystkich informacji na temat wirusa.
Senatorowie oskarżają także “BigTech” (Twitter, FB, czy google) o “cover up”, cenzurę i blokowanie informacji o powstaniu CV19.
Innymi słowy, senatorowie dają do zrozumienia że gra się skończyła i oni chcą konkretnych decyzji ze strony Bidena i jego kolegów.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Tramp jest prawy dawno już o tym już mówił ale ciemny lud uwierzył w  Bidena .

Ach ci ludzie nawet by dali sobie gówno wstrzyknąć tak wierzą w cudowne zdrowe preparaty testowe medyczne .

Preparat o oprysk i to lata badany czy działa na dane rośli nie szkodzi .

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, galan99 napisał:

Preparat o oprysk i to lata badany czy działa na dane rośli nie szkodzi .

A prawda taka że i tak w jakims stopniu dalej szkodzi . Ja nie roslinie to dalej w łańcuchu pokarmowym czy przetwórczym powoli kumulując sie w organizmach i latami doprowadza do róznych patologii  zwanych chorobami .

Nie ma nic za darmo na tym padole , coś za cos ...

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Szkodzi ale z nadmiarem stosowania preparatu na roślinie jak jest 1 raz w sezonie to nie 5 razy .

Nawęd sraczka szkodzi w tym przypadku .

Dali się ludzie zrobić w durnia z tym preparatem testowym za darmo są królikami a teraz nawet dzieci się czepiają .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Niestety obawiam się ze nie zaszczepieni nie będą mogli w przyszłości wyjeżdżać za granicę chodzić na koncerty czy korzystać z innych usług bo już plotki chodzą na ten temat dziwię się że już połowa ludności jest naszprycowana...

Opublikowano (edytowane)

Będą będą mogli jechać tylko przeczekać 1 rok bo będą proponować tym zaszczepionym po roku dalsze szczepienia i ro***erdoli się to wszystko szybko ale cóż baranów nie braknie ich sprawa .

Polityka ogłupiania się powiodła w 100 % .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano
14 minut temu, Bercik92 napisał:

Niestety obawiam się ze nie zaszczepieni nie będą mogli w przyszłości wyjeżdżać za granicę chodzić na koncerty czy korzystać z innych usług

Za to zaszczepieni będą mogli, o ile przeżyją.   :P

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bercik92 napisał:

Niestety obawiam się ze nie zaszczepieni nie będą mogli w przyszłości wyjeżdżać za granicę chodzić na koncerty czy korzystać z innych usług bo już plotki chodzą na ten temat dziwię się że już połowa ludności jest naszprycowana...

Trafne , spostrzeżenie ale w tych czasach kazdy musi podjac decyzje , Przesledz liczniki to w kazdym kraju co robił to szybciej wyhamowuje w okolicach 

50% a powyżej 60 % juz prawie nie idzie w góre . U nas jest 40% ogólnej liczby populacji 

mi np. za granica nie jest potrzebna byłem rok na robocie , potem sie wziołem za robote u nas wiadomo mniej ale coż . Na wakacjach byłem dwa razy poza granica czy jest tak za***iscie ?? Kwesta gustu nie raz lepiej sie bawaiłem nad polskim jeźiorem na działce z dobra ekipą 

Koncerty dla mnie to nie istnieje , unikam miast i miastowych rozrywek , mam dośc ciekawych zajęć które dają mi satysfakcje . 

Dlatego ta presja która teraz jest mi wisi koło tyłka , ale zaznaczam ja mówię za siebie . 

Zresztą taka sytacja ide do fryzjera od mnie sie pyta o szczypawice a na to ch*j ci w d**e i ide do innego zawsze sie znajdzie jak im dochody pospadaja to przeproszą :D:D taki ogolnikowy przykład który można podłaczyc pod każde usługi 

1 godzinę temu, deSilva napisał:

Za to zaszczepieni będą mogli, o ile przeżyją.   :P

Życie z osłabionym lub  podniszczonym układem immu nie jest proste ... a to nie koniec jesien 3 dawecza wiosna 4 itd...:) $$$$$$$$ płynie

Brytole sie upijali drogim kiepskim piwem bo zerwała sie smycz a zaraz od nowa :D

A tutaj świeży film co pokazuje o czym mówie i to jest cytowany człowiek który na tym sie zna ale to pewnie jest FOlIARZ...

aaa i pozwólcie że posmieje sie dla zdrowia :D:D:D:D z tezy że stringi ... tfu pardon , maski oraz (lock)DOWN wypędziły sezonowa grypę:D:D:D

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ten film to przykład manipulacji informacją , nic nowego nie wnosi . Redaktor wybiera sobie jednego "doktora " i  bierze jego twierdzenia za pewnik , całkowicie pomijając opinie innych . 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, peugeot napisał:

Ten film to przykład manipulacji informacją , nic nowego nie wnosi . Redaktor wybiera sobie jednego "doktora " i  bierze jego twierdzenia za pewnik , całkowicie pomijając opinie innych . 

Ale nikt , nie zabrania wierzyc nikomu w swoje pewniki . Po co pisałeś w cudzyslowie trzeba było od razu że wybrał sobie SZURA:)

Scenariusz życia codziennego , od 1.5 roku te szurskie redaktory przepowiadały z duzym wyprzedzeniem , dobra maja szklana kule... a o zarysie tematu 

tego co sie dzieje to juz 10 lat można bylo wyszukać , ale trzeba chcieć oraz obserwowac do czego dązy rzeczywistość 

A co powiesz że znam wielu w realu ludzi z branży  med.  co sie nie poddali temu , ale maja ciągle kłody rzucane bo lobby trwa ???

I też zwykłych ludzi co twierdzą ze siłą nie pójdą na 2 daweczke bo kilka dni przeżywali stan agonalny ??a nawet po czasie czuja sie jakos "inaczej" i juz martwia sie co bedzie w przyszlosci jaki to skutek wyrządzi 

Ty Kolego wiem w kogo wierzysz i nic mi do tego , podjołes decyzje oby słuszną i tyle .

aczkolwiek  moja dyskusja z Toba o tym co sie dzieje  u Brytoli nie ma sensu bo odpowiesz że tam wjechała Alfa może Beta aaa nie , Delta :D:D

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, peugeot napisał:

Nie pisz że wiesz w co ja wierzę , bo tego najpewniej nie wiesz . Piszesz że znasz lekarzy przeciwnych szczepieniom  , a o tych którzy są za nie wspominasz .

Ok , domyslam się w co wierzysz . Ja jestem po drugiej stronie frontu zwiazanego z wiadomo czym . I dopóki mnie nie zmuszasz ( zresztą nikt cywilny nie ma takiej mocy )  , nie jesteś moim wrogiem 

Ogolnie jest około 50/50 to pokazują statystyki z innych państw 

Zreszta już marcu 20 dyskutowalismy  , ze celem jest aplikowanie ludziom czegoś i po zostało wywołane . Dlugo sie nie na czekałem 

A co bedzie czas pokarze , ja nie uczestnicze w tym , otwieram piwko i obserwuje , i prosze bez straszenia , bo mogę jechać moto i ktoś wymusi i nie ma mnie albo ostanio mi dwa szerszenie przez otwarte okno wleciały , tez moglo być róznie jak by mnie podziabały ...

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jeśli wiesz ,to powiedz co jest  aplikowane ( oprócz tego co podaje producent )  w szczepionkach przeciw covid -19 .

Straszą przeważnie antyszczepionkowcy  np : szybką śmiercią  czy ukrytymi w szczepionce urządzeniami do sterowania ludźmi . Życzył bym sobie więcej rozwagi w kreowaniu niesprawdzonych opinii . Jak zauważyłeś czas pokaże co przyniesie więcej korzyści . 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, peugeot napisał:

Jeśli wiesz ,to powiedz co jest  aplikowane ( oprócz tego co podaje producent )  w szczepionkach przeciw covid -19 .

Straszą przeważnie antyszczepionkowcy  np : szybką śmiercią  czy ukrytymi w szczepionce urządzeniami do sterowania ludźmi . Życzył bym sobie więcej rozwagi w kreowaniu niesprawdzonych opinii . Jak zauważyłeś czas pokaże co przyniesie więcej korzyści . 

A gdzie ja kiedykolwiek straszyłem proszę o cytat ??,

to ja jestem straszony dyskryminacją , przymusem , świrusem a nawet tym że moje zdrowie to nie tylko moja sprawa ??

No ciekawe kto mi doope podetrze albo zarobi na zycie ,  z tych obcych co twierdza że moje zdrowie to także ich sprawa kiedy np zaczne sie  sypać ?? 

Mojej osobie czas nic nie pokarze bo dla mnie to nie niesie żadnych kożyści w tym temacie bo każdy produkt medyczny to ryzyko a ja tego nie potrzebuje 

bo jesienią byłem staszony zimą wiosną a dalej zyje a nie chowałem sie i nie moczyłem lap w alkoropie , maske mam jedna tylko piore co 2-3 dni 

Dlatego w tym nie uczestniczę , i boje sie tylko przymusu 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Fundamentem poglądów jest ten nieszczesny nietoperz czy tam inny dziki wąż :D:D

To wyznacza trend jak na to patrzymy , czy ktoś wierzy w cud natury czy raczej cos tu nie gra 

Dobra Pany bez odbioru bo ja to bije pianę :) a i za  duzo łap w górę zbieram za co serdecznie dziekuje :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie pisałem że to ty straszysz , nie ma nakazu szczepienia , tak twoje zdrowie to nie tylko twoja sprawa .  Twoje osobiste doświadczenie to za mało aby na jego podstawie twierdzić coś z pewnością .

Opublikowano

Wszystki proponowane leki z całego świata zle. Tylko szpryca jest metodą.?