Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moje dwie babki mialy to samo nazwisko i to mniej niz 500 osob je ma,pochodzily z tego samego przysiolka a nigdy nie mowily ze sa spokrewnione,choc pewnie byly.

Opublikowano

Epidemiolog: europejska rekomendacja dla szczepionki nie jest oparta na dowodach .

W tym nie ma ani źdźbła dowodów. To jest deklaracja wyłącznie handlowa i polityczna, co wynika z obserwacji w bardzo wielu krajach – powiedział epidemiolog dr Zbigniew Hałat o opinii Europejskiej Agencji Leków na temat preparatu firmy Astra Zeneca.

Szefowa agencji, Emer Cooke określiła specyfik jako bezpieczny i skuteczny w ochronie przed Covid-19. Polski lekarz podkreśla jednak, że taka opinia nie ma naukowych podstaw.

W tym nie ma ani źdźbła dowodów. To jest deklaracja wyłącznie handlowa i polityczna, co wynika z obserwacji w bardzo wielu krajach, nie tylko tych, które nawet tymczasowo zakazały podawania preparatu, ale także państw, w których obserwowane są zgony, ciężkie stany po wykrzepianiu wewnątrznaczyniowym dotyczącym w szczególności płuc, naczyń ukrwienia mózgu, czy naczyń wieńcowych – podkreślił doktor Hałat.

Opublikowano
53 minuty temu, galan99 napisał:

Epidemiolog: europejska rekomendacja dla szczepionki nie jest oparta na dowodach .

Czy można powoływać się na art. 39 Konstytucji w sprawie jakichkolwiek szczepionek oraz masek?

Opublikowano
54 minuty temu, Strongman napisał:

Umnie z 50% wsi ma te same nazwiska i nawet imiona ze się określa syn tego czy tego lub po krzywkach z jakiego rodu pochodzi.

W rodzinie nic nie ginie. 

• Haha 1
Opublikowano

W mojej wiosce też połowa z tym samym nazwiskiem ale zasada od wieków znana "byle leleka aby z daleka "😉

Opublikowano

wlasnie ta zasada zaczyna dotyczyc krow hf amerykanskiego pochodzenia-

u ortodoksyjnych zydow sa cale drzewa genealogiczne poukladane zeby zbyt bliska rodzina sie nie krzyzowala.

Opublikowano

Zmarła nauczycielka z mojej Gminy Kąkolewnica 40l kilka dni po zaszczepieniu😑 silna gorączka i bule głowy  a lekarz przez telefon przeciwbólowe leki przepisał, zakrzep krwi w mózgu otworzyli czaszkę i dziękuję, wyleczyli na drugą stronę ...😡

• Sad 4
Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

wlasnie ta zasada zaczyna dotyczyc krow hf amerykanskiego pochodzenia-

Ta zasada powinna dotyczyć wszystkich krów, bo przy inseminacji łatwo o chów wsobny. 

Opublikowano

100%, Kobieta na nic nigdy nie chorowała, jak nie zatuszuja bedzie w telewizj, rodzina ma walczyc o odszkodowanie. Po rodzinie mam z ta dziewczyną 2 dzieci zostawiła, zanim zaczeli badać co się dzieje mocno się męczyła... brak słów😑

Opublikowano (edytowane)

Astrą.

ale bez jaj wygooglujcie sobie ile kosztuje astra a ile pfizer, po zatym pfizer zajmuje się tylko szczepionkami i na inne choroby pełno tej firmy szczepionek dla dzieci.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
Dnia 22.03.2021 o 19:05, GRZES1545 napisał:

Zmarła nauczycielka z mojej Gminy Kąkolewnica 40l kilka dni po zaszczepieniu😑 silna gorączka i bule głowy  a lekarz przez telefon przeciwbólowe leki przepisał, zakrzep krwi w mózgu otworzyli czaszkę i dziękuję, wyleczyli na drugą stronę ...😡

Jest gdzieś w lokalnych mediach napisana ta tragedia ????

Opublikowano (edytowane)

Jest na FB, znajdziesz nagranie z jej matką opowiada sytuację.

Widziałem w necie artukul o postepowaniu prokuratury w tej sprawie ale gdzieś przepadło🤔

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Było nawet na grupie  bydło mięsne odsady. Ciężko się tego slucha. Dziś się dowiedziałem znajoma osierocila synka 4,5 roku zakrzepica płucna. 

Opublikowano

Nie wiem do końca. Dałem namiary na prawnika  tylko. Jak wytłumaczyć 4,5 rocznemu dziecku gdzie jego mama. Moja ma 5.Nie wyobrażam sobie takiej rozmowy.