Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego zapewniam Cię że musiałby być konkretny byczek z tego kogoś abym to ja leżał, a w swoim życiu już nie raz miałem różnego rodzaju sytuacje no i mieli trudności w położeniu ponad dwumetrowego chłopa :P

Opublikowano
55 minut temu, Ywa napisał:

A żebyś wiedział, że mierzyłam dziś majtki/stringi!

A możesz wstawić kilka fotek z tego wydarzenia?  xD

Opublikowano
8 minut temu, Roki212 napisał:

Tylko jakoś dziwnym trafem ta żółta strefa dla całej Polski na kilka dni przed planowanym strajkiem rolników w Warszawie czy tylko taki zbieg okoliczności B|

Wątpię czy zbieg okoliczności.

Opublikowano
33 minuty temu, PRIMO napisał:

No i widzita chopy co rześta narobiły. 😖

Nie dość, że rolnicy wczoraj porządnym, niewinnym ludziom życie utrudniali, to jeszcze żółtą strefę na całą Polskę rozciągnęli! Ale dobrze, że w żółtej strefie zgromadzenia do 150 osób i odległość między zgromadzeniami minimum 100 metrów. To duże utrudnienie dla protestujących, ale jednak możliwość protestowania jest. Pewnie tym razem w tv będą pokazywać jak grupa 150 rolników odwiedziła Warszawę. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie tu to miało być.  :)

Edytowane przez Sean
Opublikowano
12 minut temu, Kallina86 napisał:

Nie dość, że rolnicy wczoraj porządnym, niewinnym ludziom życie utrudniali, to jeszcze żółtą strefę na całą Polskę rozciągnęli! Ale dobrze, że w żółtej strefie zgromadzenia do 150 osób i odległość między zgromadzeniami minimum 100 metrów. To duże utrudnienie dla protestujących, ale jednak możliwość protestowania jest. Pewnie tym razem w tv będą pokazywać jak grupa 150 rolników odwiedziła Warszawę. 

Nie do 150 tylko 75 osób .

Opublikowano (edytowane)

Ręce opadają jak was czytam. Czy wy naprawdę nie zdajecie sobie sprawy z powagi sytuacji? A niektórzy bardzo inteligentni...podobno. Inna sprawa, że rząd w tym czasie nie powinien takich sytuacji prowokować ustawami typu piątka... 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

A policjanci w maseczkach to ze względu na COVID czy może odór obornika?:lol:

Obornika nie powinno się wysypywać na szosy czemu rolnik szkodzi innym ludziom .

Obornik wysypywać przy urzędach ministerstwa tam .

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Obornika nie powinno się wysypywać na szosy czemu rolnik szkodzi innym ludziom

Przyjęli wariant najbardziej neutralny dla mieszkańców miasta i najłatwiejszy do usunięcia, Zgarnięcie łyzką, spłukanie pozostałości woda z beczek i droga czysta. Straty najmniejsze a i kwiatki na klombie ronda będą żywsze. Przy obrzuceniu budynków gównem już tak lekko nie będzie.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, leber napisał:

Ręce opadają jak was czytam. Czy wy naprawdę nie zdajecie sobie powagi z sytuacji? A niektórzy bardzo inteligentni...podobno. Inna sprawa, że rząd w tym czasie nie powinien takich sytuacji prowokować ustawami typu piątka... 

Jak mamy sobie zdawać sprawę jak znamy po parę tyś ludzi w okolicznych wsiach i miasteczkach i nikt nie zachorował na cowid,

Na początku była mapa gdzie są zakażenia a teraz ogólnikowo.

Edytowane przez Strongman