Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no gdzie? Górniak mówiła że nie trzeba, a to autorytet od wszelkich pandemii. :D

Opublikowano
Roman4321 napisał:

poczczepita sie to będzieta bezpieczni w końcu i nic was nie ruszy

tą zaraze z chin sie leczy z powodzeniem

a we włoszech cos juz odkryli bo zaczeli w końcu sekcje robic i coś im wyszło

nie wiesz co Cię w życiu czeka

Opublikowano
55 minut temu, Roman4321 napisał:

winno byc zalecenie a ie obowiązek jak chca niech noszą

Jeśli ktoś nie stosuje się do zalecenia i nie nosi maseczki to jeśli zachoruje na covid 19 powinien być leczony na własny koszt,  nie z NFZ. Każdy dzień w szpitalu powinien zapłacić z własnej kieszeni. 

Opublikowano

Patolog sądu najwyższego Niemiec wypowiadał się już pare miesięcy temu że na około 100 przeprowadzonych sekcji stwierdza że żadna osoba nie zmarła na covid osoby te miały poważne choroby które były przyczyną zgonów.

Denwer napisał:

24 minuty temu, pafnucy napisał: dokładnie. skoro jest cień szansy że to zapobiega, a innym nie szkodzi, to czemu ten bunt? W każdej wiosce chyba jest jakiś wiejski mędrzec który  pozjadał wszystkie rozumy i potem tego efekty są.  Powinni wprowadzić że jak taki mędrzec zachoruje na nie nosił maseczki w miejscach publicznych powinien zostać obciążony za leczenie  i do tego do paki za usiłowanie zabójstwa.

Spokojnie jak zachoruje to bezobjawowo. A kto powinien iść za usiłowanie ludobójstwa poprzez bezprawne nakazanie noszenia maseczek. Które powodują niedotlenienie podtruwanie dwutlenkiem węgla i zatrucie bakteriami zbierającymi się na zawilgotniałych maseczkach? Wszystkie rozumy zjedli ale covidianie. To taka nowa grupa ludzi którzy odziani w rytualne maseczki wyznają covidianizm, mają swoich ewangelistów Mateusza i Łukasza ślepio im wierzą i wyznają wszech obecnego Covida.

• Like 1
Opublikowano

każdy powinien być na swój koszt bo wiekszość chorób jak nie wszystkie biorą się z zaniedbań swojego zdrowia więc nie tylko covid

może warto wprowadzić prywatne ubezpieczenia kto ma ten się leczy w szpitalu kto nie ma na własna rekę

brakuje jeszcze tych no konfidentów o ten nie nosi maski biezcie go

Opublikowano (edytowane)

może dzięki maseczkom? 🤔

2 minuty temu, Ywa napisał:

Ten pan z video jest po prostu moim bohaterem.

a gdyby się okazało że był nosicielem to nadal bohater, czy jednak dupek?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Zabrałam mojego ojca 66lat dziś nad morze,  typowy pisowiec, ale kiedy napotkał kogoś  w maseczce to draka.... głośno wyraża myśli: "małpy", "debile" niestety.

Opublikowano

Ja do PiS-u się nie zaliczam. Ale nie mam problemu chodzenia w maseczce zresztą z tego co widzę to jak ogromna większość.  Byłem dziś na zakupach w centrum handlowym i e żadnym ze sklepów nie widziałem nikogo bez maski. Dodam jestem w strefie czerwonej. 

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, kewink napisał:

bezprawne nakazanie noszenia maseczek. Które powodują niedotlenienie podtruwanie dwutlenkiem węgla i zatrucie bakteriami zbierającymi się na zawilgotniałych maseczkach?

Tak  bo jak 10  minut  w sklepie  założysz  maseczkę  to  sie  podtrujesz  dwutlenkiem węgla  i  bakteriami.  Ty  w ogóle  potrafisz  myśleć ???

To ludzie  pracujący  w spożywce  na  taśmie  gdzie  mają  maseczki  czy  lekarze   pielęgniarki  przy  operacjach  to  jak  pozatruwani  są  dwutlenkiem węgla  i  bakteriami ???

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Tak potrafię myśleć i mój stan zdrowia nie pozwala mi nosić szmaty na ryju. Bo zdrowo myślący człowiek który nie dał się omamić tej pandemicznej narracji nakręcanej przez tv głównego ścieku i rząd, potrafi samodzielnie myśleć opierając się na faktach.

Opublikowano

w przyłbicy też sie dusisz? nie sądzę. chcesz tylko pokazać inność i udajesz mądrzejszego od innych. 

Opublikowano
10 godzin temu, Ywa napisał:

Zabrałam mojego ojca 66lat dziś nad morze,  typowy pisowiec, ale kiedy napotkał kogoś  w maseczce to draka.... głośno wyraża myśli: "małpy", "debile" niestety.

a mówią że niedaleko pada jabłko od jabłoni

Opublikowano

A czy ja powiedziałem że się osobiście w tym duszę. Nie noszę tego szajsu więc nie wiem czy bym się udusił ale nie będę sprawdzał i nie założe. Jeśli czyjś stan zdrowia,,umysłowy" działa poprawnie nie da sobie założyć nic na głowę i będzie przeciwny wbec nieracjonalnych działań rządu, a brak maseczki jest tego symbolem.

Opublikowano

Bo gdyby mu to pelo kazało nosić maski to i w kombinezon się ubrał 😀 są ludzie co nawet pasów nie zapinają bo to jest ,,nakazane'' aby tylko na wszystkie przepisy i zalecenia okoniem poprostu nie bo nie bo ja tak chce jak już pisałem rozmowa z nimi to kopanie sie z koniem

Opublikowano
2 minuty temu, kewink napisał:

A czy ja powiedziałem że się osobiście w tym duszę. Nie noszę tego szajsu więc nie wiem czy bym się udusił ale nie będę sprawdzał i nie założe. Jeśli czyjś stan zdrowia,,umysłowy" działa poprawnie nie da sobie założyć nic na głowę i będzie przeciwny wbec nieracjonalnych działań rządu, a brak maseczki jest tego symbolem.

oj założysz, założysz.