Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie ludzie  POpierający   pogardę  po 30zł  sprzedają  :(

Opublikowano (edytowane)

no ty stań i sprzedawaj po 9zł , w czym problem

płyn też możesz oferować

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

atak w ogóle po ile macie maseczki ? umie 7-10 zł za sztuke 

Ja mam za free. 😷

A uszyć nie ma kto u ciebie?

1 minutę temu, Generał napisał:

U mnie ludzie  POpierający   pogardę  po 30zł  sprzedają  :(

Skąd ta pewność że to ludzie popierający POpaprańców a może to ludzie PISuaru biorą przykład z tadzika?

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Ja mam za free. 😷

A uszyć nie ma kto u ciebie?

ja tez mam za free , nawet siostra w zakładzie fryzjerskim szyje ,  już chyba 3 tydzień szyją , a widziałem w sklepach jak zakupy robiłem .

Opublikowano
34 minuty temu, racyl napisał:

wyznawcy wspomagający rydzyka to wyższy stopień wtajemniczenia, gdyby nie oni to Polska przestałaby istnieć 🤣 

Mochery przy nich to łagodne baranki 😂

Jak nazwać zwolenników opozycji, fanatycy ? Odnośnie moherów ,jak nazwać osoby pojawiające się na marszach obrony demokracji ? Tam była chyba ta sama średnia wieku ?

Opublikowano (edytowane)

A co mówi karnowski, Adamczyk, sakiewicz w tvp ?

puczyści 🤣

EVbFz4zXYAEBgQd?format=jpg&name=small

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Romuś dokładnie za darmo to uszył i dał a tadzik to sprzedaje za kasę i to postępowanie jest naganne. 

Opublikowano

Łon ratuje trzynaste emerytury żeby nie poszły na byle co... 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman4321 napisał:

może tam gdzie mieszkasz też jest "za dużo" ludzi i trza cie odszczelić, wchodzisz w to?

akurat tu sie nie mylisz- co ja na to poradze ze z polski c ci madrzejsci uciekaja do cywilizacji, a tam zostaja prawie tylko tacy ja ty ??? za 20 lat na wschodzie bedzie mnostwo miejsca a ze natura nie znosi pustki to ktos tam bedzie musial zamieszkac, czy arabi czy murzyni to czas pokaze-  niedlugo sie o tym przekonasz.

mielismy polew jak zaczeli szyc maseczki dla szpitala- nawet nie z tego faktu, tylko z tego ze material byl jeszcze z vistuli za prl kradziony.

takie maseczki to pomoga -dokladnie jak umartemu kadzidlo-tak zeby polaczyc watek medyczny z religijnym😛

poczytajcie co w rfn w latach 80 robil ojciec biznesmen- kolejny ,po prezesie utrzymanek bnd ??? a potem o reklamowkach z forsa i nadajnikach na uralu -ciekawe watki w najnowszej historii polski...

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Romuś dokładnie za darmo to uszył i dał a tadzik to sprzedaje za kasę i to postępowanie jest naganne. 

to weś sam rozdzawaj za darmo będziesz bogaty znczy sie sławny😁

Opublikowano

Romuś jak mi zbywa to daję za free i to incognito bo nie mam parcia na szkło jak tadzik. 😷

Opublikowano

ale niektórzy nie maja takich jeleni co za darmo rozdają w okolicy to se kupią u tadzika czy innego  biznesmena

przecie jak ktoś ma czy umie sam zrobić to po co bedzie kupował, ale rząd wprowadził obowiązek wiec tu jest problem 

Opublikowano

Romuś wolę być jeleniem jak pazernym żeby na naiwności ludzi się dorabiać. 

Co do obowiązku noszenia maseczek to powiem tylko tyle że chronią przed 👑wirusem tak jak stringi 4 litery przed mrozem. 

Opublikowano
2 minuty temu, Roman4321 napisał:

to rozdawaj dalej czej jakieś odznaczenie może znajde przodownika czy innego pioniera😉

Romuś żałosny jesteś jak ten tadzik. 😔

Jak ci już pisałem że nie interesuje mnie sława jak twojego idola. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Roman4321 napisał:

sława nie interesuje ale tdzikowi zaglądasz do kieszeni no na forum możesz dumnie wypiąć pierś  👌

nie tadzikowi zaglądamy tylko tym durnym biedakom co mamieni przez takich tadzików sobie od gęby resztę odejmą aby takie spaslaki jeszcze ich od grzeszników zwyzywali a samych siebie po łapskach kazali calować którymi to lapskami uczciwwie na jedną kromkę zeżartego chleba nie zapracowali.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Może najwyższy czas abyś uzmysłowił sobie że są ważniejsze teraz sprawy jak biznes tadzika. 

Opublikowano

Jak tam Dysydent ? Ucieszyłeś się ze znowu po lasach będziesz mógł harcować ?