Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

wszystkie złe tylko te z pisu dobre a co tam wprowadzane obostrzenia 😂 wiadomo to my je wprowadzamy to nam wolno 😁

nie przestrzegaj kto ci każe morze zrób testa ? wypisz pierwsze 10 zgonów w pl kto ich zainfekował i jak ...  albo 20 a później pisz ze to niepotrzebne 

Opublikowano (edytowane)

ilu mieszkancow licza chiny ?? jaki to jest procent ?? zeby wam sie zera po przecinku nie pomylily.........chocby dodal do tych liczb zero z tylu to i tak pryszcz..

natrzaskaliscie tyle postow ze trudno odpowiedziec na biezaco.

powtorze jeszcze raz -tych starcow ktorych teraz uratujemy,rujnujac gospodarke ,za pare lat bedziemy musieli poddac eutanazji bo z powodu krachu gospodarczego nie bedzie srodkow na ich leczenie i opieke- zapamietajcie moje slowa, zaobaczycie jak zwiekszy sie smiertelnosc a skroci srednia dlugosc zycia. 

wiecie czemu jest tak duzo chorych w sluzbie zdrowia- bo srednia wieku to ponad 50 lat..prawdziwe dzialania powinny prowadzic do ochrony personelu medycznego przez zakazeniem a nie magicznymi  w lasach,parkach i na cmentarzach..

jesli niecale 2500 chorych rozwala system i paralizuje sluzbe zdrowia to cos jest bardzo nie halo ..tyle to w sasiedniej wsi mieszka , taka ilosc prowadzi do zapasci ??

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Roman176 napisał:

nie przestrzegaj kto ci każe morze zrób testa ? wypisz pierwsze 10 zgonów w pl kto ich zainfekował i jak ...  albo 20 a później pisz ze to niepotrzebne 

romek w lublinie byś sobie pobiegał 😁

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Jacus , już rozumiem . Ty tej eutanazji się tak boisz i przez to udajesz że teraz to bajka z wirusem . :D

Opublikowano

z tym wychodzeniem to z wuzykiem musi sie po drogach paradzić bo wokół komina ma za mało

a w bloku no cóż na dach by se wszedł(a sposoby) albo okno otworzył i świerzego powietrza wpuścił, z tym że mandatu odmówić i zobaczym co sąd zapoda a jak przyjmie to po ptokach

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

romek w lublinie byś sobie pobiegał 😁

ta mentalność nie wyrabiam na 50 m 3 trzema córkami bez zabezpieczeń w jednym bloku   a d*pie to ma bo nie jest w grupie ryzyka a pomyślał o starszych ze musza wychodzić na zakupu itp ... twój mama musi zarazić się przez takiego buraka 

Opublikowano

roman-byles kiedys w jakims szpitalu czy domu opieki ???  ile lat masz ??? masz jakis dziadkow, rodzicow ?? masz rodzenstwo ?? jestes pewny ze bedziesz ich karmil lyzka, myl w misce i wymienial pampersy ?? widziales jak ktos umiera ?? widziales jak wyglada codzienne zycie czlowieka chorego na raka czy alzhaimera ???

gdy tego osobiscie doswiadczysz-jak ja- to pogadamy.

zetorki- jestesmy w podobnym wieku wiec ci poradze  -nie zyj zludzeniami o pogodnej starosci 😛, od wegetacji na pewno lepsza jest godna smierc.........pamietasz slowa jp II ???? 

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

ta mentalność nie wyrabiam na 50 m 3 trzema córkami bez zabezpieczeń w jednym bloku   a d*pie to ma bo nie jest w grupie ryzyka a pomyślał o starszych ze musza wychodzić na zakupu itp ... twój mama musi zarazić się przez takiego buraka 

Romuś a co mówiono na początku ? interesujcie się starszymi, róbcie im zakupy, pomagajcie a teraz co ? kazano im sobie radzić samym ustanawiając dla nich specjalne godziny

Ja chodzę tylko gdzie muszę do sklepu po cześci czy na inne zakupy

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Roman4321 napisał:

żywności już dawno miało braknąć i końców świata

miało ale jest chemia 60%mięsa i dajemy radę 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Romuś a co mówiono na początku ? interesujcie się starszymi, róbcie im zakupy, pomagajcie a teraz co ? kazano im sobie radzić samym ustanawiając dla nich specjalne godziny

nie wszyscy mają pod rekom rodziców nie które dzieci za granicą   .....    po za tym wesołych świąt racyl i zdrowia 

nie chce mi się przerzucać hasłami w święta 

2 minuty temu, Roman4321 napisał:

co do klubu rzymskiego sie zapisałes?

co ? 

Opublikowano

Wiecie co ? Ale naprawdę siedząc w tych klatkach w miastach i jeszcze w słabej sytuacji finansowej idzie teraz świra dostać . Przejebane , Na wsi mamy jeszcze lux ze swobodą obecnie .

Opublikowano

ci z rzymskiego to głosiciele tezy że trzeba ograniczać populacje poszczególnych państw by nie doszło do przeludnienia bo tam costam costam i wynajduja narzędzia ku temu a to jakaś szczepionka co wpywa na płodnosc a jakas substancja a to coś tam , w badaniach wychodzi że płodnosc maleje ale nikt tam nie wie dlaczego albo nie chca wiedzieć ale to tki poboczny temat bardziej do polityki i teori spiskujących😁

Opublikowano

a jak jeszcze mają mieszkania na kredyt to już całkiem spać spokojnie

wieś lepsza na takie sytuacje ale i na wsi świrują krócej w sklepach chcą pracować a biedronki zrobili 24h

Przed chwilą, hubertb napisał:

Ja to nic ale córki które nie mogą nigdzie wyjść są załamane. 

no to szybko zięcia nie będziesz miał 😄

Opublikowano

A ten filmik z lublina to i inne wersje ma . Z placu zabaw wracali , a nie że pod blokiem się ich czepili .

Opublikowano

no tez mi sie z tym zięciem kojaży bo tatuć pewno skakał z kwiatka na kwiatek a tu potencjalni adoratorzy nie poskaczą jak kto ma takie na wydaniu ale takich to nie utrzyma nawet jak do kaloryfera by przypioł to z kaloryferem ucieknie😂

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

no to szybko zięcia nie będziesz miał 😄

Co prawda długa do tego droga, ale gdyby były starsze zaliczał bym to do tych plusów dodatnich:D Mnie to tam najbardziej boli że siedząc w domu nie mogę palić. 

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

A ten filmik z lublina to i inne wersje ma . Z placu zabaw wracali , a nie że pod blokiem się ich czepili .

siostra znajomego jest prokuratorem  w lublinie a ze mieszka nie daleko to wraca pieszo to też ją zaczepili gdzie i po co idzie

na wsiach to nikt was nie zaczepia ale wynudznei policjanci w mieście to się czepiają

1 minutę temu, hubertb napisał:

Co prawda długa do tego droga, ale gdyby były starsze zaliczał bym to do tych plusów dodatnich:D Mnie to tam najbardziej boli że siedząc w domu nie mogę palić. 

więcej zostanie w kieszeni bo ta przyjemność to dosyć wysoki podatek 😁