Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, Partyzant85 napisał:

Co mu się należy? Prywatność? Gdyby jemu samemu zależało na odrobinie prywatności to poszedłby tam wieczorem w jakiś nierzucających się w oczy łachach i z jednym ochroniarzem w odpowiedniej odległości.  A tak to ciągnie za sobą bodygardów bo sam nie da rady starej lampki zabrać a nowej zapalić.

Jest kilka możliwości. Skoro dziennikarze go pilnują to i tak by go sfotografowano. Później jechał na Kraków. Ze względu na wiek, spacer wieczorem mu nie służy. Boi się nocą chodzić po cmentarzach. Chce pokazać kto tu rządzi.

56 minut temu, racyl napisał:

EVVL9QpWAAElSH1?format=jpg&name=900x900

A masz tą dziewczynę ale bez maski ? :)

Opublikowano
3 godziny temu, dsbh napisał:

Czyli obsesja. Jak on to zdjęcie zrobił, przez mur ? Nie podoba mi się że prezes wjechał na cmentarz autem ale w tym miejscu prywatność mu się należy.

Politycy artyści ogólnie celebryci nie mają prywatności nigdy. Niestety tak to jest jak się jest rozpoznawalnym.

Opublikowano

Taka święconka odważnych księży w czasach koronawirusa

Opublikowano

A ilu umiera z powodu odwołania wizyt u specjalistów i nie udzielenia pomocy

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

miliony polakow umiera na korona s-wirusa a w y tu sobie jaja robicie 

miliony  dobre sobie a może dziady czytał czy co?

Nazywam się Milijon – bo za miliony kocham i cierpię katusze"

Opublikowano (edytowane)

A w Polsce tak

EVO0rHvU4AED2Xt?format=jpg&name=small

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

Problem w tym, że to politycy pis a nie dziennikarze nawoływali do zostania w domu. To politycy pis wydawali zalecenia ograniczające swobody obywatelskie. Między innymi zakazujące zgromadzeń czy każące zachować odstęp. A następnie sami te zasady łamią.

Z drugiej strony jeśli byli tam politycy byli tez przedstawiciele służb. I powinni zareagować na to jak stoją dziennikarze. Ale nie zareagowali dlatego, że ci dziennikarze byli pisowcom potrzebni by pokazać jak pis obchodzi rocznicę.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
19 minut temu, racyl napisał:

A w Polsce tak

EVO0rHvU4AED2Xt?format=jpg&name=small

Co wyczytałeś z tego zdjęcia na dole ?? 

Opublikowano

A czego byś się  spodziewał ?

Kolejna nie typowa święconka w czasach koronawirusa

EVUTuTgXsAAOOnw?format=jpg&name=large

Opublikowano (edytowane)

Toż wczoraj w Biedronce to tyle kupowali na Święta jakby na wojnę się szykowali i jeszcze źle w Polsce. Rząd niedobry, oj naleje się wam jeszcze w uszy jak się nie uspokoicie z tym narzekaniem co niektórzy.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

A kiedy nie kupowali ? zawsze ludzie na święta dużo wydają

Opublikowano

Wydają bo mają i jest towar, ciekawe jakby brakowało żywności czy tak by dużo wydawali.

Opublikowano (edytowane)

Chrystus zmartwychwstał! Resurexit sicut dixit! Alleluja!

Jak u Was obrzędy Wigilii Paschalnej? Ja online, oglądaliśmy w 2 parafiach, w jednej jeden ksiądz odprawił prawie normalny program w 2 godziny, w drugiej w trójkę byli, a po łepkach odwalili. Także różnice duże.

Edytowane przez karban
Opublikowano

Cholera to jeszcze będzie sobie wypożyczyć ba dvd i obejrzeć 😁

Opublikowano

Ksiądz w parafii gdzie mieszkam stwierdził że będzie nadal transmitować msze nawet po korona wirusie bo jest to super rozwiązanie dla chorych którzy nie mogą przyjść do swojego kościoła. Uważam dokładnie tak samo i popieram w pełni taki tok rozumowania. Ciekawy efekt jest również w szkołach, dziecko jest chore ? lub ma nauczanie indywidualne teraz jest odpowiedź jak to zrobić! 

Opublikowano

Już pisałem że u mnie w parafii od kilku lat transmisja online 24h