Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

idę spać tylko mam problem 

Czy obowiązek zachowania dystansu dwóch metrów obowiązuje również w sypialni? Nie mam trzymetrowego łóżka. Czy oni coś palili?

mam wy***ać zonę z łózka  ?   pozdrawiam 

Nie ty ona ciebie :D skąd ci  się wzieło że ty ważniejszy

• Haha 1
Opublikowano

Taaa, okazja by wyłudzić dane osobowe za tabliczkę, Kałasznikowa niech mi dadzą, to na pewno nikt nie wejdzie, obronię tą twierdzę.    :P   :D

Opublikowano

U jaki agresywny... Seanusiusiusiu.. 😋Przecież Ty nigdy taki nie byłeś? Nie wiem co cię opętało... 🤣🤣🤣

Zrób se drina i się nie przejmuj😂

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, gienio007 napisał:

Drugim plusem będzie wyeliminowanie  nikomu nie potrzebnych  zawodów . Masa ludzi wykonuje przedziwne  fachy , które  są  ludzkości kompletnie nie potrzebne  . Kto wykonuje takie funkcje niech teraz z głodu przymiera i dobrze się zastanowi co jest w życiu  człowiekowi potrzebne ???

i tu jest obraz czlowieka stworzonego do widel.masakra. swiat takich ludzi toczy sie na swoim podworku i krowie.poprostu masakra.nawet nie wiem jak to dalej skomentowac i uargumentowac ekonomicznie bo i tak  nic nie zrozumie.masakra. jakby tacy tylko byli to by ludzie w lepiankach mieszkali i ognisko na srodku palili.sredniowiecze !!!!!!!!!!!!!!!!.wstyd!!!!!!!!!!!!

jest takie powiedzenie   " gowno chlopu nie zegarek bo by go kłonicą nakrecal" idealnie pasuje do poziomu takich ludzi

Edytowane przez szmergiel
lit
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Najbardziej pożądanymi zawodami w nadchodzącej przyszłości będą psychologowie, psychiatrzy, lekarze, pielęgniarki, barmani😉  i cała reszta... 🤔😋

Jedno jest pewne... Biznes trzeba przenieść na dwór - bo ludzie po tylu dniach w zamknięciu będą chcieli przebywać tylko na powietrzu... Jeszcze niech tylko ciepło się zrobi🥰

Edytowane przez tess
Opublikowano

Osz kuź. a  Zetek mało się kawą nie udusiła- a idź..... 😛

Opublikowano
szmergiel napisał:

2 godziny temu, gienio007 napisał:

Drugim plusem będzie wyeliminowanie  nikomu nie potrzebnych  zawodów . Masa ludzi wykonuje przedziwne  fachy , które  są  ludzkości kompletnie nie potrzebne  . Kto wykonuje takie funkcje niech teraz z głodu przymiera i dobrze się zastanowi co jest w życiu  człowiekowi potrzebne ???

i tu jest obraz czlowieka stworzonego do widel.masakra. swiat takich ludzi toczy sie na swoim podworku i krowie.poprostu masakra.nawet nie wiem jak to dalej skomentowac i uargumentowac ekonomicznie bo i tak  nic nie zrozumie.masakra. jakby tacy tylko byli to by ludzie w lepiankach mieszkali i ognisko na srodku palili.sredniowiecze !!!!!!!!!!!!!!!!.wstyd!!!!!!!!!!!!

jest takie powiedzenie   " gowno chlopu nie zegarek bo by go kłonicą nakrecal" idealnie pasuje do poziomu takich ludzi

przypomniał mi się Gienek i Andrzej z rolników Podlasie 😂

Pafnucy napisał:

.... i grzebalny .... ☠️

zapomnij, mafie pogrzebowe już dawno go obstawiły, nie wbijesz się kolego!

Opublikowano
43 minuty temu, tess napisał:

Najbardziej pożądanymi zawodami w nadchodzącej przyszłości będą psychologowie, psychiatrzy, lekarze, pielęgniarki, barmani😉  i cała reszta... 🤔😋

Jedno jest pewne... Biznes trzeba przenieść na dwór - bo ludzie po tylu dniach w zamknięciu będą chcieli przebywać tylko na powietrzu... Jeszcze niech tylko ciepło się zrobi🥰

A rolnictwo jak zwykle nie potrzebne.... 😜

Opublikowano
3 godziny temu, gienio007 napisał:

Żebyś się nie zdziwił jak po pamdemi twój zawód okaże się  nikomu nie potrzebny

Opublikowano (edytowane)

@ogarekMy bardziej do tej całej reszty🙄ale każde ogniwo jest ważne, jak jedno pęknie- to już idzie po bandzie i efekt domina się zaczyna... Ludzie w sumie nie widzą pracy polskiego rolnika... Bo niby gdzie mają widzieć? w marketach? U mnie w rejonie 100km nie ma żadnego rynku czy nawet straganu... Nie licząc latem tych nadmorskich gdzie i tak sprzedają warzywa i owoce z hurtu... I nie wiadomo skąd tak naprawdę bo tylko naklejki z nazwą kraju zmieniają 😑 Ludzie myślą, że produkty pochodzą ze sklepu i już-tyle... ma być w sklepie a reszta ich nie interesuje... Jeszcze te programy typu rolnik szuka żony też rolników stawiają w złym świetle w oczach miasta... Bo przecież my bogaci, dobrobyt i wspaniałe życie... Tak nas odbierają niestety... Wczoraj jakoś przypadkiem włączyłam ten program o Rolnikach... To też jeden pokazał, że trzeba u krów posprzątać, a reszta? Jak uczy żonę wypasionym ciągnikiem jeździć i jakie to beztroskie życie wspaniałych ludzi.... Pfffff przełączyłam bo znowu bym musiała się nawalić żeby dać se radę z taką rzeczywistością 🤐ale się rozpisałam sorry😏😂 

@hubertbmasz rację. 

Edytowane przez tess
Opublikowano
14 godzin temu, zetorlublin7341 napisał:

kolego jesteś w błędzie. poczytaj o działach harp, nawiasem wynalazek Tesli, czy jednak broń może iść do lamusa

Przejrzałem i jednak za duże nakłady plus zniszczenia. Takiego wirusa można zapakować w próbówkę, wypuścić w dużym skupisku ludzi, lotnisko,metro i roznosi się po cichu. Przykład może nie dokładny The Walking Dead.

6 godzin temu, zetorlublin7341 napisał:

właśnie mówią że jedynym plusem tego wirusa może być baby bum za 9 miesięcy 😁 także możesz tam ruchać ile wlezie 😂

500+ nie potrzebne ?

Opublikowano

Rolnika trzeba pokazywać w dobrym świetle, bieda nie kojarzy się dobrze. Według mnie trzeba pokazać że rolnik to inteligetny facet/kobieta zarządzający strategicznie dobrem mu powierzonym. Tak to widzę. Natomiast co do rynków masz rację jest to złe. Przydała by się jakaś rozsądna kampania reklamowa np. Anna Lewandowska z torebką za 20 tys kupuje tańsze jajka prosto od pani Danusi ze wsi. 

To by przyciągnęło masę ludzi. Jak pokażesz pot, ciężką harówę, biedę to będą wyśmiewać albo się litować nie tędy droga. 

Opublikowano (edytowane)

@tess takie programy mącą ludziom w głowach jeszcze te miliony płynące na Polską wieś tak nagłaśniane. Jaka wylała się fala hejtu z drugą ratą KRUS aby tak samo było jak z ZUS co wypisywali na forach

Edytowane przez Roki212
Opublikowano

Ciekawe który mądry by później chciał emeryturę z krusu?... Szkoda gadać, ale na pewno trzeba by coś wymyślić aby mówić prawdę jak jest, że ok miliony idą, ale to przeważnie tylko refundacja, że najpierw rolnik musi się zadłużyć aby po te miliony sięgnąć. Niech wprost piszą że tak jest! 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Mącą ludziom w głowach a ty powiedz co wiesz o pracy w fabryce na 3 zmiany? Albo o tak "lekkim" zajęciu jak praca w sklepie? 

Wszystko kolego wiem bo zapierdalałem kilka lat na trzy zmiany więc słabo trafiłeś

Opublikowano

Myślę zupełnie odwrotnie i uważam że należy zerwać z wizerunkiem "głupiego chłopa w filcakach usmarowanego gnojem" uwierz taki wizerunek nie przyciąga do kupowania wprost od rolnika. A to skąd rolnik ma pieniądze @Ulman "dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają". 

Przed chwilą, Roki212 napisał:

Wszystko kolego wiem bo zapierdalałem kilka lat na trzy zmiany więc słabo trafiłeś

A ilu jest tak świadomych jak ty? 

Opublikowano

Zapytaj wszystkich to się dowiesz :P

Ja nie oceniam innych pracy i nie hejtuje bo czy fabryka czy sklep i wiele innych to ciężka praca, ale po co ten hejt na rolników na forach nie związanych z rolnictwem? Jak rolnik tak ma za***iście to niech sam posmakuje tej pracy ten co krzyczy najgłośniej. Bo właśnie najwięcej pier**lą Ci co pojęcia nie mają o tej robocie.

Z dwa lata temu jechał sobie taki przylizany laluś kopaliśmy ziemniaki i przytrzymał się że chce kupić woreczek i za ile to powiedziałem mu że jak nazbiera woreczek bierze za free i co hehe paznokietki sobie zniszczy biedaczek i pojechał dalej xD

• Haha 1
Opublikowano

Taki wizerunek tworzą, m.in. Ci którzy uciekli ze wsi. Nie jeden prawdziwy mieszczuch marzy aby przenieść się na wieś. Kto teraz nosi gumofilce? Elegancko nie można?