Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Opozycja jest w konfortowej sytuacji bo to rządzących problem a nie ich. 😎

A miało być tak pięknie i kolorowo... 🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
Przed chwilą, ogarek napisał:

Idzie kryzys a kasy nima i ludzie tego nie darauja i tyle... To taka zemsta roszczeniowego elektoratu który zawyje i rozliczy... 😂😂😂😂

Że przez to . Myślę że nie . Nie dość że Naród wdzięczny będzie za ocalenie , to i jakaś kasa na socjal na pewno się znajdzie . 

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy napisał:

Przełożą , przełożą .

Moim zdaniem, zagrywka polityczna. Partia sie upiera zeby były wybory, senat cofnie, pojdzie do Dudy, a on jako głos ludu powie ze nie, nie bedzie wyborów i cyk kilka procent poparcia do góry.

Opublikowano
45 minut temu, galan99 napisał:

Sean i Galan, ale to licho bardziej upodobało sobie płeć przeciwną (wg. statystyk), więc rozumiem Wasz strach i pozwólcie, że jednak będę na pierwszej linii.

Opublikowano

Tylko za parę miesięcy wszystko będzie to niczym w obliczu pogromu i spustoszenia jaki się dokonuje i nas nie ominie.... 

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Moim zdaniem, zagrywka polityczna. Partia sie upiera zeby były wybory, senat cofnie, pojdzie do Dudy, a on jako głos ludu powie ze nie, nie bedzie wyborów i cyk kilka procent poparcia do góry.

Opublikowano

Ale nie tylko w Polsce tak będzie, gdzie indziej pewnie jeszcze gorzej, no kretynem trzeba by być żeby rząd winić za koronawirusa i kryzys ogólnoświatowy z tego powodu.

Opublikowano

Korona panuje jest zapowiadana pomoc sadownikom owoców miękkich  i Szkółkarze Roślin , kwiatów pomoc ma być krajowa i z Unii z mało popularnych programów przesunięta na pomoc .

Opublikowano

Mam gdzieś zapowiedzi pomocy . Dopłaty niech mi oddadzą .

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

No tak masz racje, ale to samo było z ZUS. Premier odroczyl na 3 miesiące skladki dla przedsiebiorcow, a Duda umorzył i nikt mi nie powie że to nie celowa zagrywka.

Brawo ty tak się prowadzi politykę było tylko dla ZUS a gdzie KRUS  i minister się upomniał i jest 2 rata zapłacona .

Opublikowano

Jedno to obietnica , a drugie to kasa , która nigdy w historii tak mi się nie opóźniała .

Opublikowano

Przecież to komunistyczna kasa której żaden rolnik nie powinien dostawać bo doprowadza to degeneracji oraz nieróbstwa. 

A tak na serio tak jak ty czekam na ten skromny pieniądz. 

Opublikowano

Myślisz że świat kłamie , a Ty tylko znasz prawdę ?

Opublikowano
2 minuty temu, stach12 napisał:

dopóki borys nie pocałuje w doope jarka i na odwrót w ramach walki z koronawirusem w pandemie nie wierze haha

To nie pandemia tylko zwykłe gejostwo. No chyba że służbowo.