Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o tym ze wiekszosc tych "faktow" w ktore wierzyles to wytwor rosyjskiej propagandy-teraz z tych samych kont i ip idzie propaganda wojny i rosji..

zreszta wejdz na temat polityki-tam szury psychicznie chore ktore tu przedtem pisaly tam wychwalaja putina i jego zbrodnie-przypadek ??

Opublikowano (edytowane)

Przykre  ale niestety wszystko wskazuje na to że   Jacus ma rację . To co tam piszą  o tym świadczy . Niektórzy mogą  pisać to  ze strachu , bo uważają że jeśli zdradzą wszystkich wokół i nakarmią tą zdradą ruska to on  ich zostawi w spokoju . 

Edytowane przez peugeot
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

to nie amerykanskie firmy tylko rosyjscy trolle z firm w leningradzkiej oblasti-tam sa budynki pelne pracownikow, ktorzy od rana do nocy produkuja fejk niusy-teraz ze swirusa sie przerzucili na wojne, pisza to za co im placa od jednego wzoru. 

specom od internetu nietrudno to ustalic.

w radosnych poczatkach internetu nikt nie wiedzial skad ta lawina postow i kont sie bierze-az jeden madry porownal to z kalendarzem i ustalil ze procz niedziel to w swieta w rosji obchodzone konta milkly..

zetorki well pafnucy konto znowu zlikwidowal -chyba 3 czy 4 raz

To on Tyż od Putina?🤔  Ytzeba mieć trochę swojego rozumu i żaden trol kitu nie będzie wciskał.

@Pafnucy edytowałem żebyś nie pomyślał że zbłądziłem🙋‍♂️😉

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, GRZES1545 napisał:

mieć trochę swojego rozumu

Ja od poczatku  sytuacji  w 2020 myślałem  po swojemu , wyciagajac wnioski głownie że świata i ludzi  rzeczywistego który mnie otacza 

i bardzo dobrze na tym wyszedłem :)

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

W ten sposób można kogoś co najwyżej sparaliżować lub zabić , do sterowania droga bardzo daleka . 

Są znacznie prostsze metody sterowania ludźmi i stosuje się je od bardzo dawna . 

Edytowane przez peugeot
Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Coś ci dekiel nieźle wali 🤔

to sa fakty - masz na to zywy dowod w temacie polityka-kto popiera rosje  ??ulman i chorzy psychicznie ktorzy sie tam przerzucili z tematu o pandemii..

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Bardziej chorego psychicznie /i nie tylko,  od ciebie to ja tu nie widzę 🤔

Boguś to że jacus ma schizofrenię paranoidalną to my wiem tylko problem w tym on sam nie zdaje sobie z tego sprawy. 😔

Opublikowano

z niego taki bogus jak z ciebie normalny czlowiek..

juz ci pisalem wypis z twoje karty szpitalnej mnie nie interesuje-zal tylko twojej rodziny i sasiadow..niestety wiele lat mialem takie normalnego jak ty sasiada. w tamtym roku wzieli go na kuracje dozywotnia i wies odetchnela-czego i twojej zycze...

kurna, on byl taki madry jak ty-przypadek ??

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

z niego taki bogus jak z ciebie normalny czlowiek..

juz ci pisalem wypis z twoje karty szpitalnej mnie nie interesuje-zal tylko twojej rodziny i sasiadow..niestety wiele lat mialem takie normalnego jak ty sasiada. w tamtym roku wzieli go na kuracje dozywotnia i wies odetchnela-czego i twojej zycze...

kurna, on byl taki madry jak ty-przypadek ??

Objawy schizofrenii – jak sprawdzić? Najczęściej osoby cierpiące na schizofrenię nie mają świadomości choroby. Nie dostrzegają drastycznych zmian we własnym zachowaniu. Zazwyczaj odrzucają też pomoc ze strony rodziny czy lekarzy, traktując ją wręcz jako atak na urojoną rzeczywistość, w którą bezkrytycznie wierzą.

Opublikowano

co poradzic ze on swoje  chorobe opisuje..

rozlozyl sobie ostatni wypis z psychiatryka i z braku zajecia przepisuje do internetu..przypadek beznadziejny ??czy jest jakas szansa  ?? lekarze rozlozyli rece czy eszcze walcza ??

poczekam na nastepne wpisy -wiecej rozjasnia.

na ta chwile dobra rada

Opublikowano

Pomylony wszędzie szuka na siłę kolegów  żeby swoją chorobę usprawiedliwić 😁😁😁😁😁😁

Ja to myślę że to problem impotencji na dekiel wali i tyle i będzie już tyko gorzej..... 😜

Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

Pomylony wszędzie szuka na siłę kolegów  żeby swoją chorobę usprawiedliwić 😁😁😁😁😁😁

I nawet jednego sobie znalazł. 😮

Opublikowano (edytowane)

Primo ty jesteś zupełnie niegroźny przypadek, taki głupi Piotruś...można się pośmiać i leczyć ambulatoryjnie. Gorzej z Yawą, ta baba myślałem, że już mnie niczym nie zaskoczy a co dzień większe odloty😂

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Ja to myślę że to problem impotencji na dekiel wali i tyle i będzie już tyko gorzej..... 😜

To nawet niebieska tabletka nie jest w stanie pomóc?😲

Opublikowano
4 minuty temu, Winnetou napisał:

Primo ty jesteś zupełnie niegroźny przypadek, taki głupi Piotruś...można się pośmiać i leczyć ambulatoryjnie. Gorzej z Yawą, ta baba myślałem, że już mnie niczym a co dzień większe odloty😂

👍

Opublikowano
17 minut temu, Bogdan_ja napisał:

no i znalazles sobie kolege-z primo macie wspolne problemy.

15 minut temu, PRIMO napisał:

I nawet jednego sobie znalazł. 😮

ogarek sobie ciebie znalazl- a moze wy tacy jak to zjawisko co na niebie po deszczu wychodzi ??

11 minut temu, PRIMO napisał:

To nawet niebieska tabletka nie jest w stanie pomóc?😲

ty to inne zazywaj .

10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Tego baraniego bobka to nie stać na taki rarytas 😁😁😁😁😁

tak sie zastanawiam czemu ty masz takie kompleksy ??? normalny bogacz nie chwali sie swym majatkiem na prawo i lewo a ty masz ewidentnie jakis problem -

malego ogarka juz nawet podpalka do zycia nie wroci ??  zona cie odeszla czy co ??

Opublikowano
27 minut temu, jacus napisał:

tak sie zastanawiam czemu ty masz takie kompleksy ??? normalny bogacz nie chwali sie swym majatkiem na prawo i lewo a ty masz ewidentnie jakis problem -

dawno pisałem.