Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

jak zwykle-kogos kto kocha putina-domyslam sie ze bez wzajemnosci-trudno posadzic o rozsadek .

kolejne szury udowodnily ze sa pacholkami rosji..

Tymi twoimi dyrdymałami potwierdzasz tylko swoją głupotę. 🤦‍♂️

I w twoim przypadku sprawdza się powiedzenie że latek przybywa a rozumu ubywa. 😫

Opublikowano

sa takie wyjatki jak ty,ktorym nie ma co ubywac 🤣.

domysliles sie ze to takze o tobie- jednak jest jakas nadzieja ze do konca nie zglupiales..

w temacie polityki tylko grzes wykazal zdrowy rozsadek-reszta szurow popiera rosje.. mozna bys szur-nietym ale zeby az tak  ?? to juz pod zdrade narodu  podchodzi..

Opublikowano

Mnie juz temat powiewa 

teraz inne zmartwienia  są i to które ja osobiście dostrzegam...

Opublikowano

Putin zakończył pandemie. miały być paszporty czepionkowe i obostrzenia, A tu nic. koniec. płynnie przechodzimy w nową dawkę strachu i stresu 

Opublikowano (edytowane)

Powiem Ci że teraz to rzeczywiście dla mnie  sprawa powazna , nie wiadomo co nastepny ranek przyniesie 🙉

Ekonomiczne to w tyłek bedzie kop , 

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 minutę temu, V12 napisał:

nie wiadomo co nastepny ranek przyniesie 

nikt tego nie wie.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Pafnucy napisał:

nikt tego nie wie.

tylko co podkreslałem nie raz , ja akurat sie jakos tym cow nie stresowałem , przeszedłem do porzadku dziennego 

ale teraz czego sie obawiam to sytuacja ekonomiczna ,

jakis strasznych wizji uzycia siły nie widze do tego podstaw jak na razie , tego sie nie obawiam 

ale finasowo to może byc kop w buzie 🙉

moga tez być nie dobory jakiś produktów itd 

ale co tam poprostu robie swoje i tak wpływu nie mam 

6 minut temu, HF86 napisał:

już scenariusz tego też zapisany. 

mysle że tak , powoli sie odkrywa 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Ja już stary jestem to postrzegam świat inaczej ale jak ty martwisz się tylko o kasę to nie wiem co napisać -Kasę dziś się ma jutro nie są inne wartości ale do tego jeszcze dojdziesz 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, RU68 napisał:

Kasę dziś się ma jutro nie są inne wartości ale do tego jeszcze dojdziesz 

Po czesci masz racje ,

ale zdrowie ludziom , głownie zabiera zarabianie kasy , czyli praca/stres 

choć jak byś Kolego porozmawiał z człowiekiem z moich okolic , przed i po tym jak , ostatnie nawałnice zgruzowały mu wszystkie budynki gopodarcze , to stracił zdrowie w 3 sek , i to niby tylko kasa ,

ale nie bo jemu juz zycia braknie , sił i psychiki na odbudowanie i jakies zyski , decyzje podjoł , ziemia pod młotek a on gdzie do pracy w mieszkaniu w bloku ...

Edytowane przez V12
Opublikowano

I już nikt się nie pyta o wały na szczepionkach, respiratorach, cyrki ze szpitalami tymczasowymi, inflacja dodruk pieniędzy i ukryte długi. 

Opublikowano
1 minutę temu, V12 napisał:

ale zdrowie ludziom , głownie zabiera zarabianie kasy , czyli praca/stres 

to rzuć to w cholerę. ;)

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

to rzuć to w cholerę. ;)

nom dokładnie przymusu pracy nie ma🙌

Edytowane przez V12
Opublikowano

swirus zniknal tylko z mediow a nie z realnego zycia-200 osob zmarlo w dzien..

zreszta wiosna idzie - wtedy najwiecej zachorowan na rozne wirusy jest ,ciekawe czy i teraz tak bedzie.

Opublikowano

to znaczy co jest prawda ?? to ze wojna zepchnela wirusa na drugi plan-to jak najbardziej. swirus juz sie ludziom przejadl-ile mozna w kolo macieju, pewnie i tak samo bedzie z wojna..

• Like 1
Opublikowano

Adam Niedzielski chce, aby uciekający przed konfliktem Ukraińcy mogli korzystać z systemu polskiej opieki zdrowotnej

Warto przypomnieć w tym miejscu, że Polacy od dwóch lat mają problem z uzyskaniem podstawowego dostępu do służby zdrowia. Szef resortu zapowiedział na Twitterze, że każdy obywatel Ukrainy może liczyć na taki dostęp. Internauci byli dla ministra bezlitośni. dzieje się to co przewidywałem "Polacy pacjentami drugiej kategorii?'. Dwa lata zamknięta służba zdrowia dla Polaków z powodu fałszywej pandemii, a teraz zamkną szpitale na rzecz UA. Teraz jakoś da się obejść wszystkie głupie restrykcje które wprowadziło @MZ_GOV_PL? Norymberga 2.0. Jak widać, o żadne zdrowie ludzi wam nie chodziło. 

mid-22223006-min.jpg&cfs=1&ext=jpg&_nc_o

• Sad 1
Opublikowano

Jeszcze nie koniec - 

WHO chce stworzyć konstytucję WHO.

Aby mieć pierwszeństwo przed konstytucjami krajów członkowskich podczas klęsk żywiołowych lub pandemii;

273750338_5709539075797747_4062884806747

Zamiast muzłumanów, banderowcy mają dla globalistów rozwalić naród polski.

Szczyt chamstwa i bezczelności. Polacy od prawie dwóch lat notorycznie pozbawieni są opieki medycznej. Z powodu pandemicznego wariactwa odwołuje im się zaplanowane zabiegi a Niedzielski jak gdyby nigdy nic na początek na granicy Polsko – Ukraińśkiej zapowiedział zniesienie i tak nielegalnie wprowadzonej kwarantanny granicznej i obowiązek testowania a teraz ogłasza listę szpitali dla uchodźców. W wydanym komunikacie Naczelnik informuje: Mamy już listę 120 szpitali na terenie całego kraju, do których mogą trafiać poszkodowani z Ukrainy. W sumie szacujemy na ten moment, że możliwe byłoby przyjęcie kilku tysięcy pacjentów. W czwartkowej rozmowie dla WP Niedzielski mówił o formach wsparcia dla Ukraińców w obliczu konfliktu zbrojnego z Rosją. „W przygotowaniu z naszej strony jest pociąg sanitarny z pełną obsługą ratowniczą i pełnym wyposażeniem medycznym, który może transportować rannych. W najbliższych dniach zaplanowane są ćwiczenia z jego użyciem. Będzie odbierał rannych z granicy z Ukrainą. To rozwiązanie stworzone zupełnie od zera, do tej pory nie było wykorzystywane w Polsce”. Jednocześnie mamy już listę 120 szpitali na terenie całego kraju, do których mogą trafiać poszkodowani. W sumie szacujemy na ten moment, że możliwe byłoby przyjęcie kilku tysięcy pacjentów – rannych w wyniku działań militarnych, w tym również ciężko rannych” – dodał szef MZ. Pytany o to, czy łóżka covidowe staną się łóżkami wojennymi wyraził nadzieję, że tak się nie stanie. „Oby był to tylko scenariusz, który nigdy się nie wydarzy. Niestety widzimy jednak, że jesteśmy bliżsi jego realizacji. Dlatego obiektem rozważań są szpitale tymczasowe i ich dalsza rola. W tej chwili mają coraz mniej pacjentów z COVID-19, mogą być wykorzystane również w przypadku realizacji najczarniejszych opcji".

274241114_290513566504042_73631433504333

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bercik92 napisał:

To teraz Facebook twiter wp/interia/onet czy YouTube produkują treści prorosyjskie? Bo tam najwięcej jest stronniczych fejkow...

to nie amerykanskie firmy tylko rosyjscy trolle z firm w leningradzkiej oblasti-tam sa budynki pelne pracownikow, ktorzy od rana do nocy produkuja fejk niusy-teraz ze swirusa sie przerzucili na wojne, pisza to za co im placa od jednego wzoru. 

specom od internetu nietrudno to ustalic.

w radosnych poczatkach internetu nikt nie wiedzial skad ta lawina postow i kont sie bierze-az jeden madry porownal to z kalendarzem i ustalil ze procz niedziel to w swieta w rosji obchodzone konta milkly..

zetorki well pafnucy konto znowu zlikwidowal -chyba 3 czy 4 raz