Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

podobno dzis poczatek końca ?? B|

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

jak to? przecież to kolebka smogo cywilizacji 🤔

On mocno odurzony tym smogiem. Wystarczyło raz go naprostowac i już ocieplenie klimatu nie było tylko źle gospodarowanie wodą. Dopóki internetu nie było to tylko rodzina wiedziała jaki on jest 

• Like 1
Opublikowano

coś chiba tak. ostatnia fala i biznesy się zmywaja. jeszcze tylko na skarb państwa testy w aptekach zrobić 🤭

Opublikowano

paru nowych milionerów przybyło podczas pandemji. 

tylko szkoda tych lekarzy, piosenki im spiewali, posiłki nosili bankrutujaca gastronomia A teraz dodatek im jeszcze zabiorą 😔

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

znaczy nie dostanę czwartej dawki? 😥

nie dość że nie dostaniesz to jeszcze za poprzednie 3 masz zwrócić. 

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

za poprzednie 3 masz zwrócić.

no co Ty gadasz?? a ja na hulajnogę tak liczyłem....echch...

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:
Przed chwilą, HF86 napisał:

tylko szkoda tych lekarzy, piosenki im spiewali, posiłki nosili bankrutujaca gastronomia A teraz dodatek im jeszcze zabiorą 😔

to dawaj przyklad takiej polisy..

jacus oj nie chce mi sie szukać....w internecie jest dużo przykładów. wystarczy samemu poszukac ....

hf86 na początku tej plandemi wszyscy dziekowali lekarzom za poświecenie a dziś każdy ich nie znosi z powodów dodatkow

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy napisał:

znaczy nie dostanę czwartej dawki? 😥

Moje 3 Ci oddam 

4 minuty temu, HF86 napisał:

nie dość że nie dostaniesz to jeszcze za poprzednie 3 masz zwrócić. 

Znajomego szwagier zawinął nagle w zeszłym tygodniu. Ratownik medyczny 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

no co Ty gadasz?? a ja na hulajnogę tak liczyłem....echch...

też liczyłem że dasz posmigac . 

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, gregor1284 napisał:

#ostatniaprosta 😂

Widze Kolega wpadł troche świerzej folii rozwinać 🤣xD 👏

Edytowane przez V12
Opublikowano
8 minut temu, Bercik92 napisał:

jacus oj nie chce mi sie szukać....w internecie jest dużo przykładów. wystarczy samemu poszukac ....

hf86 na początku tej plandemi wszyscy dziekowali lekarzom za poświecenie a dziś każdy ich nie znosi z powodów dodatkow

to poszukaj-tyle tego jest ze nawet tobie to nie powinno zbyt duzo czasu zajac..wez do pomocy drugie asa tego forum gregora -tysiace takich przypadkow znajdziecie w pare minut.

hulajnogi po miescie wszedzie leza- wystarczy krowy  i wies zostawic zeby za pare zlotych posmigac.. miedzy jednym udojem adrugim do jedziesz do jakiejs cywilizacji ?? chyba ze robota masz..

Opublikowano (edytowane)

a czego tam szukać ?? w tych miastach , ech zakorkowana Uć

jo dziś był , bo trza bylo cos pozałatwiać  to zdrętwiałe  kolano od wciskania sprzegła jeszcze czuje , bo musiałem manualem jechac zamiast swoim w automacie 

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 minutę temu, V12 napisał:

to kolano od sprzegła jeszcze czuje

strasznie wysoko masz pedał. 🙆‍♂️

Opublikowano

miasto meneli to podobno najbardziej zakorkowane w polsce.. nie maja tam P+R ?? zostawiasz auto za darmo na parkingu na przedmiesciach i jedzisz komunikacja miejsca , do tego kilometry bus-pasow i smigasz a auta stoja w korkach...

Opublikowano

Są już dane z ostatniego tygodnia i prawie 61% u których wykryli covid do zaszprycowani. A w liczbie zgonów to prawie 35% czyli coraz więcej. Zobaczymy co będzie za jakiś czas bo już statystyki wychodzą coraz słabiej dla tych po szprycy. 

Znajoma która 2 miesiące temu wzięła 3 dawkę dziś ma covida zaraziła się od syna który jest też po 3 dawce a jego żona która przyjęła 1 dawkę astry (bo miała ciężki nop i kolejnej nie brała) jest nie zarażona.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, jacus napisał:

miasto meneli to podobno najbardziej zakorkowane w polsce.. 

no dzis to trafiłem , to szok , moze przez te traktory  podobno bylo około 250 ,ale żadego w tych okolicach miasta co byłem nie widziałem 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Mają dostęp ale do TVN i prania mózgu i poszli ludzie po keczup wierząc że to dobro jak Niemcy prowadzili ludzi pod prysznic a to były komory .

Niby ludzie uczeni ale łykają propagandę czemu tak się dzieje ? .

• Like 2
Opublikowano

Najwięcej podziałów i wzajemnej pogardy w tym temacie to Wy tu moim zdaniem  wnosicie . Zastanówcie się po której stronie jesteście , bo może nie po tej o której myślicie .